Reunion Show
|
|
Maski | Date: Wednesday, 27 June 2018, 01:11:09 | Message # 436 |
The Idol Queen
Group: Publika
Status: Offline
| hahah to mi je za belmina carski bio... ok gardijan treba da ispadne sve super i desi se sa belminom to i onda petar dobije iz publike ss sa tom belminovom izjavom napred Maski i ode sve u 3 lepe i ajd sad opet Maski peri ime /: smorih se tad bas, mnogo nisam imala srece u ovom vsu realno...
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
Maski | Date: Wednesday, 27 June 2018, 01:12:33 | Message # 437 |
The Idol Queen
| belmin benyo STA NIJE UREDU SAMNOM? a znate na koga mislim uostalom /:
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 27 June 2018, 09:57:03 | Message # 438 |
The Grim Reaper
Group: Game host
|
|
|
| |
TheGuardian | Date: Wednesday, 27 June 2018, 10:29:27 | Message # 439 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Toliko si prala ime da ste odmah mene posle izbacili
|
|
| |
TheGuardian | Date: Wednesday, 27 June 2018, 10:33:43 | Message # 440 |
Trojin šegrt
| Kako licemerje ovog Petra, kao da on nije znao ljude, ccc, a i drago mi je da je dogurao do finala
A i lepo kazem, Elio pokretac svega loseg u ovoj sezoni
|
|
| |
Elio | Date: Wednesday, 27 June 2018, 12:28:34 | Message # 441 |
Božen
| Ovde sam već nagovestio da mi Maski radi o glavi i da mi ruši konekcije po plemenu što će se i pokazati kao istina u daljem toku igre
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
TheGuardian | Date: Wednesday, 27 June 2018, 12:53:17 | Message # 442 |
Trojin šegrt
| Hoces reci da je Maski veci zloca od tebe ispala :O :O :O :O
|
|
| |
Elio | Date: Wednesday, 27 June 2018, 12:58:12 | Message # 443 |
Božen
| Nije
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
YoungWolf | Date: Wednesday, 27 June 2018, 13:58:14 | Message # 444 |
Revijalni član
| Ja se s vama svima osecam kao mrceni Ned Stark sa Maloprsticem, Sersei, Slintom, Renlijem, Varisom i Piselijem...
Iskreno, Elio je maestralan bio. U jednom trenutku svi su mu verovali.
Maski se ovde provukla kroz iglene usi...
Pozdrav za Killija kome sam nedostajao... A i ostalima koji me se setise u tom intervjuu.
Iako su Mumina, The Guardian i Keller zaista bili svi OK, nije mi zao sto su ispali... Taj ETF savez je trebalo sto pre eliminisati i drago mi je sto su originalni Zeleni to lepo odradili.
Elio, jesi najveca zloca bio... Ali svaka cast na tome
|
|
| |
TheGuardian | Date: Wednesday, 27 June 2018, 14:01:13 | Message # 445 |
Trojin šegrt
| Kakve nebuloze, ne znam sto svi zaboravljaju da je ELio bio sa nama isto, al kao on nas je izdao pa je to okej. Savez ko savez, i oni su lepo oformili savez od 6 ljudi protiv nas na toj osnovi i to je to. Nema nikoga ko treba da bude eliminisan pre ili kasnije, sve dodje u svoje vreme
|
|
| |
JocaJuve94 | Date: Wednesday, 27 June 2018, 14:08:18 | Message # 446 |
Paskal
| Quote Ja se s vama svima osecam kao mrceni Ned Stark sa Maloprsticem, Sersei, Slintom, Renlijem, Varisom i Piselijem... aj realno reci da sam bio klasicni maloprstic
|
|
| |
YoungWolf | Date: Wednesday, 27 June 2018, 14:13:36 | Message # 447 |
Revijalni član
| Quote TheGuardian ( ) Kakve nebuloze, ne znam sto svi zaboravljaju da je ELio bio sa nama isto, al kao on nas je izdao pa je to okej. Savez ko savez, i oni su lepo oformili savez od 6 ljudi protiv nas na toj osnovi i to je to. Nema nikoga ko treba da bude eliminisan pre ili kasnije, sve dodje u svoje vreme Ne zaboravljam ja na to... I u pravu si, svi smo nekako ispali kad je trebalo. Sem mozda statista... Lepo bi bilo da su se oba plemena resila statista pre mesanja plemena.
Razlika je Milane, sto ste vi usli u igru posebno pripremljeni. Nije to bilo kao u slucaju Maski, koja se spremila za ovo gledajuci VS. Elio je svakako, izuzetno pametno, uspeo da sebe izopsti iz te price i elimise vas predstavljajuci vas kako vas je predstavio. Ne potpuno pogresno, ali svakako dovoljno tacno da se ostali okrenu protiv vas. Medjutim, i pre toga, vidis da si i ti sam na sebe bio navukao "bes" ostalih. Nije to stvar samo toga, medjutim Elio je to stvarno dobro odradio. Jer je upravo sve nas, i u publici i vas u plemenu, predstavio kao 4. A onda je, kada se njegovo ime tu naslo, kasno bilo...
|
|
| |
YoungWolf | Date: Wednesday, 27 June 2018, 14:15:47 | Message # 448 |
Revijalni član
| Quote JocaJuve94 ( ) aj realno reci da sam bio klasicni maloprstic Ma kakav crni Maloprstic... Ti si vise dete Tiriona Lanistera i Sanse Stark... Posteno, inteligentno, vredno, ali i spremno da zaigra kada treba...
|
|
| |
TheGuardian | Date: Wednesday, 27 June 2018, 14:18:28 | Message # 449 |
Trojin šegrt
| Ne znam o kakvoj pripremi pricas, nismo nista manje ili vise pripremljeni bili nego neki drugi clanovi.
Za statiste nisu mogli da se rese ljudi posto ih je ove sezone previse bilo, mi kad smo gubili sve igre na pocetku smo samo cistili neaktivne i opet nije bilo dovoljno.
Ocigledno kruze dosta pogresnih informacija, al sta da se radi, to ide vama na dusu ako verujete sve kako vam je receno
|
|
| |
YoungWolf | Date: Wednesday, 27 June 2018, 14:29:09 | Message # 450 |
Revijalni član
| Quote TheGuardian ( ) Ne znam o kakvoj pripremi pricas, nismo nista manje ili vise pripremljeni bili nego neki drugi clanovi.Za statiste nisu mogli da se rese ljudi posto ih je ove sezone previse bilo, mi kad smo gubili sve igre na pocetku smo samo cistili neaktivne i opet nije bilo dovoljno.
Ocigledno kruze dosta pogresnih informacija, al sta da se radi, to ide vama na dusu ako verujete sve kako vam je receno Ali, kad udjes sa 4 koje vec znas, daleko si pripremljeniji od mene, koji sam usao ne znajuci nikog.
Istina, bilo ih je previse. Cak ih je u Top 10 bilo izmedju 2 i 4, zavisi sta sve ubrajas u statiste.
Nije to stvar istine i laze, vec tadasnje percepcije. Niti sada verujem u 10% stvari u koje sam verovao u vreme kada sam bio u VS, ali to nije poenta. Poenta je da je svima koji su imali ogranicene izvore informacija stizale informacije koje su bile delom tacne a koje su stvorile takvu sliku. Elio, kao neko ko razume kako vesti funkcionisu, zna dobro kako da istim manipulise.
Sve u svemu, percepcija je ovde bila bitna, a ne istina... Istinu sad vec svi znamo...
|
|
| |