Reunion Show
|
|
Tic-Tac | Date: Friday, 29 June 2018, 20:15:25 | Message # 646 |
Prvo Mesto
Group: Publika
Status: Offline
| Quote troya ( ) To si ti sam kriv, ti si to treba da mi kazes da je to tajna. Šta je tajna? Mislim, ti se ovde baviš kojekakvim pretpostavkama, a ne činjenicama. Činjenica bi bilo da si me posmatrao u toku seksualnog odnosa ili da sam makar podelio išta o svom ljubavnom životu sa tobom. Msm, sve i da jesam, fascinantno mi je da misliš da je ok iznositi nečiju privatnost samo jer ti nije naglašeno da ne treba to da radiš.
Quote troya ( ) nije pisano u uvredljivom kontekstu ne može biti uvredljivo svakako
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
troya | Date: Friday, 29 June 2018, 20:33:02 | Message # 647 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| 16. ciklus
Virtual Survivor igra, jedna od mojih omiljenih, gde se takmičari podsećaju dogadjaja iz sezone. Elio osvaja Imunitet.
Na plemenskom savetu Killy konačno otkriva svoje karte i ispada Acestas rezultatom 3-2, Elio i Acestas su glasali za JocuJuveta.
https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/16_ple10.jpg
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 29 June 2018, 20:42:34 | Message # 648 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Joca sa svojim razlozima....bahahaha
|
|
| |
Killy | Date: Friday, 29 June 2018, 21:07:43 | Message # 649 |
Sveti Ilija
| Poprilično je dobro podneo moju izdaju to mu moram priznati. I mene zanima kako bi igrao kad bi bio aktivan.
お前はもう死んでいる
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 29 June 2018, 21:08:55 | Message # 650 |
Trojin šegrt
| Eh, i mene interesuje kako bi bio VS da su svi bili aktivni
|
|
| |
Killy | Date: Friday, 29 June 2018, 21:09:57 | Message # 651 |
Sveti Ilija
| Da li se ikada desilo da nema neaktivnih u VS-u na ovom forumu?
お前はもう死んでいる
|
|
| |
YoungWolf | Date: Friday, 29 June 2018, 22:12:42 | Message # 652 |
Revijalni član
| Quote TheGuardian ( ) Joca sa svojim razlozima....bahahaha On ima najbolje razloge za izbacivanje...
Quote Killy ( ) Da li se ikada desilo da nema neaktivnih u VS-u na ovom forumu? Cisto sumnjam...
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 29 June 2018, 22:23:19 | Message # 653 |
Trojin šegrt
| Tesko da su najbolji, smesni da, najbolji nikako
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 29 June 2018, 23:38:08 | Message # 654 |
The Idol Queen
| uf previse za reagovanje ajd kad se najedem i dodje msebi (: al jesam iscitala nije se nesto mnogo otkrilo niti razjanilo /: a za tebe Elio poprilicno sam siguna da si bio izmedju neodredjenosti i nisam ja nista tj nedokazivo je i maski pobdjujes al cek sad cu da vidim prvih pola sata razgovora
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
Maski | Date: Saturday, 30 June 2018, 00:33:40 | Message # 655 |
The Idol Queen
| ok posalji mi na fejs ss ili ovde ali ja sam retardirania ocigledno ne mogu naci da si mi odma rekao za pomagnje...
rekao si da si igrao u drustvu al bio si jaaako sly dok nisam rekla sta mislim o svemu tome bukvalno je bilo gomila spike kako ti je sranje sto je to troja uradio i svasta nesto i kako jesi igrao u drustvu al to nista ne znaci i to je bilo jako civilno ali nigde nisi rekao da ti je tic pomogao u 2i po igre tad, isao si odma na tipa kilija govorio kako nisi jedini i da troja ima neke probleme i tako... meni je to sve izgledalo kao muljanje... vec sam smarala jos par lkjudi i zanimalo me sta se tu izdesavalo i ti si bio bukvalno jedina psoba koja mi nije odma rekla istinu
a ja ne znam kako da ti kazem al ono znala sam vec tad ko je kome koliko pomagao u ovoj igri (: i i dalje mi je isti zakljucak iskreno /: iz ugla novog igraca na ovom forumu... nije mi svejedno ni za ostalo al ko sto reko sve bi mi bilo nebitno da sam znala da ocekujem tako nesto /:
inace elio tic to sto je roja rekao sta je rekao nije razlog da apsolutno izignorisete sta sam rekla i samo nastavite da prozivate njega ocekujem odgovor...
|
|
| |
Elio | Date: Saturday, 30 June 2018, 00:33:59 | Message # 656 |
Božen
| Ma rekao sam da sam igrao u drustvu te dve i po igre bre! mislim sve što sam rekao tebi otprilike sam rekao i javno, al aj zajebi sad to, nije više ni bitno. Samo želim da se zna da nisam menjao priče sigurno i govorio tebi da mi niko nije pomagao, to sigurno nisam
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
Message edited by Elio - Saturday, 30 June 2018, 00:34:46 |
|
| |
Maski | Date: Saturday, 30 June 2018, 00:44:48 | Message # 657 |
The Idol Queen
| hah izvini ali u drustvu nije isto kao neko mi je pomagao dve i po igre plus nisi rekao koliko igara jbg i ja sam pokusavala u drustvu da igram par igara al meni u drustvu znaci gomila ljudi oko mene na zurci i svi me smaraju sta se desava i ja ih teram utri lepe jer me ometaju i onda se desi tipa ono sa ups n downs kad dam 3 saveta jer tolko fokusa imam i nestanem...
a igrao sam u drustvu i nznm sta me neko smara nije isto kao e jbg jete mi neko pomagao 2 i po igre i jbg ko te sisa ako ti smeta... velika je razlika i bukvalno sam imala osecaj ko da klestima moram da izvlacim istinu iz tebe do niko drugi nije imao problema da odma kaze sta se desava ^^
Quote Elio ( ) Samo želim da se zna da nisam menjao priče sigurno i govorio tebi da mi niko nije pomagao, to sigurno nisam a sad mozda te opet percenjujem al smatram da si ti osoba koja tacno zna sta prica, i nije toliko u menjanju price kolko u ostavljanju temom otvorenom pa ko kako protumaci... tako da razgovor je trajao, nista konkretno nisi rekao i onda sam najzad imala pristup onom haosu od plemenskog i racunala da u tamo dobti iskreniju reakciju od tebe nego na fejsu (: i sto je najgore jesam iod tebe i od drugih ljudi...
|
|
| |
Elio | Date: Saturday, 30 June 2018, 00:53:58 | Message # 658 |
Božen
| Maski, sve sto sam rekao tebi, rekao sam i javno, molim te..sve sem jedne igre su se odigrale u društvu, dakle bilo je više ljudi oko mene, al su ti ljudi kulirali..čak sam i u onom tamo chatu koji je troya napravio isto objasnio da mi je pomagano. Šta je tebi značilo da pomenem ime Tic, nisam imao pojma ni da li znaš tu osobu. Apsolutno sam bio iskren i sve kako sam rekao sam i ponovio javno, a sad mi se čini da se hvataš za ne znam šta da bi od mene napravilo neiskrenu osobu, a nijednog trenutka nisam rekao da mi nije bilo pomagano, samo sam se žalio na tajming kada je troya to uradio. Mislim dođe mi da dam na javni uvid taj razgovor na mesindzerunmene i tebe ahhaha xD Jer iz moje perspektive sam ti sve konkretno i jasno rekaoi nisam menjao priču kasnije
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
Maski | Date: Saturday, 30 June 2018, 01:08:59 | Message # 659 |
The Idol Queen
| Quote Elio ( ) Jer iz moje perspektive sam ti sve konkretno i jasno rekaoi nisam menjao priču kasnije biggrin a iz moje perspektive nisi rekao da ti je neko pomagao dok nisam vec rekla da znam nista mi nije bilo niti jasno niti sam smatrala da si konkretno ista rekao (: bilo je samo pominjanja da si igrao u drustvu i onda skretanja teme na troju kilija dzhejkobsa i koga god...
nemoj misliti da je ovo hvatanje za detanje ovo ti je objasnjenje zasto sam reagovala kako sam reagovala sto je poruzrokovalo dalji hejt prema meni jelte kao gromadi, nije ko da ne mislim i dalje istoi drzim se toga al eto da napomenem... a i relno i dalje se ne mogu otarasiti ideje da ti volis govoriti istinu al ne potpunu cisto da bi to kasnije koristio kao argument, (ne kao lose je, to je zajebano, svaka cast) al stvarno msm da je tako... ti care nijednom nisi lagao za koga ces glasati ljudima, samo si koristio tipa duple negative i igre reci
|
|
| |
JocaJuve94 | Date: Saturday, 30 June 2018, 01:14:09 | Message # 660 |
Paskal
| GARDIJANE KAKO NISU NAJBOLJI ?????
OVAJ SAM SE BAS TRUDIO DA BUDE SMESAN....
pss.. steta sto troya nije poslusao moju genijalnu ideju za jednu igricu na forumu...moglo je svasta da se desi tu...msm jos nije kasno, al ne verujem da ima hrabrosti za tako nesto..
|
|
| |