14. plemenski savet
|
|
TheGuardian | Date: Monday, 04 June 2018, 23:28:25 | Message # 16 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
Status: Offline
| Publika ionako sve zna pisao ti ili ne, pustite druge ljude da dodju do izrazaja
|
|
| |
Petar | Date: Monday, 04 June 2018, 23:30:13 | Message # 17 |
Oralni pobednik
Group: Publika
| Pa ja bih voleo da se neko novi uključi, ja danima animiram ljude, ali oni više vole da mute ispod radara.
Elio i ja smo novi Luna i Sloba <3
Soldier, keep on marching on Head down tilll the work is done Waiting on the morning sun Soldier, keep on marching on
|
|
| |
Elio | Date: Monday, 04 June 2018, 23:38:59 | Message # 18 |
Božen
| Keleru, idi na časove kod Mumine da vidiš kako se dostojanstveno prihvata poraz <3 Ja sa tobom problem nemam, ti očigledno sa mnom da, a pogotovo sam sa sobom jer si se toliko uznemirio što sam ti oduzeo to očekivano prvo mesto I smanji malo to pominjanje mog imena, svi znamo da ti sada nije bio prvi put da si me pomenuo.
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Monday, 04 June 2018, 23:54:29 | Message # 19 |
Podguzna muva
| 1) nema potrebe da se čepiš Muminoj niti bilo kome od nas (ili bar probaj private chat ako ti već znači to) xd 2) nemam nikakav problem ni sa kim, samo neke poteze osuđujem koje komentarišem, a ako si postao psihoanalitičar svaka čast, podržavam te xd, navijam i dalje za tebe i Peru, sve za ljubav! glasam za vas u finaluuu ali ozb, iako ne verujete, stv glasam XD 3) nznm šta ste zapeli za to dostojanstvo, samo sam igrao igre i nisam ispao automatski sa top 10 do top 6 za razliku od mumine i aleksemil, totalno legitiman način da se ispadne, i njihov i moj?! smeta vam što zapravo pokušavam nešto da uradim, je l to? xd 4) ja nisam očekivao 1. mesto nego neko od prvih 5 (ili tipa posl. 5), ali si ti taj koji je lagao mesec dana (i to lažno muvajući se sa nekim koga si nazivao raznim pogrdnim imenima) ne bi li napravio nešto što je kao neki dobar potez, a i to nznm koliko samostalno, kao i sve ostalo tj. nije dobro kititi se tuđim perjem ++ i da, jesam krenuo da igram nakon top 10 aktivnije jer je jednostavno postala takva situacija xd
a spominjaću koga hoću, kad hoću i gde hoću, a ti se drži svojih momaka i koga god drugog ko ti obezbeđuje te imunitete i prolaz dalje xd
mislio sam prvi put javno pobogu xd a dobijao sam i ja razne skrinšotove tvojih pominjanja, tako da nema potrebe da se foliraš stv xd
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
Petar | Date: Tuesday, 05 June 2018, 00:04:34 | Message # 20 |
Oralni pobednik
| Juuu, momaka?! U množini??
Soldier, keep on marching on Head down tilll the work is done Waiting on the morning sun Soldier, keep on marching on
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Tuesday, 05 June 2018, 00:06:45 | Message # 21 |
Podguzna muva
| Petre, drži oči širom otvorene na ovom forumu!!!
|
|
| |
Elio | Date: Tuesday, 05 June 2018, 00:07:01 | Message # 22 |
Božen
| Iskreno, sad mi je i smešno do kog je stadijuma ovo sa tobom došlo. Ako imaš ikakav moj pogrdan skrinšot u vezi tebe, slobodno mi ga šibni u privatnu poruku, biće mi drago da ga vidim, ali stvarno. A mene je uhvatila jeza zbog nekih stvari koje si govorio za mene, zašto, ne znam, jer ti ama baš ništa na nekom ličnom nivou nisam uradio. Toliko od mene i manje budi bitter, a više glitter
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
Petar | Date: Tuesday, 05 June 2018, 00:10:42 | Message # 23 |
Oralni pobednik
| Uskoro izbacujem pesmu "Varaš me s petoricom, a ja tebe samo s Jocom"
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Tuesday, 05 June 2018, 00:14:04 | Message # 24 |
Podguzna muva
| Šibni takođe skrinšotove ako imaš xd (da vidim oko čega te je to oh uhvatila jeza xd) Ja svoje ne dajeeem zbog osoba koje su to slale, svakako xd A to šta je lično ili ne - je lična stvar Postoji razlika između bitter i govorenja svog mišljenja, čisto da se nadovežem A ja stv navijam za vas ljudi, verovali ili ne, i glasaću za vas, a nadam se i moje društvance xd
|
|
| |
Maski | Date: Tuesday, 05 June 2018, 05:51:46 | Message # 25 |
The Idol Queen
| Au, al ste svi nesto salty....
1. Obrisalo mi se ono pitanje a glupa sam preko fona tako da cu samo odgovoriti :P
Ma nemam blage, nadam se, mada je ovde vise 6na1 ko sto je vec receno...
2. Da li ste očekivali diskvalifikaciju aleksemil?
Mhm, cim Keller nje osvoio imunitet t je bilo to...
3. Maski ti si poslednji prvobitni član Kahurangija, misliš li da te linije postoje još uvek?
Pa sumnjam, ta linija je izbledela ali kontam da su ljudi izvukli jos po koju u medjuvremenu...
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
JocaJuve94 | Date: Tuesday, 05 June 2018, 10:04:39 | Message # 26 |
Paskal
| Quote Uskoro izbacujem pesmu "Varaš me s petoricom, a ja tebe samo s Jocom" Petre, mozda je sizofren al verovatno nije incesoidan
ili se ovaj survivor lagano pretvara u game of thrones?
Message edited by JocaJuve94 - Tuesday, 05 June 2018, 11:32:42 |
|
| |
Acestas | Date: Tuesday, 05 June 2018, 13:42:35 | Message # 27 |
Private
| Da li ste očekivali diskvalifikaciju aleksemil? Ne Sedmoro vas je u igri, ovo je trenutak kada vam minimalno treba savez od 4 da bi bili bezbedni, mislite li da ga imate? Nadam se Acestas zašto ne dolaziš na igre? Zbog real life stuff. Iskreno, nemam toliko vremena
|
|
| |
Petar | Date: Tuesday, 05 June 2018, 14:06:11 | Message # 28 |
Oralni pobednik
| Quote JocaJuve94 ( ) Petre, mozda je sizofren al verovatno nije incesoidan Ma to je moja autobiografska
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 05 June 2018, 21:00:04 | Message # 29 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Diskusija je završena. Pokupiću glasove.
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 05 June 2018, 21:02:07 | Message # 30 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Ukoliko neko ima tajni imunitet i želi da ga iskoristi, to je poslao u svom glasu.
|
|
| |