5. emisija
|
|
Sac | Date: Thursday, 01 November 2018, 19:10:23 | Message # 31 |
Izjahani jahač
Group: Publika
Status: Offline
| I ja sam hteo da pitam za muzička takmičenja, tada sam bio verna publika i glasač, a pesmu one devojke što je završla druga(čini mi se) sam čak slao ovde na ESC. I dalje sam ponosan na to zadnje mesto. Prelepo peva i prelepa pesma.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
DeMarcus | Date: Thursday, 01 November 2018, 20:03:10 | Message # 32 |
Lieutenant
| Tara Wills? Divna devojka, pozitivno opsednuta Srbijom i Madjarskom, ostvarila je svoj san i upisala je fakultet za slabovide u Budimpesti... Devojka cak iz Paname... Svaka joj cast na hrabrosti.
Detox coming at you with the strong verse, I'mma speed it up. I have to shut it down first...
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 01 November 2018, 21:37:09 | Message # 33 |
Imperija
| Meni je jedan muski glas bio najbolji, secam se da sam mu vise puta davala max bodova, sad ne mogu da se setim da li je on i pobedio
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
DeMarcus | Date: Thursday, 01 November 2018, 23:11:49 | Message # 34 |
Lieutenant
| Daniel - Believe again
Detox coming at you with the strong verse, I'mma speed it up. I have to shut it down first...
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 02 November 2018, 08:18:18 | Message # 35 |
Imperija
| Da, on.
Ima i mog komentara medju ostalima.
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 02 November 2018, 10:49:10 | Message # 36 |
Krtica
| Quote DeMarcus ( ) Daniel - Believe again
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Friday, 02 November 2018, 10:51:01 |
|
| |