9. emisija - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Archive - read only
Forum » Virtual Survivor 8 - Cambodia: All Stars vs Challengers 2 » Boulevard Of Broken Dreams » 9. emisija (lilake)
9. emisija
PollyDate: Wednesday, 14 November 2018, 21:14:54 | Message # 1
Marioneta
Group: Game host
Messages: 1756
Awards: 9
Reputation: 65
Status: Offline
Deveti natjecatelj koji napušta VS 8: Cambodia je lilake.

Kako ti se činila sezona?

Kako su ti se činila plemena?

Imaš li favorite?

Što misliš, tko pobjeđuje, a tko ispada sljedeći?

Što misliš, zašto si izbačena?

Jesi li si znala da ispadaš?

Kaješ li se zbog nečega u sezoni?

Misliš li da si zaslužila biti u all stars sezoni?

Za koga si od igrača koje poznaješ otprije mislila da će biti pozvani u ovu sezonu?

Smatraš li da si ovu sezonu krenula igrati drugačije nego što si igrala prošlu?

Ako netko iz publike želi postaviti neko pitanje, može to slobodno uraditi.


Sinners judging sinners for sinning differently.
 
lilakeDate: Wednesday, 14 November 2018, 22:25:15 | Message # 2
Babetina
Group: Publika
Messages: 334
Awards: 4
Reputation: 6
Status: Offline
Sezona je okej, ali bi mogla biti puno uzbudljivija da su neki elementi bili spremniji surađivati. Odmah da kažem, sorry Nikola i Luka što vas miješam, otkad znam da ste braća stopili ste mi se u percepciji vs-a, a nisam puno na forumu i pratim sa pola oka, tako da mi je žao.

Oba su plemena bila okej, prvo me čak uvjerilo da smo si frendovi, a u drugom su bile cure zlatnog srca. smile

Favorit mi je Ema jer Erin vjerojatno neće daleko pošto se stalno nudi za izbacivanje. Ali držim i njoj fige!

Pobjeđuju Gardijan-Maski tandem, sve su si namjestili. Iako, tamo negdje piše da su Maski i Jakov prvi najtajniji savez. Znam da rade zajedno, ali nisam sigurna da joj je draži od Gardijana. Tj there's gonna be tears wink
Ispadaju ema ili erin, ali se nadam da će promućkati glavicama i iskoristiti Emin imunitet.

Izbačena sam jer nisam htjela glasati po tuđem planu nego konstruirati svoju igru. Draže mi je da sam ispala sama svojim "trudom" biggrin od toga da mi netko kaže e sorry ispadaš večeras... Uglavnom, jakov je na prošlom plemenskom gurao Emu, pa smo za ovaj plemenski erin i ja odlučile ponuditi svoj glas za nju, ali mi se nekoliko sati prije plemenskog javio sa ispitivanjem jesam li već glasala i neka samo šutim, a to me razjarilo i razjadilo istovremeno pa sam zaključila da neću glasati po njihovom. Uspjele smo dogovoriti obrat sa Emom, ali Roo je bio jednostavno pretvrdi kamen. Ne kuži da u ovoj postavi finale neće vidjeti.

Da, kajem se što nisam ranije govorila sa svima, to mi je glavna pogreška iako se slažem sa braćom da to nije element pravog survivora.

Mislim da nisam zaslužila biti u all starsima jer je moj realni utjecaj u Finskoj bio puno manji od doživljenoga, a o ostalim učesnicima nisam razmišljala sve dok nisu objavljeni smile

Krenula sam ovu sezonu igrati malo drugačije, ali se nekako ukalupila i vidim da sam radila slične greške.
 
YoungWolfDate: Wednesday, 14 November 2018, 22:52:28 | Message # 3
Revijalni član
Group: Publika
Messages: 1722
Awards: 6
Reputation: 29
Status: Offline
Meni je samo zao sto ja celu ovu sezonu pokusavam da ubedim Erin da stvarno zaigra, posebno igre koje u vecini slucajeva igra tako sto se dopisuje sa 15 osoba... Da ima fokus... Gde bi joj kraj bio...
 
lilakeDate: Wednesday, 14 November 2018, 23:03:30 | Message # 4
Babetina
Group: Publika
Messages: 334
Awards: 4
Reputation: 6
Status: Offline
Ma razočarala se i igru doživljava kroz emocije pa je relativno pasivna zbog toga, ali nadam se da će se zainatiti.
 
EthanMorascaDate: Wednesday, 14 November 2018, 23:06:54 | Message # 5
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Zdravo, Vanda! smile Žao mi je što si ispala, nadao sam se da ćeš uspeti da se izvučeš. U nekoj od prethodnih emisija sam napisao da se nadam da pobeđuje neko od novih ili bar Miko ili ti. Bolje da ništa nisam pisao, izbaksuzirao sam i odmah ste ispali. laugh

Da li možeš da mi objasniš ko je tačno glasao sa kim na poslednjem plemenskom?


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
DeMarcusDate: Wednesday, 14 November 2018, 23:24:36 | Message # 6
Lieutenant
Group: Publika
Messages: 71
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
I tako, ostade trio Maski, Milan i Jakov za koje od prvog plemenskog objasnjavah da je suludo cuvati skupa u igri jer se znaju. I onda je logika tada bila da su Nikola i Ana opasniji kao duo, samo ne znam kako. Zao mi je sto nisi htela da igras drugacije ali bravo na pristojnom plasmanu. Eto sasvim slucajno i Miko i ti ste ispali, a jedini ste koji ne znate nikog od ostalih iz originalnog Jarai licno.

1 i 1 je 2.


Detox coming at you with the strong verse, I'mma speed it up. I have to shut it down first...
 
anchyDate: Wednesday, 14 November 2018, 23:42:09 | Message # 7
Bočica
Group: Publika
Messages: 1050
Awards: 5
Reputation: 18
Status: Offline
Quote DeMarcus ()
1 i 1 je 2.


heart Nemam šta da dodam biggrin


Kad se bojiš - ne postojiš!
 
lilakeDate: Wednesday, 14 November 2018, 23:54:02 | Message # 8
Babetina
Group: Publika
Messages: 334
Awards: 4
Reputation: 6
Status: Offline
Bok svima smile
Ethane, zajedno smo glasale erin ema i ja, jakov i maski te gardijan kaća i roo. Na kraju se jakov pridružio triju, a ostalo nisam još gledala. Čitam porotu i vidim da me demarkus uporno proziva biljkom. Mogu ti samo reći da je vanda biljka orhideja. :/
Demarkuse mili, ne znam kako da ti objasnim da si ispao jer si se posvadio sa svima, ja nisam htjela glasati za tebe na prvom plemenskom, ali nisam htjela ni za maski i tako sam predložila nikolu. Na kraju je ispalo da su svi predložili njega i zbog toga je izbačen. Tebe smo htjeli čuvati kao glas, ali je bilo vrlo vrlo teško obuzdavati tvoju vatrenu osobnost, mnogima nisi sjeo i to ti je presudilo.
Miko i ja smo ispali jer je tako odgovaralo maski i gardijanu, a jakov je pridruženi član. U svom ulaznom intervjuu Jakov je pisao da igra za osvetu, pa evo nam ga sad na.

U najbližem savezu sam bila sa Mikom, a Jakov isprva nije htio igrati sa mnom jer sam ga pokopala u prošloj sezoni. Direkt me odbio.
 
tiksiDate: Thursday, 15 November 2018, 07:43:29 | Message # 9
Krtica
Group: Publika
Messages: 3086
Awards: 16
Reputation: 138
Status: Offline
Pozic Lilake smile Nije vatra sve sto gori u DraMatikusu i crnom Khaitu <3

Kao sto se skoro uvek pokaze daleko su opasniji igraci koji tiho igraju i dobri su sa svima, malo se prave da ih ne zanima i ne igraju, malo zakukaju i svaka cast Maski i Guardijanu na tome. Mada ovde donekle i ocekivano da ce oni koji se promuvaju par krugova vise od nekih drugih starih moci daleko da doguraju u ovakvoj ne toliko jakoj AS ekipi i sa drugim neiskusnim igracima i zato mi se ne svidja sto plemena novih i starih od starta nisu izmesana.

Sto se tice tebe Lilake, ocekivala sam iskreno daleko vise i da ces biti onaj igrac koji ce najvise da se usprotivi pravolinijskom toku sezone i sve ovo daleko ranije prepoznati. Cak sam i napisala da je odnos ti vs Maski jedno od kljucnih mesta za gradjenje sezone.

Nije mi jasna Mikina prica koji kaze da nije hteo da igra sa nekim  drugima jer mu je bilo bitno da u njegovom savezu svi uzajamno budu dobri, a ti kazes da ti i Jakov niste bas bili dobri.

Zasto se u startu niste vise oslonili na Anchy, da li si mislila da si u tom momentu ti bolja sa Jakovom i Guardijanom od Maski? Sta je ideja tog prvog klana od 5 starih?

Po tvom misljenju zasto je Ema bas sad odlucila da flipa i kako ce to na nju da se odrazi?


Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Thursday, 15 November 2018, 07:47:52
 
lilakeDate: Thursday, 15 November 2018, 09:41:37 | Message # 10
Babetina
Group: Publika
Messages: 334
Awards: 4
Reputation: 6
Status: Offline
Ma ovako je bilo, javio mi se Miko i shvatili smo da razmišljamo slično pa smo se dogovorili da radimo zajedno, a Jakov je eksplicitno rekao da neće biti sa mnom u savezu, ali da možemo biti dobri u smislu da ne glasujemo jedno za drugo. On je u prvom krugu to i održao, ali u drugom je glasao sa Maski. Ova priča da samo njega nisam blokirala nije istinita jer nisam blokirala ni boleta. Blokirani su zbog gifa koji je u zajednički chat stavio dzojberica, bio je to pas kojeg netko vodi na lancu, tako nešto. Na to su svi otpisani.

Prvi savez od troje sam imala sa Mikom i Gardijanom koji je rekao da igra s nas dvoje, a kao Jakov i Maski su plus dva. To je iskorišteno da gardijan sazna da imam legacy jer mu je vlad rekao što je dobio na izbor nakon prve igre pa nisam mogla zatajiti Legacy. Tada se još pravio da je u savezu sa Mikom i sa mnom. Na kraju je to rastrubio okolo pa su svi znali.

Da, mislila sam da sam bolja sa jakovom i gardijanom od maski, ali su me apsolutno prevarili.
Sa anchy i sa nikolom nisam razgovarala na posebnom chatu jer mi je bio totalni neugodnjak prva im se javiti s obzirom na zajedničku prošlost jel, ali nisu se ni oni meni javili i tako je to ostao skroz zanemareni aspekt igre. Oni su normalno komunicirali sa ostatkom plemena pa sam zaključila da ne žele igrati sa mnom. Ispalo je da zapravo malobrojni to žele biggrin
Ema je flipala jer smo joj se erin i ja odlučile javiti i pokazati ss razgovora sa Jakovom kad mi govori da samo šutim. Obrađivale smo i rooa naizmjenično, ali on igra sa maski i sa kaćom, a uvrijeđen je što smo razgovarali o njegovom izbacivanju, pa zbog toga nije htio glasati s nama i obrnuti igru. Objašnjavala sam mu da finale neće vidjeti, ali jednostavno nije bio zainteresiran.
 
tiksiDate: Thursday, 15 November 2018, 10:29:06 | Message # 11
Krtica
Group: Publika
Messages: 3086
Awards: 16
Reputation: 138
Status: Offline
Jbg mora da se prati sve na forumu da bi se bilo AS. Cak i djavolja vecera, glasovi na vecerama i to xd i ti predistorijati odnosa i sve to se prelama. Naravno uvek bude losije onima koji nemaju neku zaledjinu u odnosu na postavu.

I dalje mi nije jasno koji plan ima Jakov. Sta mislis o tome? Da li igra za drugu osobu?


Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
 
lilakeDate: Thursday, 15 November 2018, 11:03:41 | Message # 12
Babetina
Group: Publika
Messages: 334
Awards: 4
Reputation: 6
Status: Offline
Jakov igra za finale, ali već ima reputaciju i u publici i sa igračima, pa me zanima koliko će mu uspjeti. Ako će sa Maski biti top 2 (sumnjam), ona dobiva iako isto nije prepopularna. Ovisi koliko će duboko biti zabijen nož kada dođe vrijeme da se njih 5 pokolje.
 
DeMarcusDate: Thursday, 15 November 2018, 11:14:12 | Message # 13
Lieutenant
Group: Publika
Messages: 71
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Quote lilake ()
Demarkuse mili, ne znam kako da ti objasnim da si ispao jer si se posvadio sa svima, ja nisam htjela glasati za tebe na prvom plemenskom

Aj bas da vidimo ko su ti svi? Sa Jakovom nisam ni rec progovorio i nisam hteo sa njim da igram. Jedina svadja je bila sa tobom. Sa Maski i Milanom nisam se svadjao nikad, sa Anom i Nikolom takodje. Tebe sam isprozivao namerno da bi se trgla jer mi nije bilo jasno da stitis Maski koja je centar mnogih odnosa u nasem plemenu. Mene ne zanima da li si ti htela glasati za mene ili ne, ja sam nakon saznanja da me i Miko laze i da ste toliko nebulozno odlucili da idete sa Jakovom, Maski i Gardijanom na tom prvom plemenskom odlucio da sigurno necu igrati sa Mikom i tobom. Uglavnom, nigde nisi priznala da je to bio glup potez, a itekako jeste jer su licni odnosi uticali da Miko i ti ispadnete prvi iz te petorke.


Detox coming at you with the strong verse, I'mma speed it up. I have to shut it down first...

Message edited by DeMarcus - Thursday, 15 November 2018, 11:14:51
 
lilakeDate: Thursday, 15 November 2018, 13:27:58 | Message # 14
Babetina
Group: Publika
Messages: 334
Awards: 4
Reputation: 6
Status: Offline
Okej, onda činjenično - nismo glasali za tebe, otišao si na exile i u drugo pleme, Maski i Milan nisu htjeli raditi sa tobom jer su bliski sa jakovom i rekli su da si prozivao kaću slično kao i mene i zbog toga si ispao.

Zašto bi to bio glup potez ako sa Maski nisam nikad igrala niti razgovarala, a Ana i Nikola su jednako šutili od mene kao i ja od njih. whistling po stavu, više sam šanse imala sa maski nego sa njima, ali miko je računao i na tebe i na anu nakon što je Nikola izbačen. Najviše mi je žao to što nismo razgvoarali, ali kažem, nisam znala kako da im se uopće obratim, a kamoli išta drugo.
 
stingemmmDate: Thursday, 15 November 2018, 15:22:06 | Message # 15
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Lilake bolje se prijavi za Đavolju večeru, ogorčenost bi mnogo bolje prošla tamo nego u VS-u. Najveće razočarenje sezone jer si zaista bila jedan od kvalitetnijih igrača u Finskoj.

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
Forum » Virtual Survivor 8 - Cambodia: All Stars vs Challengers 2 » Boulevard Of Broken Dreams » 9. emisija (lilake)
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: