Reunion Show
|
|
Polly | Date: Sunday, 02 December 2018, 16:55:10 | Message # 211 |
Marioneta
Group: Game host
Status: Offline
| Evo: Bpo aksich at mong
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
Roo | Date: Sunday, 02 December 2018, 17:12:22 | Message # 212 |
Colonel
Group: Publika
| Bug zabagovao
Moj omiljeni plemenski, i najnapetiji u igri za mene, jedino šta nisam znao je to dal ce iskoristit imunitet ili ne... pokušao sam da se osjeća što sigurnijim no opet nisam mogao znat sa sigurnošću , ni do dana današnjeg mi nije jasno zasto je krenuo na mene lol i šta sam ja to spletkario... ja sam bio za to da se izbace neaktivni igrači i odjednom čujem on ide na mene... a mogao je Vlad puno duže ostat u igri, da nije napravio to šta je napravio
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Sunday, 02 December 2018, 17:13:52 | Message # 213 |
Masa with an S
| Samo da razjasnim nesto posto vidim da se ovde iznose neke cinjenice koje nisu tacne: Ja nisam 'krenuo' na Maski sve dok mi jedna osoba nije poslala poruke u kojima ona govori kako smo Ana i ja opasni i dok nisam dobio informaciju da je slala drugima Aninu i moju zajednicku sliku. Iskren da budem, verovatno bih svakako pokusao nju da izbacim jer mi je odmah bilo jasno da ima najvise konekcija i da kontrolise sve sto se kaze, i moja zapazanja sa pocetka i pretpostavke ko ce doci do finala su se naravno i ispostavile kao tacne. Tako da, opet kazem, verovatno bih svakako hteo nju prvu da izbacim i pokusao da ubedim ljude da nema poente da budu u vecini na dnu i da nikako Ana i ja ne mozemo da budemo opasniji od 4 osobe koje se drze zajedno.
Why do all good things come to an end?
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 02 December 2018, 17:17:52 | Message # 214 |
Izjahani jahač
| Allstar has spoken.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Sunday, 02 December 2018, 17:21:06 | Message # 215 |
Masa with an S
| Pritom, Maski, iskreno ne znam o kakvoj to zelji za saradnju sa mnom pricas kada mi se nisi obratila ni u jednom trenutku
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Sunday, 02 December 2018, 17:28:20 | Message # 216 |
Masa with an S
| Prezanimljiv si Sac, bas kao i osoba sa tvog avatara. Boli to sto sam ja vise obelezio sezone u kojima sam ispao prvi ili drugi nego ti sezone u kojima si pobedio/ bio u finalu, sta god
|
|
| |
Maski | Date: Sunday, 02 December 2018, 17:45:52 | Message # 217 |
The Idol Queen
| Pa tu sam verovala ani da cemo raditi zajedno i ocekivala grupu nisam se stigla obratiti jer je taj ss izleteo odma skoro... E sad ta misteriozna osoba bi mogla da se javi i pokaze te poruke i tu slku aloo sliku vas dvoje ili ti slobodno okaci ovde da vidimo tu fotku koju sam slala i sta sam pricala i takodje mi priznaj da si me lagao na avlonu kad si rekao da ti taj sudbonosni ss poslao iz ciste dosade...
Napravio si kiks u svakom slucaju a sad dal si sam iz dosade to radio kao sto si meni priznao ili te je neko nasamario time sto ti je slao kako im ja fotke saljem sto ovde ostalima pricas me ne zanima iskreno... Samo se mani praznih prica pls...
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Sunday, 02 December 2018, 17:52:30 | Message # 218 |
Masa with an S
| Devojko, nisam rekao da sam slao ista iz dosade nego da bih krenuo na tebe iz dosade verovatno i da nisam imao razloga. Nije mi problem da ti posaljem ssove od te osobe, gde se jasno vidi kako mu pises da smo Ana i ja opasni i sta ti ja znam. Za to slanje nase zajednicke slike nema poruka gde ti to saljes, ali ima poruka gde ta osoba meni saopstava da si joj slala to, tako da cu ti i to vrlo rado poslati. Ne znam zasto me odmah napadas, nista lose nisam rekao, tvoja igra je bila za svaku pohvalu ove sezone i to sam i napisao u glasu za pobednika publike. Ovde sam samo pitao zasto govoris da si htela da radia sa mnom a nisi mi se nikad obratila i to je sve
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 02 December 2018, 18:47:55 | Message # 219 |
Izjahani jahač
| A onda je mrmot zavio čokoladu foliju...
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 02 December 2018, 18:58:41 | Message # 220 |
The Grim Reaper
Group: Game host
|
|
|
| |
Koviljka | Date: Sunday, 02 December 2018, 20:13:51 | Message # 221 |
Sergeant
| BRAVO, EMA! SAMO JAKO!!!
|
|
| |
anchy | Date: Sunday, 02 December 2018, 20:19:57 | Message # 222 |
Bočica
| Ok, Maski, ja ne znam zašto si ti shvatila ovo preozbiljno, i krenula sa kilometarskim postovima, igra je ovo i ne, ja tebe ne ubeđujem baš ni u šta, niti sam pričala sa tobom, dosta smo se mi ispričale oko ovoga Niti sam nešto izmislila u onome što sam napisala troji.
Kad si već krenula sa referatima, u ovom koraku
Quote Maski ( ) - nakon sto sam sredila glasove dolazim tebi i pricamo gde ti resavas da se ja samo vadim i pokusavam da izbednem izbacivanje, pokusavam ti objasniti nekoliko puta sta se desavalo moj proces razmisljanja i sta je ko kome pricao ti mi se smejes... se ti tek meni javljaš i opet kada te saslušam i pitam odakle ti sve te gluposti (SS npr), ti kažeš da ne znaš Niti hoćeš da mi ga pošalješ. Naravno da ću da se smejem. Jer ti i dalje furaš tu neku priču da budemo iskreni i da raščistimo, a opet nećeš da budeš iskrena.
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 02 December 2018, 21:12:13 | Message # 223 |
Imperija
| Quote Polly ( ) Evo: Bpo aksich at mong Slicno je to sa kambodzanskim jezikom, otprilike kao i ona pesma Indire Radic sa francuskim
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 02 December 2018, 21:21:04 | Message # 224 |
Krtica
| Ne zna se ko kosi- ko vodu nosi, oko ovog prvog ispadanja xD
Kod Maskinog timeline-a mi nije jasno da li je pobrkala u navodjenju redosleda predzadnjeg i zadnjeg koraka (nikakava logika pricati sa nekim pre nego sto je prekasno kad si vec sredio glasove), kakogod da se ovo iniciralo (dal slikom ili SSom vrv se nikad nece ni ustanoviti, verujem da je i ona htela da izbaci Nikolu, a i on nju - moje misljenje xd). Takodje, nisam odavno videla toliki stpen apstrakcije kao u Maskinom intervju sto je poprilicno neobicno za nekog ko je kontrolisao igru od prvog dana i bio ukljucen u toliko pregovora.
Tako da pretpostavljam da ce sve ovo ostati jedna crna rupa u toku ove sezone.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 03 December 2018, 02:06:38 | Message # 225 |
Trainwreck diktator
| Jedino što se uvek zna je da je Sac dosadan i isfrustriran, to se nikada ne menja. Neće ti Maski dati bebo, probaj sa Koviljkom bolje, dosta si vremena i snage već potrošio.
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |