Publika
|
|
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 03:39:51 | Message # 136 |
Major general
Group: Publika
Status: Offline
| Neki poslici koji se obavljaju preko interneta,a nisu one ankete...plus trenutno ucim oko pravljenja modela u 3dsmax i slicnim programima.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 14 November 2017, 08:35:06 | Message # 137 |
Imperija
| Quote Tic-Tac ( ) Inače, imamo mi više devojaka na forumu koje prate različite sportove, ali se u tome posebno ističe jedna dama zvana LaraCroft koja prati raznorazne lige najrazličitijih sportova. Samo fudbal (TOP 5 liga, UEFA takmicenja i domace lige) i kosarku (Evroliga i Jadranska), pomalo Formula 1, naravno i borilacke sportove.
Quote Tic-Tac ( ) Čak se i sama bavila raznim sportovima poput karatea i učestvovala na mnogobrojnim svetskim prventsvima gde su joj suparnice bile takmičarke iz najudaljenijih krajeva sveta, kao što je npr. Kina. Ali nisam ni blizu nase Tiksi, koja kaze da nikad nije izgubila karate mec. Mene su bacali i u gornje redove tribina. Ali sam uvek ustajala...
Quote Pejko ( ) gospodjica LaraCroft deluje kao zanimljiva licnost. Cini ti se. Bila bih zanimljiva da sam statirala u "The November Men", LOTR trilogiji ili nekom Bond filmu, ali na zalost nisam. Ovako iskreno, ovde su ti zanimljivi likovi - Ethan, Troya, Sac, Lavica, Tiksi, Tic-Tac, Miko (kad se pojavi), Polly, Urke...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 14 November 2017, 08:40:56 | Message # 138 |
Izjahani jahač
| Pa Lara ni ja nisam statirao nigde, a ne znam za ostale.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 14 November 2017, 09:01:36 | Message # 139 |
Krtica
| Hajde Lara nemoj sad da skreces temu, ipak sam se ja borila po trecerazrednim fiskulturnim salama i slicno i to kratko, dok si ti igrala za reprezentaciju, razlika u kvalitetu i ozviljnosti je tu ocigledna xD Ja zivim u varosici, skoro selendri, dok si ti metropolita. Osim toga ti radis na vaznim drzavnim poslovima i imas uvid u najludje drzavne tajne i pravne slucajeve, a ja sam ti ipak klasican smrtnik.
Statirala sam u Munjama, ako se to uopste zove statiranjem. Dosli su kod nas u srednju skolu i pokupili jedno 20-30 ljudi i onda smo ucestvovali kao na onoj zurci "u tami disko kluba".
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 14 November 2017, 09:46:08 | Message # 140 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote tiksi ( ) a zivim u varosici, skoro selendri, dok si ti metropolita.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 14 November 2017, 10:04:32 | Message # 141 |
Vučica
| Pih, ja nit' sam statirala nit' zivim u metropoli, nit' su me bacali u tribine...Dakle, nisam zanimljiva.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 14 November 2017, 10:31:32 | Message # 142 |
Krtica
| Sta da ti kazem Lavice nekom zivot majka nekom maceha. Kad polijes neku lisicu benzinom i budes uzivala dok je gledas kako gori mozda se kvalifikujes za klub zanimljivih, ovako ostaje samo da tavoris..
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 14 November 2017, 10:58:28 | Message # 143 |
Vučica
| Ni u XO nisam dobra... lele.
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 14 November 2017, 11:39:20 | Message # 144 |
Krtica
| Ti rece da ces grčevito raditi na tome da se uzdignes ka svom univerzalnom biću o qq
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 14 November 2017, 12:11:49 | Message # 145 |
Vučica
| Jbg, ne mozemo svi biti uspjesne i izvanredne osobe.
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 14:13:42 | Message # 146 |
Major general
| Profesionalni sportista,statista,gradjani,drzavni poslovi...kolko boda ide za izlazak imena u novinama? ( Nije nikakav kriminal XD )
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 14 November 2017, 15:23:14 | Message # 147 |
Krtica
| Quote Pejko ( ) Profesionalni sportista,statista,gradjani,drzavni poslovi...kolko boda ide za izlazak imena u novinama? ( Nije nikakav kriminal XD ) Nismo jos na nasem ustolicenom konzorcijumu eksperata za zanimljivost ustanovili jedinstveni metricki sistem za stampane medije. O kakvom se clanku radi?
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 15:50:15 | Message # 148 |
Major general
| Pravili smo neki dodatak za igricu NBA 2K13 ili 14,tako nesto...i taj dodatak je bio dosta popularan,pa su nam ljudi iz telegrafa uzeli intervju i objavili vest.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 14 November 2017, 16:18:25 | Message # 149 |
Imperija
| Quote tiksi ( ) Kad polijes neku lisicu benzinom i budes uzivala dok je gledas kako gori mozda se kvalifikujes za klub zanimljivih Ne, nego cu da je odvedem u restoran na veceru
Quote Lavica88 ( ) Ni u XO nisam dobra... lele. To se bar nauci. Kao Slavko Stimac marksizam u Varljivom letu
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:05:29 | Message # 150 |
Vučica
| Nauci onaj ko hoce i kome to treba. Neka mene ovako nezanimljive.
Mislim da je nepobitno najzanimljiviji Ethan. Ta kombinacija Ivane Zigon i Vendi u njemu je prosto neodoljiva.
|
|
| |