ESC 128
|
|
NiNa | Date: Sunday, 07 May 2017, 18:13:45 | Message # 181 |
Colonel
Group: Publika
Status: Offline
| Ljudi,svaka čast! Razvalili ste,pogotovo cure,oduševljena sam sam s Falling i Titanium,sorkajte dečki.
Glasat ću poslije ,kad Sac napiše tko je sve slao pjesmu.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 07 May 2017, 18:18:02 | Message # 182 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote NiNa ( ) sorkajte dečki sorkao sam oko 6, ne verujem da cu pre 10 opet
|
|
| |
Naup | Date: Sunday, 07 May 2017, 19:16:38 | Message # 183 |
Lepi
| Nece ti Sac napisati ko je slao, posto je uveo kladionicu
|
|
| |
Polly | Date: Sunday, 07 May 2017, 19:19:44 | Message # 184 |
Marioneta
| Quote Lavica88 ( ) svaka pjesma ima svoju car Istina, svi su se potrudili, zato mi žao što moramo bodovati... Ali dobro, bit će zanimljivo.
Mogla bih pripremiti po esejčić o svakoj izvedbi, toliko sam puta već sve pjesme preslušala.
Quote Nauparac ( ) neki naredni "Karaoke ESC" da bude repovanje Nije loša ideja! Ja nešto razmišljam o duetima, to bi mogao biti show.
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
Matija | Date: Sunday, 07 May 2017, 19:21:00 | Message # 185 |
Dalibor
| Quote Polly ( ) Mogla bih pripremiti po esejčić o svakoj izvedbi, toliko sam puta već sve pjesme preslušala. To sam i ja pomislio, ali to cu tek sutra.
|
|
| |
Naup | Date: Sunday, 07 May 2017, 19:23:37 | Message # 186 |
Lepi
| Quote Polly ( ) Nije loša ideja! Ja nešto razmišljam o duetima, to bi mogao biti show. Dobra ideja, ali kako izvesti to
|
|
| |
Matija | Date: Sunday, 07 May 2017, 19:26:28 | Message # 187 |
Dalibor
| Quote Nauparac ( ) Dobra ideja, ali kako izvesti to Pa sta brate, ja odem do Lavice u BL, ti skoknes do Poljske kod Polly, Troki zacas ode do Mkd kod Merry i eto ga
|
|
| |
Naup | Date: Sunday, 07 May 2017, 19:30:34 | Message # 188 |
Lepi
| Quote Matija ( ) Pa sta brate, ja odem do Lavice u BL, ti skoknes do Poljske kod Polly, Troki zacas ode do Mkd kod Merry i eto ga Moze, svidja mi se predlog
@Polly obezbedi mi neki smestaj, kad vec dolazim, da ostanem duze malo
|
|
| |
Polly | Date: Sunday, 07 May 2017, 19:40:25 | Message # 189 |
Marioneta
| Quote Nauparac ( ) @Polly obezbedi mi neki smestaj, kad vec dolazim, da ostanem duze malo Hjoj, vrlo rado, ali vratila sam se kući. No za ubuduće - ako ideš sa mnom, u Poljskoj uvijek imaš smještaj! Sad ćeš morati u Hrvatsku, nema ti druge...
Ma može se to nekako sklopiti sigurno. Ako ništa drugo, skype pa kako ispadne. xD
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 07 May 2017, 20:10:52 | Message # 190 |
Krtica
| I ja jedva čekam nova Karaoke izvođenja.
Mislim da izvođači pesama:"Ne traži je sine" i "Vreme za ljubav ističe" mogu da pokažu dosta više nego što su ovde pokazali, jedva čekam da čujem legendarnog izvođača -Fairytail , a i sve ostale u drugim nekim pesmama.
Mogu tipa i zadate pesme gde izvođač ne bira, turbo folk pesme, imitacije ili bilo šta, sve bi zabavno bilo.
Jedan fini imućni momak pozdravio izvođača Dalmatinke kaže da podseća na Severinu seksipilom, ima piće kad dođe u varošicu hehe
A da dodam obavezno da neki sledeći put pošalju i Nina, Miko i svi ovi što nisu slali
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Sunday, 07 May 2017, 20:31:11 |
|
| |
troya | Date: Sunday, 07 May 2017, 20:33:01 | Message # 191 |
The Grim Reaper
| Quote Polly ( ) Mogla bih pripremiti po esejčić o svakoj izvedbi, toliko sam puta već sve pjesme preslušala. Bilo bi lepo to procitati. Narocito sto ja volim kad me hvale. Obavezno opisi moju dikciju, snalazenje u gornjim i donjim lagama i trilere. Steta sto nisi videla scenski nastup.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 07 May 2017, 20:33:53 | Message # 192 |
The Grim Reaper
| Sto se dueta tice, bolje da su isli prvo dueti a onda pojedinacne. Posle ovoga vise niko nece hteti da peva sa mnom duet
|
|
| |
Polly | Date: Sunday, 07 May 2017, 20:35:57 | Message # 193 |
Marioneta
| Quote troya ( ) Sto se dueta tice, bolje da su isli prvo dueti a onda pojedinacne. Posle ovoga vise niko nece hteti da peva sa mnom duet Izvlačenje papirića pa tko bude imao najmanje sreće.
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 07 May 2017, 20:37:12 | Message # 194 |
Krtica
| Quote troya ( ) Posle ovoga vise niko nece hteti da peva sa mnom duet
Evo ja ću prijavljujem se dobrovoljno, ako ne smeta Meri xD
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 07 May 2017, 20:39:16 | Message # 195 |
Izjahani jahač
| Tiksi, jel ima za mene nesto, ja bas mislio da dodjem u varosicu za duet
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |