Dobrodosli! Posle vise od mesec dana, hakerskih napada i pobesnelih zvucnika, dosao je trenutak koji smo svi cekali! Biti ce uzbudljivo i neizvesno! Uzivajte!
A za pocetak da vidimo ko je sta poslao:
Indexi - Zute dunje - Lavica
Amadeus Band - Izdajice - Matija
Bolero - Jelena - Naup
Richard Marx - Hazard - Ethan
Elemental - Pokusaj Zivota - Polly
Indexi - Bacila je sve niz rijeku - Troya
James Arthur - Impossible - Urke
Erutan - The Willow Maid - Sac
Carrie Underwood - Just A Dream - Tiksi
Struka - Betonski snovi 2 - Ajdin Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Dugo vas nisam vidjela ovoliko u isto vrijeme na forumu. Vjerojatno neću ostati do kraja, ali nadam se pobjedi. Sinners judging sinners for sinning differently.
Indexi - Zute dunje - 7 Richard Marx - Hazard - 6 Indexi - Bacila je sve niz rijeku - 5 James Arthur - Impossible - 4 Carrie Underwood - Just A Dream - 3 Struka - Betonski snovi 2 - 2 Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
2 - Amadeus Band - Izdajice 3 - Indexi - Bacila je sve niz rijeku 4 - Carrie Underwood - Just a Dream 5 - Struka - Betonski snovi 2 6 - James Arthur - Impossible 7 - Bolero - Jelena
A evo i Naupa: 12 :: James Arthur - Impossible 10 :: Amadeus Band - Izdajice 8 :: Indexi - Zute dunje 7 :: Struka - Betonski snovi 2 6 :: Richard Marx - Hazard 5 :: Erutan - The Willow Maid Indexi - Bacila je sve niz rijeku 4 :: Carrie Underwood - Just A Dream 3 :: Erutan - The Willow Maid 2 :: Elemental - Pokusaj Zivota Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.