ESC 147
|
|
MarkoNG | Date: Monday, 18 December 2017, 14:24:35 | Message # 61 |
The Punisher
Group: Publika
Status: Offline
| Quote anchy ( ) Pa nisi me ni pitao da li je prihvacena, pitao sam da li je slobodna, na sta si mi odgovorila : "Nemam pojma, na poslu sam, javljam ti uvece".
Nije fijasko, samo je uvek problem na tematskim izbeci pesme koje se ponavljaju i sto postoji velika sansa da iako pesma nije bila pre, vec je neko drugi uzeo. Lavica ti je samo unela pometnju sa najavom kojim pesmama ce dati koliko bodova jer su "izlizane".
I da odgovorim Lavici - ne , nemam naviku da glasam tako, uvek slusam sve pesme , sto je u ovom slucaju 17*otprilike 3 minuta u proseku ~ sat vremena muzike. nekada neku slusam i po dva-tri puta jer je poredim sa onom kojoj sam vec dao glas da li je meni bolja ili nije...
A nisam za vikend bio na fourmu skoro nimalo pa nisam video da su pesme objavljene.
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 18 December 2017, 16:19:50 | Message # 62 |
Krtica
| Ko ne glasa diskv., ko glasa super i to je to, uvek je tako bilo, ne znam sto u ovom ciklusu nalazi da se nateze oko svake moguce pojedinosti, pomislice ovaj novi narod da nismo normalni
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Pejko | Date: Monday, 18 December 2017, 16:57:31 | Message # 63 |
Major general
| Ovako,posto ovde ima i novih clanova (medju kojima sam i ja) ko god ima volje neka napravi sablon kako bi trebao da izgleda jedan ESC,to jest...koje informacije bi trebale da se nalazi u uvodnom delu ESC-a...i posle toga stavi na vrhu u ESC podforumu. Da se ne bi dogadjale slicne stvari i da se uproste stvari ljudima koji nisu ranije bili na forumima,i ne znaju za stvari kao sto su "Quote" , "Link" , "URL" ...i slicno.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Monday, 18 December 2017, 18:09:51 | Message # 64 |
Vučica
| Marko, onda izdvoji toliko vremena koliko ti treba i glasaj, ili nemoj ni glasati.
Ne znam kakvu pometnju sam unijela, i ranije sam davala par slicnih komentara pa je svaki taj ESC prosao bez problema.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
troya | Date: Monday, 18 December 2017, 18:21:16 | Message # 65 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Ranije nisi dirala nemanjinu pesmu
Quote Pejko ( ) Ovako,posto ovde ima i novih clanova (medju kojima sam i ja) ko god ima volje neka napravi sablon kako bi trebao da izgleda jedan ESC,to jest...koje informacije bi trebale da se nalazi u uvodnom delu ESC-a...i posle toga stavi na vrhu u ESC podforumu.Da se ne bi dogadjale slicne stvari i da se uproste stvari ljudima koji nisu ranije bili na forumima,i ne znaju za stvari kao sto su "Quote" , "Link" , "URL" ...i slicno. Nije loša ideja, urke reaguj
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 18:21:27 | Message # 66 |
Izjahani jahač
| Odlicna tema i pesme, jedva sam glasao.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
anchy | Date: Monday, 18 December 2017, 18:29:19 | Message # 67 |
Bočica
| Joooj, Marko Pa ako ti nisam odgovorila, ne znaci da nije prihvacena, nego da sam zaboravila da ti odgovorim Sad i gledam, nisi pitao, samo si rekao da mislis da nije bila, mislim, nije bitno, ali trebao si da me podsetis ako te je zanimalo... :/ Ono sto napisem na poslu, ostaje na poslu
A sto fijasko... Ma to sam se (polu)zezala, ali eto dva esc-a u kojima sam ucestvovala nisu imala ni priblizno ovoliko problema
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
Lavica88 | Date: Monday, 18 December 2017, 19:28:47 | Message # 68 |
Vučica
| Quote Ranije nisi dirala nemanjinu pesmu
Nista ja nisam dirala.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
djo | Date: Monday, 18 December 2017, 19:39:46 | Message # 69 |
Generalissimo
| Ocekujem 12 od Lavice Veceras glasovi?
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
anchy | Date: Monday, 18 December 2017, 19:45:57 | Message # 70 |
Bočica
| Da, da, za 15 min
|
|
| |
anchy | Date: Monday, 18 December 2017, 20:01:38 | Message # 71 |
Bočica
| Dobrodosli na finale ESC-a 147!
Da pogledamo ko je poslao koju pesmu:
Pejko Ren i Stimpi - Zelene su naše doline djo Spirit - You Can't Take Me anchy Anastasia 1997-Once Upon A December
troya The Lion King -Can you feel the love tonight urke Shakira - Try Everything Stefan Everybody Wants To Be A Cat Ethan Scooby Doo Theme Song
Jason The Lion King - Circle Of Life Naup DuckTales - Opening Theme
Dux Sandy - Ja hocu kuci Bolest Tarzan -Son Of Man
Lavica Mulan - Reflections
Sac Avatar: The Last Airbender Soundtrack
tiksi you can be king again Tic-Tac Lin-Manuel Miranda, Opetaia Foa'i - We Know The Way (From "Moana")
Dzejkobs Lava (From "Lava")
MarkoNG Darkwing Duck Intro
|
|
| |
anchy | Date: Monday, 18 December 2017, 20:03:42 | Message # 72 |
Bočica
| Inace, mnogi su glasali sad u poslednjem satu (neki cak i u poslednjih 10 minuta), tako da ni ja ne znam pobednika i idemo prilicno uzivo sa poenima
Za pocetak glasovi organizatorke ovog skupa :
Avatar: The Last Airbender Soundtrack 12 Darkwing Duck Intro 10 Shakira - Try Everything 8 Everybody Wants To Be A Cat 7 DuckTales - Opening Theme 6 Tarzan -Son Of Man 5 you can be king again 4 Lin-Manuel Miranda, Opetaia Foa'i - We Know The Way 3 Mulan - Reflections 2 The Lion King -Can you feel the love tonight 1
|
|
| |
anchy | Date: Monday, 18 December 2017, 20:05:39 | Message # 73 |
Bočica
| Sledeci je glasao nas cenjeni host Ethan:
12-You Can't Take Me 10-You Can Be King Again 8-Reflections 7-Everybody Wants to Be a Cat 6-Once Upon a December 5-Avatar: The Last Airbender 4-We Know the Way 3-Darkwing Duck 2-Son of Man 1-Lava
|
|
| |
troya | Date: Monday, 18 December 2017, 20:05:53 | Message # 74 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Ana samo da znas da si gluvlja od svih.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 20:06:52 | Message # 75 |
Izjahani jahač
| Hvala za 12, Anchy.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |