ESC154
|
|
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:29:11 | Message # 31 |
Krtica
Group: Publika
Status: Offline
| Random klip, jer mi se sad on gleda hehe:
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
DuX | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:30:58 | Message # 32 |
Major general
| Dobar klip
I hvala Tiksi, očigledno jedina sa ukusom ovde... jel se beše poeni hosta računaju duplo?
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:31:06 | Message # 33 |
Krtica
| A i da kupimo neko vreme da E.M. glasa xD
MarkoNG dok radi, na poslu sluša: Ofenbach vs. Nick Waterhouse - Katchi i glasao je na sledeći način:
12 – Polly- Portugal The Man - Feel It Still !!!
10 – Jason- Alice Merton - No Roots 8 – Bole- Sagi Abitbul & Guy Haliva - Stanga 7 – Dzejkobs- Example –'Changed The Way You Kiss Me' 6 - Tiksi-Dua Lipa - New Rules 5 - Matija - Seth Rollins Unused Theme Song || "Redesign Rebuild Reclaim" By Downstait 4 - Lavica - Detour - Zaljubila Sam Se 3 - Anchy- ELEMENTAL - U Mojoj Glavi 2 - Ivana123-Daughtry -What about now 1 - Noko-Crawling - Linkin Park
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:31:46 | Message # 34 |
Krtica
| Quote DuX ( ) jel se beše poeni hosta računaju duplo?
Ulozicu veto na sve ostale glasove osim na svoje
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:33:24 | Message # 35 |
Krtica
| Ivana123: Daughtry - What about now. “Što se dodatka tiče, muziku slušam bukvalno dok bilo šta radim, ali ako mora baš neka određeno, recimo neka bude dok radim na laptopu”.
Noko-Linkin Park 12 poena Urke-Tijana Bogićević 10 poena
Tic -Gabriela Cillmi 8 poena Polly-Portugal. The Man 7 poena Ethan-The Killers 6 poena Lavica-Detour 5 poena Dzejkobs-Example 4 poena Anchy-Elemental 3 poena Djo-Turski marš 2 poena LC-The third man 1 poen
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:35:05 | Message # 36 |
Krtica
| Noko-boy sluša Linkin Park dok igra igre u VS i poslao je sledeće glasove, ČUŠ League of legends xD:
Sac-Jhin the virtuoso 12
Bole - stanga 10
Dzejkobs - changed the way you kissed me 8 EthanMorasca-The Killers - Battle Born 7 Anchy-elemental 6 Tiksi- dua lipa 5 Jason -no roots 4 Urke- ti imas pravo 3 Polly-feel it still 2 piano jam 1
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:35:25 | Message # 37 |
Vučica
| Ajme, Tijana, sta ti slusas dok pijes.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:36:27 | Message # 38 |
Krtica
|
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:38:30 | Message # 39 |
Krtica
| Pejko kad luta fejsom sluša: "Marcelo - Pismo Vanzemaljcu"
Bolest -Sagi Abitbul & Guy Haliva - Stanga - 6 Dux- Kygo - Piano Jam - 5 Lavica- Detour - Zaljubila Sam Se - 4
Anchy-ELEMENTAL - U Mojoj Glavi - 12 Noko-Crawling - Linkin Park - 10
Djo - Turski marš - 8 Tic- Gabriella Cilmi - Sweet About Me - 1 Matija- Seth Rollins Unused Theme Song || "Redesign Rebuild Reclaim" By Downstait - 3 Urke-Tijana Bogicevic - Ti imas pravo - 2 Sac-Jhin, the Virtuoso | Login Screen - League of Legends - 7
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:39:13 | Message # 40 |
Krtica
| Quote Lavica88 ( ) Ajme, Tijana, sta ti slusas dok pijes.
dosledna do kraja xD
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:40:43 | Message # 41 |
Krtica
| Idemo xD
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:41:30 | Message # 42 |
Krtica
| LaraCroft - “Volim da slusam ovaj instrumental dok odmaram leti u hladovini svog dvorista” - Anton Karas - The Third Man
12 – MarkoNG- Ofenbach vs. Nick Waterhouse - Katchi 10 - Lavica- Detour - Zaljubila Sam Se
8 -Bolest- Sagi Abitbul & Guy Haliva - Stanga 7 – Djo-Turski marš 6 - Polly-Portugal. The Man - Feel It Still 5 – Pejko-Marcelo - Pismo Vanzemaljcu 4 – Urke-Tijana Bogicevic - Ti imas pravo 3 - Tic-Gabriella Cilmi - Sweet About Me 2 – Sac-Jhin, the Virtuoso | Login Screen - League of Legends 1 -Jason- Alice Merton - No Roots
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:42:51 | Message # 43 |
Krtica
| Sac voli da sluša pesme iz igricu League of legends, uzima pentakilove i poslao je: Jhin, the Virtuoso | Login Screen - League of Legends
Bole-Sagi Abitbul & Guy Haliva - Stanga - 3 Dux-Kygo - Piano Jam - 2 Lavica-Detour - Zaljubila Sam Se - 6 Anchy-ELEMENTAL - U Mojoj Glavi - 7 Ethan-The Killers - Battle Born - 5
Noko-Crawling - Linkin Park - 10 Djo-Turski marš - 12
Matija-Seth Rollins Unused Theme Song || "Redesign Rebuild Reclaim" By Downstait - 4 Urke-Tijana Bogicevic - Ti imas pravo - 8 MarkoNG-Ofenbach vs. Nick Waterhouse - Katchi - 1
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:44:38 | Message # 44 |
Krtica
| Tic – Tac sluša dok roni "Gabriella Cilmi - Sweet About Me" i ceni Duxa:
12 Dux- Kygo - Piano Jam 10 Lavica-Detour - Zaljubila Sam Se 8 Djo-Turski marš 7 Urke -Tijana Bogicevic - Ti imas pravo 6 Polly-Portugal. The Man - Feel It Still 5 Jason -Alice Merton - No Roots 4 Anchy-ELEMENTAL - U Mojoj Glavi 3 LC-The Third Man - Anton Karas 2 MarkoNG -Ofenbach vs. Nick Waterhouse - Katchi 1 Tiksi- Dua Lipa - New Rules
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 21 February 2018, 21:46:03 | Message # 45 |
Vučica
| Po 10 od Lare i Tica!! Nek me neko ustine, sigurno sanjam...
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |