ESC 7 - Page 8 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: urke  
ESC 7
LaraCroftDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:01:28 | Message # 106
Imperija
Group: Publika
Awards: 30
Status: Offline
dzabe, otisao je...

OK, sutra, samo neka napise ranije u kojem terminu ce citati glasove, da dodje bar 6-7 takmicara...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

LazarDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:05:09 | Message # 107
Colonel general
Awards: 25
Ma daj, ovo nema smisla! Ali stvarno -.-

NeoDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:08:25 | Message # 108
Generalissimo
Awards: 19
ja rekoh sinoc da je ne ozbiljan smile

LaraCroftDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:09:32 | Message # 109
Imperija
sad bar mozemo da kazemo jedni drugima koja je cija pesma... tongue

osim ako neko nije zaboravio... wacko

ko ce prvi ?

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

tiksiDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:12:11 | Message # 110
Krtica
Awards: 16
Ali NE! Desio se veliki obrt!

Dok se zadovoljno vracao kuci nakon pojedenog sladoleda, vlasnik licence sreo je osvete zeljnu Amandu, koja je uctivo rekla " Nisam zadovoljna! ovaj ESC se mora odrzati, tri puta sam bila u finalu sada moram da pobedim!"...Verni pratilac mracnog pogleda na to je odgovorio "Ja ti ne verujem, nisi odustala od ESC da bi ja pobedio neradeci nista ranije, neces ni sad, ali ne bi da se ponavljam. Osveticu ti se svojom tajnom misijom valjanja slame o toplo koleno!"...Razgovor je prekinuo snazan urlik sibirskih haskija koji su vukli saonice kontraverzne nepoznate dame direktno iz Sibira... Trenutno se intenzivno traga za ovim licima koja su nestala pod misterioznim okolnostima killed

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

NeoDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:12:53 | Message # 111
Generalissimo
Awards: 19
hahah mozeee moja je TELEPHONE laugh

anguaDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:17:06 | Message # 112
Colonel
Awards: 1
tiksi,
Ali NE! Desio se veliki obrt!
Dok se zadovoljno vracao kuci nakon pojedenog sladoleda, vlasnik licence sreo je osvete zeljnu Amandu, koja je uctivo rekla " Nisam zadovoljna! ovaj ESC se mora odrzati, tri puta sam bila u finalu sada moram da pobedim!"...Verni pratilac mracnog pogleda na to je odgovorio "Ja ti ne verujem, nisi odustala od ESC da bi ja pobedio neradeci nista ranije, neces ni sad, ali ne bi da se ponavljam. Osveticu ti se svojom tajnom misijom valjanja slame o toplo koleno!"...Razgovor je prekinuo snazan urlik sibirskih haskija koji su vukli saonice kontraverzne nepoznate dame direktno iz Sibira... Trenutno se intenzivno traga za ovim licima koja su nestala pod misterioznim okolnostima

hahahaha sjajano.

ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja

EthanMorascaDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:20:48 | Message # 113
Vašljivi glodar
Group: Game host
Awards: 44
Quote (tiksi)
Dok se zadovoljno vracao kuci nakon pojedenog sladoleda, vlasnik licence sreo je osvete zeljnu Amandu, koja je uctivo rekla " Nisam zadovoljna! ovaj ESC se mora odrzati, tri puta sam bila u finalu sada moram da pobedim!"...Verni pratilac mracnog pogleda na to je odgovorio "Ja ti ne verujem, nisi odustala od ESC da bi ja pobedio neradeci nista ranije, neces ni sad, ali ne bi da se ponavljam. Osveticu ti se svojom tajnom misijom valjanja slame o toplo koleno!"...Razgovor je prekinuo snazan urlik sibirskih haskija koji su vukli saonice kontraverzne nepoznate dame direktno iz Sibira... Trenutno se intenzivno traga za ovim licima koja su nestala pod misterioznim okolnostima

Hahaha, pa legenda si! laugh Nisi odustala od ESC da bih ja pobedio, neradeći ništa ranije. laugh Epic win. Ko li je dama iz Sibira? dry

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

LaraCroftDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:29:32 | Message # 114
Imperija
ako se Urke umorio od organizovanja ESC, mogli bi i drugi takmicari naizmenicno da preuzmu domacinstvo...

ali da u tom krugu ne ucestvuju sa svojom pesmom...

anguaDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:33:31 | Message # 115
Colonel
Awards: 1
kos story-ja na forumu onaj ko bude poslednji organizuje sledece takmicenje i ne ucestvuje.

Added (01 March 2011, 10:33 PM)
---------------------------------------------
ps. a da nije dama iz sibira jetijeva zenka? smile

ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja

djoDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:37:41 | Message # 116
Generalissimo
Awards: 18
Ko pobedi -organizuje ESC xD

>>>may the odds be ever in your favor>>>

LazarDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:37:52 | Message # 117
Colonel general
Nothin' on you...

LaraCroftDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:42:20 | Message # 118
Imperija
ja sam postavila pesmu od Jelene Rozge i Zeljka Samardzica - Ima nade

pretpostavljam da ste lako pogodili da sam je ja poslala i da je zbog toga lose prosla, kao i zbog toga sto je vecina ostalih pesama u HOUSE fazonu... smile

troyaDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:43:23 | Message # 119
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Ja sam ozzy biggrin

LazarDate: Tuesday, 01 March 2011, 22:44:37 | Message # 120
Colonel general
Hocete da kopiramo glasove, pa ce nas demantovati Urke sutra ako smo slagali sad?

Search: