ESC 7
|
|
LaraCroft | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:01:28 | Message # 106 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| dzabe, otisao je... OK, sutra, samo neka napise ranije u kojem terminu ce citati glasove, da dodje bar 6-7 takmicara...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lazar | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:05:09 | Message # 107 |
Colonel general
| Ma daj, ovo nema smisla! Ali stvarno -.-
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:08:25 | Message # 108 |
Generalissimo
| ja rekoh sinoc da je ne ozbiljan
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:09:32 | Message # 109 |
Imperija
| sad bar mozemo da kazemo jedni drugima koja je cija pesma... osim ako neko nije zaboravio... ko ce prvi ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:12:11 | Message # 110 |
Krtica
| Ali NE! Desio se veliki obrt! Dok se zadovoljno vracao kuci nakon pojedenog sladoleda, vlasnik licence sreo je osvete zeljnu Amandu, koja je uctivo rekla " Nisam zadovoljna! ovaj ESC se mora odrzati, tri puta sam bila u finalu sada moram da pobedim!"...Verni pratilac mracnog pogleda na to je odgovorio "Ja ti ne verujem, nisi odustala od ESC da bi ja pobedio neradeci nista ranije, neces ni sad, ali ne bi da se ponavljam. Osveticu ti se svojom tajnom misijom valjanja slame o toplo koleno!"...Razgovor je prekinuo snazan urlik sibirskih haskija koji su vukli saonice kontraverzne nepoznate dame direktno iz Sibira... Trenutno se intenzivno traga za ovim licima koja su nestala pod misterioznim okolnostima
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:12:53 | Message # 111 |
Generalissimo
| hahah mozeee moja je TELEPHONE
|
|
| |
angua | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:17:06 | Message # 112 |
Colonel
| tiksi, Quote Ali NE! Desio se veliki obrt! Dok se zadovoljno vracao kuci nakon pojedenog sladoleda, vlasnik licence sreo je osvete zeljnu Amandu, koja je uctivo rekla " Nisam zadovoljna! ovaj ESC se mora odrzati, tri puta sam bila u finalu sada moram da pobedim!"...Verni pratilac mracnog pogleda na to je odgovorio "Ja ti ne verujem, nisi odustala od ESC da bi ja pobedio neradeci nista ranije, neces ni sad, ali ne bi da se ponavljam. Osveticu ti se svojom tajnom misijom valjanja slame o toplo koleno!"...Razgovor je prekinuo snazan urlik sibirskih haskija koji su vukli saonice kontraverzne nepoznate dame direktno iz Sibira... Trenutno se intenzivno traga za ovim licima koja su nestala pod misterioznim okolnostima hahahaha sjajano.
ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:20:48 | Message # 113 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote (tiksi) Dok se zadovoljno vracao kuci nakon pojedenog sladoleda, vlasnik licence sreo je osvete zeljnu Amandu, koja je uctivo rekla " Nisam zadovoljna! ovaj ESC se mora odrzati, tri puta sam bila u finalu sada moram da pobedim!"...Verni pratilac mracnog pogleda na to je odgovorio "Ja ti ne verujem, nisi odustala od ESC da bi ja pobedio neradeci nista ranije, neces ni sad, ali ne bi da se ponavljam. Osveticu ti se svojom tajnom misijom valjanja slame o toplo koleno!"...Razgovor je prekinuo snazan urlik sibirskih haskija koji su vukli saonice kontraverzne nepoznate dame direktno iz Sibira... Trenutno se intenzivno traga za ovim licima koja su nestala pod misterioznim okolnostima Hahaha, pa legenda si! Nisi odustala od ESC da bih ja pobedio, neradeći ništa ranije. Epic win. Ko li je dama iz Sibira?
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:29:32 | Message # 114 |
Imperija
| ako se Urke umorio od organizovanja ESC, mogli bi i drugi takmicari naizmenicno da preuzmu domacinstvo... ali da u tom krugu ne ucestvuju sa svojom pesmom...
|
|
| |
angua | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:33:31 | Message # 115 |
Colonel
| kos story-ja na forumu onaj ko bude poslednji organizuje sledece takmicenje i ne ucestvuje. Added (01 March 2011, 10:33 PM) --------------------------------------------- ps. a da nije dama iz sibira jetijeva zenka?
ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja
|
|
| |
djo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:37:41 | Message # 116 |
Generalissimo
| Ko pobedi -organizuje ESC xD
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
Lazar | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:37:52 | Message # 117 |
Colonel general
| Nothin' on you...
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:42:20 | Message # 118 |
Imperija
| ja sam postavila pesmu od Jelene Rozge i Zeljka Samardzica - Ima nade pretpostavljam da ste lako pogodili da sam je ja poslala i da je zbog toga lose prosla, kao i zbog toga sto je vecina ostalih pesama u HOUSE fazonu...
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:43:23 | Message # 119 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Ja sam ozzy
|
|
| |
Lazar | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:44:37 | Message # 120 |
Colonel general
| Hocete da kopiramo glasove, pa ce nas demantovati Urke sutra ako smo slagali sad?
|
|
| |