ESC 7
|
|
LaraCroft | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:46:57 | Message # 121 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Quote (Lazar) Hocete da kopiramo glasove, pa ce nas demantovati Urke sutra ako smo slagali sad? ma, sto bi bilo ko lagao... nego, nismo svi tu sada koji smo u igri...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:47:31 | Message # 122 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote (LaraCroft) pretpostavljam da ste lako pogodili da sam je ja poslala i da je zbog toga lose prosla Nisam ni pretpostavio. Kako odmah tražiš opravdanja zbog čega je loše prošla.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Lazar | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:47:36 | Message # 123 |
Colonel general
| Da mi saljete onda na PP, pa cu procitati ako svi danas posaljete? :'D
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:48:54 | Message # 124 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Što će potrajati do sutra i opet stižemo do Urketa. On je lepak koji drži ESC na okupu.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Lazar | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:50:31 | Message # 125 |
Colonel general
| Lara, iskreno, mislio sam da si Gibonni, i ne mesam nikad privatan odnos sa pesmama
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:31:37 | Message # 126 |
Krtica
| Quote (angua) kos story-ja na forumu onaj ko bude poslednji organizuje sledece takmicenje i ne ucestvuje. Au ovo nije dobro, onda bi ja morala svaki da organizujem Lara znala sam da je tvoja, posto joj nisam dala ni 1 poen Sto se mene tice kopiranje glasova OK, natenane da pristizu glasovi, a ne djuture...bolje ista nego nista..
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Tuesday, 01 March 2011, 23:34:25 |
|
| |
djo | Date: Wednesday, 02 March 2011, 01:15:43 | Message # 127 |
Generalissimo
| Moj je Guetta naravno:D
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 02 March 2011, 08:40:58 | Message # 128 |
Imperija
| evo mojih poena, cisto informativno... Oliver i Gibonni - U ljubav vjere nemam - 12 poena Dado Topic & Sladjana Milosevic - Princeza - 10 Boban Rajovic & Ivana Selakov - 011 - 8 Sasa Kovacevic & Nikolina Pisek - Idemo do mene - 7 Celine Dion & Andrea Bocelli - The prayer - 6 David Guetta & Akon - Sexy Chick - 5 Kylie Minogue & Nick Cave - Where The Wild Roses Grow - 4 Lita Ford & Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever - 3 Madonna & Justin Timberlake - 4 Minutes - 2 Tom Boxer & Alexandra Black - Crazy Girl - 1 poen
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 02 March 2011, 08:47:31 | Message # 129 |
Krtica
| Evo mojih glasova, veoma cudno raspolozenje u glasanju za najbolju pesmu ( ne znam dal sam joj dala +12 ili -12 ): Madonna & Justin Timberlake - 4 Minutes -1 Lita Ford & Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever -2 B.o.B feat. Bruno Mars - Nothin' On You -3 Rihanna ft. Drake - What's my name -4 Tom Boxer & Alexandra Black - Crazy Girl -5 Ville Valo feat. Natalia Avelon - Summer Wine -6 Kylie Minogue & Nick Cave - Where The Wild Roses Grow -7 Tinnie Tempah & Eric Turner - Written in the stars -8 David Guetta & Akon - Sexy Chick -10 Sasa Kovacevic & Nikolina Pisek - Idemo do mene biggrin xD smile -12 wacko Domacica slabo prosla kao i uvek. Sasi sam dala 12 zbog onog dela gde Nikolina peva
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Wednesday, 02 March 2011, 08:49:13 |
|
| |
djo | Date: Wednesday, 02 March 2011, 09:19:06 | Message # 130 |
Generalissimo
| Nisam se nadao ovim poenima,vec sam bio siguran da je Sexy chik u last3 :S naravno,ako su glasovi tacni :D: P
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 02 March 2011, 09:55:32 | Message # 131 |
Gelipter
| Quote (tiksi) Tinnie Tempah & Eric Turner - Written in the stars -8 Danke
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 02 March 2011, 10:12:58 | Message # 132 |
Imperija
| Quote (Lazar) Lara, iskreno, mislio sam da si Gibonni volim i tu pesmu, ali sam ipak poslala duet mozda i najboljih pevaca sa EX YU prostora... moje omiljene pesme odslikavaju moj zivot... Added (02 March 2011, 10:12 Am) ---------------------------------------------
Quote (LaraCroft) Dado Topic & Sladjana Milosevic - Princeza - 10 90-ih godina proslog veka, kada sam isla u osnovnu skolu, ovu pesmu sam pevala mali milion puta na skolskim i medjuskolskim takmicenjima...
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 02 March 2011, 10:13:42 | Message # 133 |
Gelipter
| Jao Tiksi , gde ces Sasi i Nikolini Pisek dati 12 poena , o Boze, nije ovo ANTI ESC nego ESC
|
|
| |
djo | Date: Wednesday, 02 March 2011, 10:18:40 | Message # 134 |
Generalissimo
| Da tiksi,12 je trebalo da das Guetti i Akonu :P
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 02 March 2011, 10:48:26 | Message # 135 |
Krtica
| Ne znam, prvo sam mislila da Sasu&Sasu ni ne uvrstim u listu, ali posto sam izblatila pesmu ucinila mi se simpaticnom i reko ajde da bude neocekivano glasanje...
|
|
| |