Verujem da je vecina vas upoznata sa likom i delom jednog od omiljenijih profesora u skoli Hogwarts, s toga bez daljeg oklevanja, tema je jasna -> pesma koju PROFESOR SNEJP sigurno slusa na svom vokmenu.
Da bi sve proteklo u miru i blagostanju, imam apsolutno pravo da odbijem svaku pesmu za koju procenim, a dobicete i obrazlozenje zasto, da ne pripada ovoj temi. Tako da dokazite da pesma zasluzuje da se nadje ovde.
ps. mozete slati i pesme koje su bile...
Message edited by JocaJuve94 - Friday, 19 October 2018, 22:19:43
kao mlad bio je emos i zaljubio se u popularnu streberku neznog srca al je ona pala na sarmantnog klinca koji je bio siledzjija prema Snejpu (zamisli americku srednju skolu Snejp je emo geek, Lili popularna al ne kucka i ovaj sportista i siledzhija)
streberka se udaje za sportistu Snejp kao pravi buntovnik ulazi u lose drustvo i postaje agent zla Streberka radja Hari Potera oboje umiru i on stize taman na vreme da vidi svoju voljenu lili mrtvu
Snejp slomljena srca postaje profesor u skoli u koju naravno dolazi Hari poter Snejp nije fan malog govnara koji je olicenje svega sto je izgubio
zatim slede razna sranja sile mraka naviru sa svih strana a nas tuzni verni Snejp stiti malog Potera od svega iako se pretvara da radi za zle jer iako prezire Harija voli njegovu mamu O.o
biva veoma zao par filmova onda saznajemo da je ipak dobar i da je sve radio da zastiti Harija sledi gomila pateticnih momenata i flashbackova i nas Snejp umire strasnom smrcu dok su mu poslednje misli o njegovoj ljubavi prema Lili
u prevodu alternativac koji nikad nije izasao iz svoje goth faze niti prezalio svoju prvu ljubav veoma je edgy i sassy, ima zlatno srce i masnu kosu ali ga svi gotivimo to ti je neki mood otprilike
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
OD TEHNOLOGIJE RADA NA RAČUNARU ZNAM SAMO CAPSLOCK, BOLD I POST REPLY. MOLIM ZA MALO RAZUMEVANJA I POMOĆ.UNAPRED ZAHVALNA
ispod onih zelenih slova idete na opciju spoiler, kliknete i procitate, nakon toga mi posaljete pesmu za koju mislite da najvise odgovara prilozenom liku. S postovanjem, Jedini pravi Boskovic...
Tema je odlicna, bila bi bolja da nema ove Koviljke da smara.. Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.