ESC 203
|
|
Pillager_Vlad | Date: Friday, 14 February 2020, 22:24:15 | Message # 46 |
Kapetan broda
Group: Publika
Status: Offline
| Slazem se sa YoungWolfom Lepa je pesma, ali nije zarazna...
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 14 February 2020, 22:24:23 | Message # 47 |
Krtica
| Hvala najdrazem Wolfu i ne bas najdrazem Sacu na glasovima za Petera
Jeste ovo bio malo promo za naseg coveka koji komponuje epic orchestra instrumentale (po meni vrhunski) ali ja sam ih toliko puta preslusala, da za mene i jesu zarazni
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 14 February 2020, 22:25:20 | Message # 48 |
Kućna pomoćnica
| Quote Pillager_Vlad ( ) Slazem se sa YoungWolfom biggrin Lepa je pesma, ali nije zarazna... Pustim ti je posle na 15 jezika, pa pretresemo temu ponovo.
Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Pillager_Vlad | Date: Friday, 14 February 2020, 22:26:12 | Message # 49 |
Kapetan broda
| Quote tiksi ( ) Hvala najdrazem Wolfu i ne bas najdrazem Sacu na glasovima za Petera Jeste ovo bio malo promo za naseg coveka koji komponuje epic orchestra instrumentale (po meni vrhunski) ali ja sam ih toliko puta preslusala, da za mene i jesu zarazni Meni jeste lepo za uho, ali nije toliko ritmicno i zarazno
|
|
| |
Pillager_Vlad | Date: Friday, 14 February 2020, 22:27:20 | Message # 50 |
Kapetan broda
| A sad i Selima! Dragana, prodala te je i sve poene sljustila troyi!
12: Rick Astley - Never gonna give you up 10: Clean Bandit - Rockabye 8: Nelly Furtado - Say It Right 7: Lion King (1994) ~ Hakuna Matata 6: PSY - GANGNAM STYLE 5: Ava Max - Sweet but Psycho 4: Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark 3: The Weeknd "Blinding Lights" 2: Fitz and the Tantrums - HandClap 1: Claydee & Eleni Foureira - Loquita
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 14 February 2020, 22:27:22 | Message # 51 |
Krtica
| Zaraze se hvataju zavisno od podloznosti njima i njihovim tipovima
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
troya | Date: Friday, 14 February 2020, 22:28:55 | Message # 52 |
The Grim Reaper
Group: Game host
|
|
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 14 February 2020, 22:29:51 | Message # 53 |
Kućna pomoćnica
| Quote tiksi ( ) Zaraze se hvataju zavisno od podloznosti njima i njihovim tipovima smile Živeo govornik!
Quote Pillager_Vlad ( ) A sad i Selima! Dragana, prodala te je i sve poene sljustila troyi! biggrin Ništa manje nisam ni očekivala. Sa stilom.
|
|
| |
YoungWolf | Date: Friday, 14 February 2020, 22:30:26 | Message # 54 |
Revijalni član
| Quote tiksi ( ) Hvala najdrazem Wolfu i ne bas najdrazem Sacu na glasovima za Petera Jeste ovo bio malo promo za naseg coveka koji komponuje epic orchestra instrumentale (po meni vrhunski) ali ja sam ih toliko puta preslusala, da za mene i jesu zarazni Oboyavam epic soundtrack. Potpuno me kupila melodija...
Quote Pillager_Vlad ( ) Meni jeste lepo za uho, ali nije toliko ritmicno i zarazno Sta je zarazno zavisi od toga cemu si izlozen...
Quote tiksi ( ) Zaraze se hvataju zavisno od podloznosti njima i njihovim tipovima Tiksi, amore mio...
|
|
| |
Pillager_Vlad | Date: Friday, 14 February 2020, 22:31:26 | Message # 55 |
Kapetan broda
| Evo glasova koji mi se svidjaju... Naravno, troya nastavlja da grabi ka vrhu!
Anhel Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark [1] Nenad Knezevic Knez - Dal si ikada mene voljela [2] The Weeknd "Blinding Lights" [3] Ava Max - Sweet but Psycho [4] Clean Bandit - Rockabye [5] Witch Doctor [6] Claydee & Eleni Foureira - Loquita [7] Mikolas Josef - Colorado [8] Rick Astley - Never gonna give you up [10] Fitz and the Tantrums - HandClap [12]
|
|
| |
Pillager_Vlad | Date: Friday, 14 February 2020, 22:34:20 | Message # 56 |
Kapetan broda
| Sledeci je MarkoNG, ne mogu vise da komentarisem jer mi se place zbog nedostatka poena za moju pesmu!
MarkoNG 12p - Rick Astley - Never gonna give you up 10p - Witch Doctor 8p - Nenad Knezevic Knez - Dal si ikada mene voljela 7p - Clean Bandit - Rockabye 6p - Ava Max - Sweet but Psycho 5p - Nelly Furtado - Say It Right 4p - PSY - GANGNAM STYLE 3p - Lion King (1994) ~ Hakuna Matata 2p - Mikolas Josef - Colorado 1p - Peter Milinkovic - Sun
|
|
| |
troya | Date: Friday, 14 February 2020, 22:35:13 | Message # 57 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Konacno dosli na red i ovi malo muzikalnije obrazovani
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 14 February 2020, 22:35:30 | Message # 58 |
The Punisher
| rick do pobede!
|
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 14 February 2020, 22:36:36 | Message # 59 |
Kućna pomoćnica
| Quote troya ( ) Konacno dosli na red i ovi malo muzikalnije obrazovani biggrin Upadljivo te ignorišem.
|
|
| |
Pillager_Vlad | Date: Friday, 14 February 2020, 22:38:13 | Message # 60 |
Kapetan broda
| I za kraj, WanderLust...
12. Rockabye 10. Never gonna give you up 8. Knez 7. Sweet but psycho 6. Faradenza 5. Say it right 4.Handclap 3. Hakuna matata 2. Ritmo 1. Sun
Dobih jos 6 poena, jeeej... steta sto nije dovoljno :D
|
|
| |