ESC 218
|
|
MarkoNG | Date: Monday, 10 August 2020, 20:51:15 | Message # 1 |
The Punisher
Group: Publika
Status: Offline
| Dobro došli na još jedan, nadam se uspešan ESC. Tema će biti pesme koje vas podsećaju na nešto, koje vam bude uspomene na neku situaciju, pa makar i bile tužne.
Napišite ako želite i tekst/opis uz pesmu.ako želite da podelite zašto baš ta pesma. Ne mora referat. Par reči.
Kao i prošli put kod Troye, ograničenja nema, mogu i pesme koje su bile, ili koje su pobedile.
Mogu i domaće i strane pesme.
Rok za slanje četvrtak 13. avgust u 23:59.
*moja pesma kod YoungWolf-a
|
|
| |
YoungWolf | Date: Monday, 10 August 2020, 20:57:35 | Message # 2 |
Revijalni član
| Nista ispod 3 strane u Wordu, Times New Roman, font 12.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Monday, 10 August 2020, 21:22:54 | Message # 3 |
Kućna pomoćnica
| Quote YoungWolf ( ) Nista ispod 3 strane u Wordu, Times New Roman, font 12. Prored?
Kome prepoznam rukopis, šaljem ga na dno liste, ne znam koliko da mi se svidi pesma.
#SamoDaKažem
Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 13 August 2020, 23:26:43 | Message # 4 |
The Punisher
| Ne racunajuci moju, 10 pesama je pristiglo. Prijave su zavrsene, citanje pesama sutra (kako bih imao vremena da preslusam sve i ocenim pre vas).
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 15 August 2020, 14:22:21 | Message # 5 |
The Punisher
| Žao mi je što sam odložio objavu za danas, ali evo ga sad je sve spremno:
Pesme su sledeće :
1. Keane - Somewhere Only We Know 2. Scorpions - Still Loving You 3. Petar Grašo - Ako te pitaju 4. Amira Medunjanin - Sto te nema 5. Scooter - How Much Is The Fish? 6. Sufjan Stevens, "Fourth Of July" 7. Amadeus Band - Kupi me 8. RBD - Nuestro Amor 9. Vance Joy - Fire and the Flood 10. Linkin Park - Numb 11. Destine - In Your Arms 12. Final Fantasy X To Zanarkand
Glasate po ustaljenom sistemu (12,10,8.....1). Glasa se do srede 19.08 do 23:59, čitanje glasova sledeće veče. Moji glasovi su kod YW-a.
Srećno
Message edited by MarkoNG - Saturday, 15 August 2020, 14:23:32 |
|
| |
Pillager_Vlad | Date: Tuesday, 18 August 2020, 06:00:13 | Message # 6 |
Kapetan broda
| Ja sam nažalost kasno video ovaj esc :/ No dobro, priključiću se opet u sledećem
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 20 August 2020, 20:28:30 | Message # 7 |
The Punisher
| Citanje glasova za pola sata.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Thursday, 20 August 2020, 20:59:52 | Message # 8 |
Kućna pomoćnica
|
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 20 August 2020, 21:00:20 | Message # 9 |
The Punisher
| Pre nego sto pocnemo, prvo da vidimo ko je sta poslao i napisao:
YW - Keane - Somewhere Only We Know
Selima - Scorpions - Still Loving You (Obožavam ovu. Budi u meni neku nadu u bolje sutra. U sretne nas.)
Marko NG - Petar Grašo - Ako te pitaju (prvi put sam cuo pesmu tek pre par meseci na radiu, dok sam uspavljivao moju malu Unu, i uvek ce me podsecati na taj period njenog odrastanja)
Wanderlust - Amira Medunjanin - Sto te nema (tata...)
Erin Navan - Scooter - How Much Is The Fish? (IV razred gimnazije. Scooter izdali novi album. Lik u kojeg sam zatreskana nabavio original kasetu (da, kasetu). Moja drugarica pozajmila (jer ja nikad nisam imala petlju ni za šta, kad je on bio u pitanju). I tako... mi presnimile, ja te godine samo tu kasetu slušala...)
Ethan - Sufjan Stevens, "Fourth Of July" (Mene ni na sta konkretno, samo mi je generalno nostalgicna jako )
Troya - Amadeus Band - Kupi me
Anhel - RBD - Nuestro Amor (Budi neka lepa osećanja, ali i uspomene iz detinjstva. Jedna od prvih odgledanih latino serija koje su u to vreme, ali i malo kasnije bile baš popularne kod nas. Od tad postoji ljubav prema španskom jeziku)
Dzejkobs - Vance Joy - Fire and the Flood (Podseca me na situaciju kada me je devojka ostavila bez objasnjenja osim ono tipicno nisi ti kriv ja sam. Pa kad sam u pola noci usao u autobus i putovao 5 sati samo da je vidim i samo da se uverim da je to to i da je kraj i kada sam se osetio najbednijim mogucim ova pesma je bila uz mene. Tada sam je otkrio.)
Jason - Linkin Park - Numb
Del Piero - Destine - In Your Arms (podseca me na detinjstvo) Sac - Final Fantasy X To Zanarkand (Dragana pls nemoj mi dati krompiric) - dakle vec od izbora pesme zna svoju sudbinu
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 20 August 2020, 21:02:12 | Message # 10 |
The Punisher
| glasove cu citati redosledom kojim su pesme objavljene
|
|
| |
ErinNavan | Date: Thursday, 20 August 2020, 21:03:00 | Message # 11 |
Kućna pomoćnica
| Srećo, i kad znam i kad ne znam koja je tvoja pesma, mislim da ti se retko od mene zalomi krompirić.
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 20 August 2020, 21:06:01 | Message # 12 |
The Punisher
| Prvi su glasovi od Mladena, ovako je glasao
12 poena: Final Fantasy X To Zanarkand
10 poena: Scorpions - Still LovingYou
8 poena: Amira Medunjanin - Sto tenema
7 poena: Petar Grašo - Ako te pitaju
6 poena: Linkin Park - Numb
5 poena: Sufjan Stevens – Fourth of July
4 poena: Vance Joy - Fire and the Flood
3 poena: Scooter - How Much Is The Fish?
2 poena: RBD – Nuestro Amor
1 poen: Amadeus Band - Kupi me
Message edited by MarkoNG - Thursday, 20 August 2020, 21:06:41 |
|
| |
Sac | Date: Thursday, 20 August 2020, 21:06:34 | Message # 13 |
Izjahani jahač
| Hvala YW za 12, ali gde je roman?
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
Selima | Date: Thursday, 20 August 2020, 21:07:04 | Message # 14 |
Queenpin
| Quote MarkoNG ( ) Dzejkobs - Vance Joy - Fire and the Flood (Podseca me na situaciju kada me je devojka ostavila bez objasnjenja osim ono tipicno nisi ti kriv ja sam. Pa kad sam u pola noci usao u autobus i putovao 5 sati samo da je vidim i samo da se uverim da je to to i da je kraj i kada sam se osetio najbednijim mogucim ova pesma je bila uz mene. Tada sam je otkrio.)
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 20 August 2020, 21:08:18 | Message # 15 |
The Punisher
| Posle njega sledi Selima, koja je svoje srce, ovaj top glas, dala odredjenoj osobi
12: Numb 10: Ako te pitaju 8: Što te nema 7: Fire and the flood 6: How much is the fish 5: Kupi me 4: Nuestro Amor 3: In your arms 2: Somewhere only we know 1: Fourth of July
|
|
| |