ESC 228
|
|
YoungWolf | Date: Friday, 04 December 2020, 14:42:16 | Message # 1 |
Revijalni član
Group: Publika
Status: Offline
| Pošto su boemske četvrti zatvorene, vreme je za online kutak...
ESC 228: "Merak mi je..."
Od Vardara pa do Triglava, od Baščaršije do Skadarlije...
Ovaj ESC je posvećen svim balkanskim meraklijama, svim boemima u duši
Pravila:
1. Prihvatamo SAMO domaće, narodne pesme koje se mogu čuti u nekom boemskom kvartu
2. Ne mogu se takmičiti pesme koje su već bile (nećete baš imati problem sa ovim)
3. Pesme saljete do 7. decembra 2020. godine u ponoć. Pesme objavljujem 8. decembra
4. Glasate po evrovizijskom modelu do 12. decembra kada će biti proglašen pobednik.
P.S. Host će svoju pesmu dati na čuvanje Wanderlust
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 04 December 2020, 14:47:50 | Message # 2 |
The Punisher
| Quote YoungWolf ( ) 4. Glasate po evrovizijskom modelu do 12. decembra kada će biti proglašen pobednik. please explain, new one or old one?
|
|
| |
troya | Date: Friday, 04 December 2020, 15:05:47 | Message # 3 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote MarkoNG ( ) please explain, new one or old one? glasas 1-12 sabane
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 04 December 2020, 15:10:43 | Message # 4 |
The Punisher
| Quote troya ( ) glasas 1-12 sabane sinoc je napisao nova ESC praksa. i just want to confirm what he meant by this.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 04 December 2020, 16:24:07 | Message # 5 |
Imperija
| Quote YoungWolf ( ) 1. Prihvatamo SAMO domaće, narodne pesme koje se mogu čuti u nekom boemskom kvartu Prijavicu se, ali daj Boze da budu samo ovakve pesme, a ne i nesto sto ne moze da pridje boemskim sastajalistima na kilometar
Dakle, ovo bi trebao da bude krug sa pesmama uz koje se iskreno veselimo, sa rukama podignutim iznad glave, u dobrom drustvu...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Friday, 04 December 2020, 16:28:31 |
|
| |
ErinNavan | Date: Saturday, 05 December 2020, 19:49:49 | Message # 6 |
Kućna pomoćnica
| Može li se znati zašto je moj kandidat više od 24h kod organizatora, a ja nisam dobila odgovor da li zadovoljava propozicije ili ne?
Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 07 December 2020, 07:58:46 | Message # 7 |
The Punisher
| Quote ErinNavan ( ) Može li se znati zašto je moj kandidat više od 24h kod organizatora, a ja nisam dobila odgovor da li zadovoljava propozicije ili ne? Čist neprofesionalizam!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 07 December 2020, 09:40:31 | Message # 8 |
Imperija
| Sad ce svi da salju Bregovica, Jelenu Tomasevic, Legende i slicno, jer oni zaboga ne slusaju Tomu, Hanku, Angela Dimova i ostalo sto je tema ovog kruga...
YW, ispod ovog kriterijuma ne bi trebao da popustas:
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Monday, 07 December 2020, 09:43:29 |
|
| |
Amil | Date: Monday, 07 December 2020, 12:04:46 | Message # 9 |
Lieutenant
| Hanka vrh
|
|
| |
YoungWolf | Date: Monday, 07 December 2020, 13:40:04 | Message # 10 |
Revijalni član
| Quote LaraCroft ( ) Sad ce svi da salju Bregovica, Jelenu Tomasevic, Legende i slicno, #niko
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 07 December 2020, 16:24:12 | Message # 11 |
Imperija
| Quote Amil ( ) Hanka vrh Uvek bila i bice
Quote YoungWolf ( ) #niko OK, jedva cekam da vidim listu
|
|
| |
ErinNavan | Date: Tuesday, 08 December 2020, 12:45:25 | Message # 12 |
Kućna pomoćnica
| Gde mogu da uložim žalbu? Nakon što mi se posle 28h obratio, organizator mi je tražio zamensku pesmu, onda je tražio zamenu na zamenu, i onda mi je uvažio prvu poslatu. #mobing
Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 08 December 2020, 14:34:46 | Message # 13 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| advokatska kancelarija NIkolic
|
|
| |
YoungWolf | Date: Tuesday, 08 December 2020, 15:38:07 | Message # 14 |
Revijalni član
| Šaban Šaulić - Žal Takođe, evo je i PLEJLISTAGlasate po evrovizijskom ključu od 1 do 12, po modelu: 1 poen: 2 poena: 3 poena: 4 poena: 5 poena: 6 poena: 7 poena: 8 poena: 10 poena: 12 poena: Vraćamo glasove koji ne prate dati model! Moje glasove čuva WANDERLUST
Message edited by YoungWolf - Tuesday, 08 December 2020, 15:47:51 |
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 08 December 2020, 16:57:05 | Message # 15 |
Imperija
| Quote ErinNavan ( ) Gde mogu da uložim žalbu?Nakon što mi se posle 28h obratio, organizator mi je tražio zamensku pesmu, onda je tražio zamenu na zamenu, i onda mi je uvažio prvu poslatu. #mobing Kakvo pečenje, takvo rešenje
Quote troya ( ) advokatska kancelarija NIkolic Svi trikovi u odbrani dozvoljeni - cilj opravdava sredstvo (troskove naplacujem unapred, otkud znam da li će da vas obese, streljaju i slično)
|
|
| |