ESC 250
|
|
LaraCroft | Date: Saturday, 21 August 2021, 12:17:24 | Message # 1 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Pozdrav svima i dobrodošli na ESC 250. Drago mi je što baš ja vodim ovaj jubilarni. Nadam se da će biti odličan.
Tema je ovog puta muško ime ili nadimak u pesmi.
U obzir dolaze pesme iz EX YU jezika i podrazumeva se da šaljete pesme koje do sada nisu bile.
Rok za slanje je do srede 25. avgusta u 23.59, a ja ću sledećeg jutra da postavim listu
Srećno svima
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 23 August 2021, 15:28:12 | Message # 2 |
Imperija
| Hajde malo brze, do sada samo 3 prijave
To su pesme od Zabranjenog pusenja, Lepe Brene i Riblje Corbe, pa sledeci ucesnici ne moraju bas od njih da salju (mada nije zabranjeno)
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 24 August 2021, 14:59:00 | Message # 3 |
Imperija
| Zenski izvodjaci prelaze u vecinu - imamo prijave pesama Danice Crnogorcevic, Sladjane Milosevic i Nede Ukraden
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 26 August 2021, 15:22:55 | Message # 4 |
Imperija
| Evo konačnog spiska učesnika:
Zabranjeno Pusenje - Zeni Nam Se Vukota
Lepa Brena - Miki Mico
Riblja Corba - Prica o Ziki Zivcu
Danica Crnogorcevic - Veseli se srpski rode
Sladjana Milosevic - Miki Miki
Neda Ukraden - Moj Ivane
Doris Dragovic - Gabrijel
Nedeljko Bilkic - Koja gora Ivo
Glasanje po sistemu
12 - 10 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 -
Do ponedeljka 30.08. u 23.59, a ja cu onda da saberem glasove, pa objavljujem rezultate u utorak 31.08 negde oko 21.30 casova
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 27 August 2021, 19:08:38 | Message # 5 |
Imperija
| Svoje glasove poslala sam Selimi, pre nego sto sam uopste videla kako ko glasa
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 31 August 2021, 20:40:21 | Message # 6 |
Izjahani jahač
| Kasnis, Lara
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 01 September 2021, 20:06:53 | Message # 7 |
Imperija
| Prikaz glasanja i proglasenje pobednika u cetvrtak 02.09. od 20.30 casova
Izvinjavam se na kasnjenju, poslovne obaveze su me sprecile da se posvetim ovome koliko je potrebno
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 02 September 2021, 16:54:31 | Message # 8 |
Imperija
| Evo za početak ko je šta poslao:
YoungWolf – Zabranjeno pusenje Sac – Lepa Brena ErinNavan – Riblja Corba Anhel – Danica Crnogorcevic Jason – Sladjana Milosevic Troya – Neda Ukraden Ivana123 – Doris Dragovic LaraCroft – Nedeljko Bilkic
Message edited by LaraCroft - Thursday, 02 September 2021, 16:57:03 |
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 02 September 2021, 16:58:32 | Message # 9 |
Imperija
| A evo i mojih glasova:
12 – Zabranjeno pusenje 10 – Riblja Corba 8 – Sladjana Milosevic 7 – Neda Ukraden 6 – Lepa Brena 5 – Doris Dragovic 4 – Danica Crnogorcevic
Ostali glasovi od 20.30
Message edited by LaraCroft - Thursday, 02 September 2021, 16:59:22 |
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 02 September 2021, 19:30:10 | Message # 10 |
Imperija
| Posle mene idu glasovi od Saca, sasvim drugaciji od mojih:
12 - Doris Dragovic - Gabrijel 10 - Danica Crnogorcevic - Veseli se srpski rode 8 - Sladjana Milosevic - Miki Miki 7 - Riblja Corba - Prica o Ziki Zivcu 6 - Zabranjeno Pusenje - Zeni Nam Se Vukota 5 - Neda Ukraden - Moj Ivane 4 - Nedeljko Bilkic - Koja gora Ivo
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 02 September 2021, 19:31:46 | Message # 11 |
Imperija
| Onda Jason, koji se setio odlicne stare pesme Sladjane Milosevic:
12 - Doris Dragovic - Gabrijel 10 - Lepa Brena - Miki Mico 8 - Danica Crnogorcevic - Veseli se srpski rode 7 - Riblja Corba - Prica o Ziki Zivcu 6 - Nedeljko Bilkic - Koja gora Ivo 5 - Zabranjeno Pusenje - Zeni Nam Se Vukota 4 - Neda Ukraden - Moj Ivane
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 02 September 2021, 19:33:27 | Message # 12 |
Imperija
| Pa za njim Ivana123, koja je poslednja poslala svoju pesmu od Doris Dragovic, koju sam skoro i zaboravila:
Zabranjeno Pusenje - Zeni Nam Se Vukota 12 poena Danica Crnogorcevic - Veseli se srpski rode 10 poena Sladjana Milosevic - Miki Miki 8 poena Neda Ukraden - Moj Ivane 7 poena Lepa Brena - Miki Mico 6 poena Riblja Corba - Prica o Ziki Zivcu 5 poena Nedeljko Bilkic - Koja gora Ivo 4 poena
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 02 September 2021, 19:35:06 | Message # 13 |
Imperija
| Troya, nas cenjeni GH (od kojeg ocekujemo ideju za neku novu igru i okupljanje, makar jednom nedeljno)
12 -Danica Crnogorcevic - Veseli se srpski rode 10 -Sladjana Milosevic - Miki Miki 8 -Riblja Corba - Prica o Ziki Zivcu 7 -Zabranjeno Pusenje - Zeni Nam Se Vukota 6 -Lepa Brena - Miki Mico 5 -Doris Dragovic - Gabrijel 4 -Nedeljko Bilkic - Koja gora Ivo
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 02 September 2021, 19:36:53 | Message # 14 |
Imperija
| YoungWolf, zima dolazi:
4 poena: Riblja Čorba - Priča o Žiki Živcu 5 poena: Neda Ukraden - Moj Ivane 6 poena: Nedeljko Bilkić - Koja gora Ivo 7 poena: Lepa Brena - Miki, Mićo 8 poena: Doris Dragović - Gabrijel 10 poena: Aleksandra Slađana Milošević - Miki, Miki 12 poena: Danica Crnogorčević - Veseli se srpski rode
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 02 September 2021, 19:38:33 | Message # 15 |
Imperija
| Anhel je izvesno sa svojim izborom pogodio zelje vecine ostalih takmicara u ovom krugu:
Nedeljko Bilkic - Koja gora Ivo [4] Riblja Corba - Prica o Ziki Zivcu [5] Zabranjeno Pusenje - Zeni Nam Se Vukota [6] Neda Ukraden - Moj Ivane [7] Sladjana Milosevic - Miki Miki [8] Lepa Brena - Miki Mico [10] Doris Dragovic - Gabrijel [12]
|
|
| |