ESC 19
|
|
Lazar | Date: Wednesday, 06 April 2011, 22:43:38 | Message # 91 |
 Colonel general
Group: Publika
Status: Offline
| Jedan Miko od 15 godina UZIVA u pesmi What a wonderful world... Ma da :'D I sam si rekao da taktiziras i da ne glasas za omiljene pesme... Dovoljno balavo :/
|
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 06 April 2011, 22:47:38 | Message # 92 |
 Generalissimo
| hahahahahhahahah dobri ste
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 06 April 2011, 23:16:15 | Message # 93 |
 Gelipter
| Lazare ucio sam Jazz na muzickom pre 4-5 sedmica i nastavnik nam je pustao 5 jazzova i odmah me podsetilo na Family Matters seriju , naravno pesmu sam odmah skinuo :)) I cesto je slusam i da uzivam u pesmi i pre ESC i sada  Added (06 April 2011, 11:16 PM) --------------------------------------------- Jesam ja sam poslao Hero-a , nisam je dugo slusao i nedavno sam je cuo ponovo i naravno i nju sam skinuo :))) Odlicna je pesma a vecina mojih omiljenih pesmi je pre bila... Tipa I've had time of my life, I gotta feeling,I will always love you,My heart will go on,Written in the stars,Hallelujah , nadam se da nisam koju zaboravio , da i fireflies
|
|
| |
Lazar | Date: Thursday, 07 April 2011, 00:20:34 | Message # 94 |
 Colonel general
| Hahahahahahaha xD pa naravno da je tvoja I told YOU so Bar sam se ismejao
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Thursday, 07 April 2011, 00:40:37 | Message # 95 |
 Gelipter
| Ne znam zasto si se ismejao ,pesma je odlicna  Added (07 April 2011, 0:40 Am) --------------------------------------------- Jos nesto LAZARE , ovo je bilo mini-podjebavanje , dao sam Sweet Child O'Mine 8 poena , tako da ... Malo sam te podjebavao jer me interesovala reakcija , brzo planes kao i ethan
|
|
| |
Lazar | Date: Thursday, 07 April 2011, 00:48:23 | Message # 96 |
 Colonel general
| e u to ti narocito verujem. Sumnjam da ce te nemanja otkucati da si menjao glasove, ali nije ni bitno. Uzivaj xd
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Thursday, 07 April 2011, 01:03:10 | Message # 97 |
 Gelipter
| Nisam menjao glasove , hoces da ti slikam vreme
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 07 April 2011, 10:25:20 | Message # 98 |
 Imperija
| Nemanja, napisi kada tacno citas glasove, da bude prisutan ko moze...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
djo | Date: Thursday, 07 April 2011, 14:14:42 | Message # 99 |
 Generalissimo
| U 18h hvala... Added (07 April 2011, 2:14 PM) --------------------------------------------- Spisak ucesnika sa pesmama...Rezultati glasanja veceras u 18 h : Ethan Morasca.......Green Day-Holiday EmmaCvetche.......Bruno Mars-Grenade Lazar ....................3 Doors Down-Here Without You Troya....................Robbie Williams-Feel Neo.......................Tose Proeski-Igra Bez Granica MarkoNG...............Whitesnake-Here I Go Again TroanGirl...............Guns'N'Roses-Sweet Child O'Mine Tiksi......................Josh Groban -You Raise Me Up Miko......................Jennifer Saundes -Holding Out for A Hero mrdeny93..............Kemal Monteno&Oliver Dragojevic-Nije Htjela Lara Croft..............Poslednja igra leptira-Grudi Balkanske Magdalena.............U2-One Sac.......................Evanescence-Bring Me To Life Urke......................Sasa Kovacevic-Ludak AleXandar..............Guns'N'Roses-November Rain Nemanja................Hurts-Wonderful Life Alek.......................Mohombi-Bumpy Ride Suljomir.................Nikola Rokvic-Koliko Sam Usana Poljubio Monna....................Jessie J-Do It Like A Dude
>>>may the odds be ever in your favor>>>
Message edited by Nemanja - Thursday, 07 April 2011, 14:27:15 |
|
| |
troya | Date: Thursday, 07 April 2011, 14:21:52 | Message # 100 |
 The Grim Reaper
Group: Game host
| Fale ti jos 3 pesme
|
|
| |
djo | Date: Thursday, 07 April 2011, 14:27:26 | Message # 101 |
 Generalissimo
| pHAHAHAH...izvinjavam se
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
Lazar | Date: Thursday, 07 April 2011, 15:16:28 | Message # 102 |
 Colonel general
| Mislim da ovima kojima sam dao 12 nisam nikad do sad... A mozda i gresim
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 07 April 2011, 15:31:56 | Message # 103 |
 Imperija
| OK, gledacemo da prisustvujemo tom spektaklu u 18:00 nadam se da moje GRUDI BALKANSKE nisu poslednje... to je pesma za sve one koje vise nemam... koje ostrva skrivaju, a galebovi cuvaju... a i za one koji vise nemaju mene...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Thursday, 07 April 2011, 15:32:52 |
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 07 April 2011, 15:36:46 | Message # 104 |
 Krtica
| Navijam za u2..i verujem da se one jako dobro drzi ovog puta.. Vecina pesama koje su ultra popularne i nastale su zadnjih 5 godina su gotovo iste, samo aranzman vrhunski. btw ovu pesmu sam poslala zbog svoje cerkice i njoj je posvecena iako ce imati uzasan plasman, pretpostavljam.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Thursday, 07 April 2011, 15:38:11 |
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 07 April 2011, 15:51:24 | Message # 105 |
 Imperija
| ja navijam za svoju pesmu i nadam se da se dobro drzi ovog puta... nisam odustala od slanja pesama koje su nastale pre nego sto se vecina ovdasnjih forumasa rodila... Nesa Leptir je umro 1990 godine u 31. godini zivota, za mene bio je i ostao legenda muzike... ovi sto sada pevaju i sviraju, nisu mu ni do kolena... Added (07 April 2011, 3:45 PM) --------------------------------------------- Tiksi, verovala ili ne, dobila si od mene nekoliko poena, preslusala sam pesmu (ranije je nikad nisam cula, kao ni za izvodjaca) i sve u svemu, OK je... Added (07 April 2011, 3:51 PM) --------------------------------------------- kad smo kod preslusavanja pesama na ESC, slazem se sa onima koji tvrde da vecina uopste ne slusa pesme, nego da glasa onako kako im se svidja neki izvodjac... steta sto u stvarnosti ne postoji ona opcija za koju je anubis u svojoj histeriji tvrdio da postoji - da moze da se vidi na YOUTUBE ko je gledao neki klip (IP adresa i tako to)...
|
|
| |