Tražili ste da nova tema ne budu nove pjesme, da začinimo, da bude zanimljivo i da iznerviramo Troyu. Možda nisu svi uvjeti zadovoljeni, ali nadam se da će nas nova tema sve zabaviti!
Tema:
PJESME ZA STRIPTIZ/EROTSKI PLES
Pravila:
- nema ponavljanja pjesama koje ste već slali prije - potražite što senzualnije pjesme uz koje možete zamisliti sebe da plešete, a za one malo sramežljivije - pjesme uz koje želite da vam netko drugi pleše dok sjedite u publici - i da dodam još malo soli: nema ponavljanja izvođača
Pjesme mi možete slati do četvrtka-petka, po potrebi ću produžiti rok.
Neka ples počne! Sinners judging sinners for sinning differently.
A meni kažeš da sam perverzna. Čekaj prvo da vidiš tko će te sve gledati pa onda odluči. Do sada 3 prijave, od toga 2 dečka. Sinners judging sinners for sinning differently.
eh, sad, erotski ples je moguc i uz pesme Bore Drljace...
bitna je samo zelja... I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
11 pjesama + 2 koje treba zamijeniti. Neki su možda malo sramežljivi, ali nadam se da će se ohrabriti za dan-dva. Inače, odlične pjesme su stigle, bit će teško podijeliti bodove. Sinners judging sinners for sinning differently.