Slazem sa ostalima da je film podeljen na dela, pre i posle parking scene gde ona zena prvi put piminje medije.
Prvi deo filma savrsen, mislio sam da je to neki RL horor koji se razlikuje od ostalih gde mozemo videti sta sve moze zadesiti neku porodicu. Nesrecni slucajevi, sahrane, nesloga u familiji. Deo sa glavom i cela ta scena jeste najstrasniji deo filma.
Drugi deo katastrofa, mediji, duhovi, kletve sve sto smo videli vec milion puta. Jos ovog puta jako konfuzno odradjeni.
Tako da je i ocena 5/10.
Memento
Film koji smo svi jos davno gledali, ja ga pogledao opet, kao da sam gledao novi film. Meni je bilo zanimljivo sto smo radnju pratili unazad, sto se ni dan danas ne vidja bas cesto tj. uopste xD
Moja ocena je 10/10. Gledajuci zlatni period kad je sniman i za kreativnost.
Mislila sam da sam stroga kod ocjenjivanja filmova, ali Ethan me prešišao.
Game Night
Onako, lagan film za zabavu, mislim da bi bolji doživljaj bio kad bi se gledao s društvom i usput se sprdalo sve što je bezveze. Neki dijelovi predvidljivi, neki ne samo zahvaljujući nečijoj "sjajnoj" ideji da gomila twistove, što mi ovdje nikako nije sjelo. za psića! Ima tu dosta rupa i nelogičnosti, ali nekako se i očekuje u takvim filmovima. Meni je najgore bilo što lik nije osjetio da nosi ključeve u džepu. Ono, daj me nemoj... Ocjena: 6/10. (Ocjene inače dajem žanrovski pa to ne znači da mi je ovaj film bolji od Hereditary, nego da su mi oba u svom žanru osrednja.)
Odgledah konačno i Hereditary. Katastrofa, skoro ništa se ne dešava u filmu, a traje duže od 2 sata. Sve mi je nekako nabacano i definitivno ne predstavlja lepo ispričanu priču. Najjeziviji deo filma mi je kada Annie pronađe Charlieno telo, a mi to ne vidimo, već samo čujemo, ali je i to više nego dovoljno. Glumica koja tumači lik Charlie je baš super odradila svoj posao, kao i Toni Collette i Ann Dowd. Zbog njih 2/10, a inače bi bila jedinica kao vrata. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art