Od novijh jeste jedna od boljih pored Fringe , Homeland mi je super ,najvece razocarenje je American Horor Story , od te serije po treiler u sam ocekivao mnogo vise , ovako je totalno razocarenje
Pricas za AHS prvu ili drugu sezonu , posto je druga sezona neuporedivo bolja od prve
Meni je Supernatural na 1. mestu , Person of Interest se ove sezone popela na 2. mesto i istisnula Homeland na 3. Fringe mi je dosta pao u ocima u zadnje 2 sezone , nije vise to to , Mentalist je solidan , Once Upon a Time je dosta ofalio po meni u 2.sezoni iako ima materijal da se dobro razvije prica. Falling Skies mnogo dobra ali nju odvajam posebno posto je ona letna serija tj pocinje kad se ove ostalo zavrse kao i Breaking Bad i Game of Thrones koje su prica za sebe i svoja kategorija , njih ne bi poredio sa ostalima.
Inace The League najjaci sitcom koji sam gledao ikada , nema epizode od koje te ne zaboli stomak od smijanja
Ja sam trenutno nešto zatajio sa gledanjem serija, kilavo mi nešto ide... Upalim da gledam epizodu The Borgias i zaspim u roku od 4 minuta. A serija je ekstra... Treba i Fringe da odgledam... yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Reakcije na kraj 7. sezone Dextera? Pišite u spoilerima da ne bismo kvarili ljudima koji imaju u planu da jednog dana gledaju seriju. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Svideo mi se kraj ,mada ce mi nedostajati LaGuerta .Mislim da ce u 8 sezoni Debra poludeti, ili da ce je roknuti neko , ili ce u krajnjem slucaju postati dexter 2
Epizoda je jedna od boljih, bilo je vrlo zanimljivo i napeto, ali mi se kraj ne dopada. I meni će LaGuerta nedostajati, bila je zanimljiv lik. Nikada je nisam doživljavao kao negativca, tako da mi je baš teško da prihvatim činjenicu da je mrtva, a pogotovo to što ju je Deb ubila. Dexter i Deb su sada baš ispali negativci, to je u stvari ono što mi se ne dopada... Hannah je kraljica, opasan lik, biće zanimlivo gledati razvoj događaja u vezi nje...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Za one koji gledaju,a znam da Urke i Ethan gledaju, drugi dio treće sezone Pretty Little Liars počinje ovi tjedan,8. siječnja,mislim. Navodno ćemo otkriti zašto se Toby pridružio A teamu,bit će još ubojstava i,kako najavljuju,doznat ćemo tko su bili ljudi koji su bili zamaskirani u Halloween epizodi. Šećer na kraju sezone-treći A Ovo vam pišem da ne bi slučajno zaboravili pogledat i prokomentirat "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."