Imas moju prepopruku za Homeland ako nisi gledao , upravo je u konkureciji dobila Breaking Bad i dr odlicne serije iz te kategorije , inace je uzela 3 globusa , za glumca , glumicu i seriju ...
Još bitnije pitanje-je li ko gledao Pretty Little Liars?? SPOILERI O ZADNJIH PAR EPIZODA: (ne snalazim se baš na novom sajtu )
Danas je Spencer otkrila da je Toby A i onda mu plakala na vratima... I moje ledeno srce se rastopilo A serija sve zanimljivija i zanimljivija,ona Alison je bila kučka na kvadrat,a danas se ukazala Ariji, sad kad je živa,to bi bio vrhić ^^ "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Ma daaaj, sad sam poludeo, nemojte da spojlujete...
Quote (urke)
Je li neko odgledao finale Fringe-a ? Ja sam odusevljen krajem! Bas sam se fino isplakao i takoo...
Ja sam odgledao...
Nije mi se nešto naročito dopao kraj. Čak nije ni bilo nešto posebno dirljivo... Najdirljiviji trenutak mi je bio kada Walter kaže Astrid da ima divno ime. Nekako mi se prebrzo završilo, mislim da su mogli da ubace bar još jednu epizodu... Dodatak je to što mi uopšte nije jasno kako je Peter živ ako Posmatrači nikada nisu ni postojali. Njega je September spasio iz onog jezera, inače bi se udavio. A ako Posmatrači nikada nisu postojali, Peter bi bio mrtav. I tako...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Pa valjda jesu ponovo postojali, ali ne u onolikom broju..
Ne, naučnik u budućnosti je video dete Posmatrača i shvatio je da nema potrebe da se osećanja žrtvuju zarad umnih sposobnosti... Zbog toga Posmatrači nikada nisu ni postojali... Nemam pojma, te stvari sa odlascima u budućnost i menjanjem prošlosti su previše iscrpljujuće za moj ukus. Sa umne tačke gledišta.
Quote (urke)
I bas mi je drago sto su prikazali Gene ^_^
Hahaha, i meni, ja sam obožavao Waltera i Astrid. Aspirin! Astro! Asterix! Najjači likovi.
Message edited by EthanMorasca - Thursday, 24 January 2013, 03:21:58
Ajme,oprostite zbog spojlanja ali se stvarno ne snalazim sa ovim promjenama,a epizoda je bila tako dobra da sam morao komentirati uostalom,upozorio sam vas da su spojleri I još nešto,PLL se gleda čim epizoda izađe,a ne par dana nakon,tako da shame on you "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Epizoda nije bila ništa posebno zanimljiva. Ona kučka Meredith stvarno nije normalna, mada mi nije baš najjasnije šta je želela da postigne držanjem Arije pod lekovima i zaključanom u sobi... Alisonino pojavljivanje je zbunjujuće. Činjenica da se u priči Arijinog oca opet pojavljuje Melissa u Alisoninoj blizini neposredno pred njenu smrt odaje utisak da producenti ostaju bez ideja i da se sve nekako vrti u krug. Ali Mona koja na kraju jede Spencerino lazanje i pije vino je genijalna. Ali sam je zamišljao u nekoj haljini i sređenu u potpunosti, a ne u onoj dukserici. Da li se samo meni sviđa kako Paige izgleda? Prolepšala se u par poslednjih epizoda... Emily i ona su savršen par.
Message edited by EthanMorasca - Saturday, 26 January 2013, 19:12:18
Vidim da glumi Lucy Liu , Sherlock Holmes je uvek zanimljiv na svoj nacin , posle Bones cu poceti nesto opustenije , mada kad god to kazem zavrsi se opet na nekoj krimi ili horor seriji