Moram priznati da se ne slažem da se PLL vrti u krug,oni imaju mnogo tragova od kojih je većina lažnih,ali radnja ide u odličnom smjeru. Prije početka treće sezone,kad su obećali da će otkriti tko je drugi A,objavili su intervju sa tim A u kojem je ta osoba odgovarala na razna pitanja o prošlosti i kad se otkrilo tko je drugi A (ne želim pisati imena,za slučaj da netko nije gledao) ,točno se podudara sve što je pisano u tom intervjuu.
Ovo je serija za tinejdžere i ne trebamo očekivati nešto dobro kao Twin Peaks ,ali oni znaju što rade i znaju tko je u A teamu,ne rade sve u hodu. To se najbolje vidi kad se gledaju stare epizode i tada su postojali očiti tragovi da je netko u A timu,a kasnije se pokazalo da te osobe uistinu jesu u A timu. "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Slažem se da znaju šta rade i da ne rade sve u hodu, ali mislim da im ponestaje ideja. Zato smatram da se što se nekih stvari tiče radnja vrti u krug. Konkretno...
3. sezona, 16. epizoda:
...mislim na ovo sa Melissom. Od prve sezone ne prođe par epizoda, a da ona ne postane glavni osumnjičeni i da se onda sumnja naprasno ne prebaci na nekog drugog.
Inače, da li mi se učinilo ili je Mona u razgovoru sa Tobyjem rekla da ONA (misleći na neku drugu žensku osobu) donosi sve odluke A Teama?
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Message edited by EthanMorasca - Sunday, 27 January 2013, 21:31:29
Nisam uspeo da nađem link za skidanje Utopije, tako da počinjem da gledam The Following. Sada. Javljam utiske kasnije. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Inače, da li mi se učinilo ili je Mona u razgovoru sa Tobyjem rekla da ONA (misleći na neku drugu žensku osobu) donosi sve odluke A Teama?
To je rekla. Iako,ne bi bilo čudno da je samo još jedan lažni trag. Na koga ti sumnjaš da je glavni A? "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Mislim da nije ista osoba,to bi bio još veći šok da su dvije različite osobe.
Ja imam jednu teorijicu tko je A,ali pošto nzm namjestit spojlere ovdje,nek me ntko nauči ili mogu poslat kao PM da ne ukvarim doživljaj ako ispadne da sam u pravu. "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."