Da li neko gleda Downton Abbey? Jeste da je britanska, ali nećemo da otvaramo novu temu samo za britanske serije. Ja upravo krećem da gledam prvu epizodu. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Epizoda dosta zanimljiva,Hanna u gay baru je bila glavna Malo me iznenadilo da je Alison možda bila trudna,nisam očekivao da će toliko daleko otići. Sad postoji mogućnost da je bila na abortusu onda kad je bila kod bake,nikad ne znaš. Inače,očito je da oni policajac nije Beach Hottie,sad je sumnja na njega prebačena,ko zna ko je nju riješio. Spencer je GLAVNA,uzvraća udarac i veselim se sljedećim epizodama.
SPOJLER,MOJA TEORIJA O A.
Moja teorija je da je Aria A,ali da nije svejesna toga. Naime,postoji mogućnost da ona pati od bipolarnog poremećaja,jedan njezin lik je divna tinejdžerica koju smo upoznali,a drugi njezin dio je zločesti mastermind A. U prilog tome ide i scena iz Halloween speciala kad nju Adam Lambert pita kako se zove i ona napiše ARIA na staklo,a jedno A je drugačije od drugoga,a ovo drugo A piše isto kao i A što piše (ko ima sačuvanu epizodu nek pogleda). Postoje i neki očiti hintovi,tipa zašto ona jedina stavi prst na usta u uvodnoj sceni (pjesma ide "two can keep a secret if one of them is dead",šta ako su ona i Ali imale tajnu i ova je ubila ?),ali i neki manje očiti kao kad je uoči finala druge sezone scenaristkinja na Twitter napisala da će večeras biti u Black Swan odijelu,a onda Aria dođe u haljini koja neodoljivo podjeća na originalno odijelo Black Swana.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
PRETTY LITTLE LIARS sezona ipo , serija je zanimljiva , moje msiljenje je da je _A
Prvood samog pocetka sam mislio da je Lukas ili Jenna , posto je uvek odbacen i ko stvoren kalibar za tu ulogu , ide mu tehnika od ruke , fotoaparati itd..Medjutim ono sto sam siguran je da je _A zapravo zensko ili vise osoba , zato sto je u 1 sezoni Spencer dosla kod one babe u radnju za narukvicu i na kraju te epizode ulazi osoba X sa koznim rukavicama, i kaze joj baba:" Uradila sam sve sto si zelela DRAGA ", u tom kontekstu je bilo i obratila se zenskoj osobi ...
Zasto nije Aria ?
Zato sto je bila u kolima sa ostalima kada je Spencer napadnuta u crkvi , , kada je uletela osoba x sa kapuljacom i gurnula Ian -a.Bice mi skroz bzw ako to bude Aria
Rekla je ovako :
Uradila sam sve kako si TRAZILA ? Fail ?! :D
Message edited by Neo - Sunday, 10 February 2013, 17:38:34
Neo,dokle si ti došao sa PLL? Jer ako nisi odgledao prvi dio treće sezone,onda ne otvaraj ovaj spojler:
Pa u A timu ima više ljudi,normalno da nije Aria sa 50 kila gurnula Iana sa onog zvonika to je vjerojatno učinio Toby ili neko malo kršniji. Lukas i Jenna,sve to stoji,ali oni su sumnjivi od početka,a oni će vrv ići na kartu šoka. A što bi više šokiralo glupe Amerikance nego da je njihova omiljena Aria zapravo zločesti A (a realno,ona je curicama u Americi najdraža,ona i Ezra).
Aria sigurno nije gurnula Iana,ali možda je više ljudi A,tj. možda više ljudi rade skupa. Neki jači mužjak je gurnuo Iana dok je ona bila u autu ili gdje već,ali ako surađuju skupa,onda nije bitno ko šta čini,kad rade skupa. Inače bi bilo prelako otkriti tko je A,samo eliminiraš one koji su nešto radili u vrijeme kad A napada i ostane ti eventualno 2 lika
Poslednja epizoda PLL i poslednjih nekoliko epizoda Vampirskih dnevnika su fenomenalne. Posebno mi se sviđa razvoj događaja u PLL, opet postaje baš zanimljivo. Što se tiče TVD, prvi put posle dosta vremena me stvarno baš zanima šta će biti u narednoj epizodi. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Poslednja epizoda PLL i poslednjih nekoliko epizoda Vampirskih dnevnika su fenomenalne. Posebno mi se sviđa razvoj događaja u PLL, opet postaje baš zanimljivo. Što se tiče TVD, prvi put posle dosta vremena me stvarno baš zanima šta će biti u narednoj epizodi.
Odgledao sam 3-20 PPL , sada je je moguce da je Aria ili neko lice iznenadjenja , posto imaju citav A tim iza sebe .Vec najavljuju sezonu 4 , inace mislim da Toby zapravo stiti Spencer na neki nacin ..Generalno mislim da je osoba A
Alison ili Aria (mislim da je drolja jos ziva )
Kako neko moze gledati TVD i PLL
PPl je drama- triler , uporedio bi je sa Harper's Island , i aman vise sa Supernatural je smorio odavno ..Sto se tice The Vampire Diaries malo je pocela isto da smara , i da se vrte u krug ..
Ali razlicita su vidjenja i ukusi naravno
Message edited by Neo - Sunday, 24 February 2013, 22:27:48
Odlične poslednje epizode Grey's Anatomy, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars i The Following. The Walking Dead mi je malo zatajio... Bar ovo što sam gledao, ne znam da li je posle još nešto izlazilo. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art