Americke Serije
|
|
Neo | Date: Thursday, 21 March 2013, 22:30:55 | Message # 301 |
Generalissimo
Group: Publika
Status: Offline
| Moze biti i crvenkapica 300 kao i _A kako su krenuli .Nisam mislio na crvenkapicu nego tu osobu poslednju koja stoji iza svega generalno , ne mora da znaci da je Alison (Ja se iskreno nadam da nije) :D.Nisu razjasnili bolest koju je imao brat od Arijinog caleta , pomenuli su je jednom u fazonu da strahuju il sta vec ...(da li je nasledna ili ne , neki psihicki poremecaj ).
Iza osobe _A su prvo stavili Monu , pa Toby a , da bi na kraju opet bila treca osoba iznad njih ,pa na kraju i Jena i ona crnkinja se nesto petljaju .Mogu citavo stablo da naprave i nece se znati ko je koga ubio , ko je ziv a ko nije !
Message edited by Neo - Thursday, 21 March 2013, 22:32:23 |
|
| |
MarkoNG | Date: Tuesday, 26 March 2013, 00:37:21 | Message # 302 |
The Punisher
| Za ljubitelje igre prestola
Message edited by MarkoNG - Tuesday, 26 March 2013, 00:40:19 |
|
| |
Toni | Date: Friday, 29 March 2013, 17:54:28 | Message # 303 |
the quoter of the year
| Pitanje za one koji su čitali i gledali "Igre prijestolja": Ako sam pročitao 1. dio (nisam još,al pitanje je dana ),koju sezonu mogu pogledat bez da spojlam drugi dio knjige? Jel ovdje prva sezona-prva knjiga,druga sezona-druga knjiga itd.,ili kako to ide?
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 29 March 2013, 19:07:16 | Message # 304 |
Imperija
| ja ti nisam od pomoci - knjige nemam vremena da procitam, a seriju cu da gledam za jedno 10 godina, kada je neka TV stanica u Srbiji sa nacionalnom frekvencijom bude otkupila
HBO ne racunam, jer se posebno placa preko kablovske...
ne znam da li neka TV stanica u regionu prikazuje Igru prestola, posto imam bez dodatnog placanja Bijeljinu, HRT 1 i 2, TV Crna Gora, kao i OBN, a RTRS hvatam preko obicne antene sa terase...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Friday, 29 March 2013, 19:09:40 |
|
| |
Sac | Date: Friday, 29 March 2013, 22:14:44 | Message # 305 |
Izjahani jahač
| Quote (Toni) Pitanje za one koji su čitali i gledali "Igre prijestolja": Ako sam pročitao 1. dio (nisam još,al pitanje je dana ),koju sezonu mogu pogledat bez da spojlam drugi dio knjige? Jel ovdje prva sezona-prva knjiga,druga sezona-druga knjiga itd.,ili kako to ide? Prva sezona - prva knjiga Druga sezona - druga knjiga Treca sezona - prva polovina trece knige To je to za sad, jos samo 2 dana
Laro, zar nisi cula za pirateriju? http://www.youtube.com/watch?v=IBH4g_ua5es
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Friday, 29 March 2013, 22:16:04 |
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 30 March 2013, 11:34:42 | Message # 306 |
Imperija
| Quote (Sac) Laro, zar nisi cula za pirateriju? slabo se ja koristim modernim tehnologijama...
lakse bih banku opljackala...
BTW, verovatno cu poceti da citam knjige IGRA PRESTOLA - i tako do sada nisam naisla na slucaj da je film ili serija bolja od knjige...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Toni | Date: Saturday, 30 March 2013, 12:38:35 | Message # 307 |
the quoter of the year
| Quote (LaraCroft) BTW, verovatno cu poceti da citam knjige IGRA PRESTOLA - i tako do sada nisam naisla na slucaj da je film ili serija bolja od knjige... Počni,nećeš požaliti. Samo svaka knjiga ima po cca 800 stranica ali boli te briga,ne žuri ti se
Negdje sam pročitao da je dio druge ili treće sezone (a i dio 4. će biti) sniman u dubrovačkim zidinama koje su stvarno predivne,mene su očarale kad sam bio prije par godina,tako da jedva čekam i pogledat seriju.
Message edited by Toni - Saturday, 30 March 2013, 12:42:19 |
|
| |
DonnieBrasco | Date: Saturday, 30 March 2013, 14:08:13 | Message # 308 |
Gelipter
| Zar ima jos neko ko ne skida nesto s neta
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 30 March 2013, 14:22:09 | Message # 309 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Izgleda
|
|
| |
Sac | Date: Saturday, 30 March 2013, 16:01:17 | Message # 310 |
Izjahani jahač
| Quote (LaraCroft) slabo se ja koristim modernim tehnologijama... lakse bih banku opljackala... Pa pozovi decu iz komsiluka da ti skinu
Quote (LaraCroft) BTW, verovatno cu poceti da citam knjige IGRA PRESTOLA - i tako do sada nisam naisla na slucaj da je film ili serija bolja od knjige... Pa jesu knjige bolje, zato jer su kompleksnije i opsirnije, u seriji su neke stvari su preuredjene kako bi sve stalo u 10 epizoda, ali serija je bolja od svih ostalih serija, tako da...
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
Toni | Date: Saturday, 30 March 2013, 17:27:11 | Message # 311 |
the quoter of the year
| Tako da trebaš pročitat knjigu i pogledat seriju i mirna si. Logično
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 31 March 2013, 21:27:24 | Message # 312 |
Imperija
| Quote (Toni) Tako da trebaš pročitat knjigu i pogledat seriju i mirna si. Logično najbolje i da ucestvujem u snimanju sledece sezone, kao neka sporedna, ali zanimljiva uloga
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 31 March 2013, 21:38:23 | Message # 313 |
Generalissimo
| Pa ne znam probaj u novom Hobitu Lara , posto su Niske Strasti vec snimljene
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 01 April 2013, 09:06:06 | Message # 314 |
Imperija
| Quote (Neo) Pa ne znam probaj u novom Hobitu Lara , posto su Niske Strasti vec snimljene komentarisali smo Igru prestola...
mada ne bi tamo za mene bilo mesta, posto su svi bledi i plave kose, a ja izgledam kao da sam iz Kolumbije ili Turske...
licno bih najvise volela ulogu u James Bond filmovima (da se bijem sa Krejgom, bez dublera) ili u nastavku Avatara
EDIT: Mislim da je Tiksi idealna osoba za Igru prestola - po liku, a i po ponasanju, jer voli, a i zna, da naredjuje i vlada nad drugima (Angelija)
Message edited by LaraCroft - Monday, 01 April 2013, 18:46:53 |
|
| |
tiksi | Date: Monday, 15 April 2013, 09:23:17 | Message # 315 |
Krtica
| Pa kad gajim zmajice u nedrima
Quote (LaraCroft) jer voli, a i zna, da naredjuje i vlada nad drugima Ovo je relativno. Iako znam i mogu ( pa tata mi je vojni general kako drugacije) ja ne preferiram takav stil u RL, stavise sam veoma blaga, prilagodljiva i fleksibilna osoba. Cesto mi i zameraju zasto uvek idem postenim i tezim putem kada mogu i drugacije. Ipak, ja tako sebe ne vidim i necu. Mnogo cesto se odricem licne koristi iz moralnih principa (jedan od razloga zasto se na momente gnusam survivora). A da imam inicijativu da povucem sve napred, ali bez nekog direktnog vladanja, pre na ravnopravnoj osnovi, to svi primecuju.
Mada bez obzira, ne bih odbila ulogu u toj seriji, koja god da je
Eh da kako bez edita. Mislim da mi svi ovde nismo ni pola od onoga sto smo u rl, niti smo u rl pola od onoga sto smo ovde (Internet, face i ostale fake gluposti). Vecina nije ni 1% u RL onoliko sposobna kolko ovde,a ima nekih koji su u rl 100% sposobniji nego ovde. To vazi i za dobrotu, pamet, znanje itd, tako da je besmisleno o licnostima komentarisati, sem zabave radi i iz licnog ugla.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Monday, 15 April 2013, 09:32:40 |
|
| |