Americke Serije
|
|
Lavica88 | Date: Wednesday, 01 March 2017, 18:16:22 | Message # 331 |
Vučica
Group: Publika
Status: Offline
| Timeless nije losa serija, zavrsena je prva sezona. Pocela je i 24 legacy, pozitivno sam iznenadjena. Od novijih bih jos preporucila Stranger things i Westworld koje su fantasticne. Ja pretezno pratim britanske serije, Broadchurch, The fall, The missing... Ako neko pogleda, nece se pokajati sigurno.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Polly | Date: Wednesday, 01 March 2017, 18:24:34 | Message # 332 |
Marioneta
Group: Game host
| Za Black Mirror i Stranger Things i od mene imate preporuku, stvarno odlične serije!
Pratim i Broadchurch (baš sam danas pogledala 1. epizodu 3. sezone), a i The Fall, mada mi se zadnja sezona nije svidjela.
A komedije? Meni je trenutno It's Always Sunny In Philadelphia najbolja, tj. taj mi humor najviše odgovara. Ne mogu vjerovati da se ni nakon 12 sezona nije pokvarila.
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 01 March 2017, 18:36:10 | Message # 333 |
Vučica
| Sto se mene tice, ranije su bile bolje komedije, gledala sam Mucke, Svi vole Rejmonda, Prijatelje... Ponekad bacim pogled na Kako sam upoznao vasu majku. Vise volim dobre psiholoske trilere, krimice, drame. Eee da, pocela je zanimljiva serija, ima elemente navedenih zanrova, zove se Big little lies.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 01 March 2017, 19:58:01 | Message # 334 |
The Grim Reaper
| Quote EthanMorasca ( ) Ja imam problem što mi je kad počnem da gledam seriju žao da prekinem ako mi se ne dopadne. Quote EthanMorasca ( ) Taboo I Ja imam ovaj problem
P.S a Taboo je i kod mene na dugoj listi cekanja, ali nemam je kad
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 01 March 2017, 19:58:36 | Message # 335 |
Izjahani jahač
| Ja ne stizem gotovo nista da pogledam u poslednje vreme. Na spisku su mi: Once Upon A Time(zadnja sezona), Stranger Things, Westworld, Mr Robot, Black Mirror i It's Always Sunny In Philadelphia. Jedino sto pratim redovno sada je The Big Bang Theory.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Wednesday, 01 March 2017, 19:59:42 |
|
| |
troya | Date: Wednesday, 01 March 2017, 20:03:26 | Message # 336 |
The Grim Reaper
| Quote Lavica88 ( ) 24 legacy Na cekanju je Quote Lavica88 ( ) Westworld Gledao sam je, dobra je. Sa Magdalenom(ethan zna na kog mislim) u glavnoj ulozi.
Ja komedije ne gledam.
A morao sam da zrtvujem Bates Motel, rijaliti Hunted i Homeland da bih vodio VS. Sva sreca pa se How to get away with murder zavrsila ove nedelje a uskoro i The Vampire Diaries pa cu malo da prodisem. Ali onda za par dana pocinju Survivor i Designated Survivor pa mi dodje na isto.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 01 March 2017, 20:08:47 | Message # 337 |
Vašljivi glodar
| Westworld sam odgledao, odlična je serija, ali baš čovek mora da se udubi da bi ispratio sve, malo je glavolomka.
Big Little Lies planiram da gledam.
Stranger Things mi se dopala baš, ali se jako plašim da će nastavak biti bezveze.
Što se tiče manje poznatih komedija, preporučio bih Review, isto je baš inovativna serija.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 01 March 2017, 20:11:35 | Message # 338 |
Vašljivi glodar
| Quote troya ( ) Sa Magdalenom(ethan zna na kog mislim) u glavnoj ulozi. Hahahaha, Evan Rachel Wood odnosno Sophie-Anne iz True Blood i VS: Vampires.
Sac, Once Upon a Time je jedna od serija koje gledam uprkos tome što mi se već sezonama ne gleda. Jedva čekam da se završi, iskreno, poptuno su ostali bez ideja. Kad vidim onu Snežanu i Charminga, naježim se.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 01 March 2017, 20:13:14 | Message # 339 |
The Grim Reaper
| Quote EthanMorasca ( ) Sac, Once Upon a Time je jedna od serija koje gledam uprkos tome što mi se već sezonama ne gleda. Jedva čekam da se završi, iskreno, poptuno su ostali bez ideja. Kad vidim onu Snežanu i Charminga, naježim se. Ovo kao da sam ja napisao, od reci do reci.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 01 March 2017, 20:25:40 | Message # 340 |
Vučica
| Da, Westworld se mora pazljivo gledati, ako hoces da skontas o cemu se radi.
Eeee Designated survivor i ja gledam, malo me iznervirala onolika pauza u emitovanju, mada kontam da je to zbog Trumpa. Homeland sam jedva docekala, nisam nesto odusevljena, ali pogledacu je do kraja, ipak je u pitanju Carrie Mathison.
Ajde da zavrsim sa svojom listom pa da dodam jos par serija koje gledam: The Arrow, The Blacklist, Blindspot, Criminal minds, Grey's anatomy.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 01 March 2017, 23:18:52 | Message # 341 |
The Grim Reaper
| Quote Lavica88 ( ) The Arrow, The Blacklist, Blindspot Gledam
A ja bih vam svima preporucio Black Sails, to je serija o piratima. Temi koja nije iscrpljena i prepricana milion puta kao neke o vampirima ili zaveri protiv drzave.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 01 March 2017, 23:31:42 | Message # 342 |
Vučica
| Quote A ja bih vam svima preporucio Black Sails, to je serija o piratima. Temi koja nije iscrpljena i prepricana milion puta kao neke o vampirima ili zaveri protiv drzave.
Kako nije ispricana tema o piratima, bilo dosta 4 nastavka Pirata sa Kariba, da ne spominjem ovaj novi.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 01 March 2017, 23:35:09 | Message # 343 |
The Grim Reaper
| Pa oni izadju na svake 3,4 godine. A recimo serije o zombijima i vampirima ima po 4,5 u svakom delu sezone
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 01 March 2017, 23:42:42 | Message # 344 |
Vučica
| Slazem se s tobom po pitanju prezasicenosti serijama o tim temama, a iskreno, ne znam da li valja i jedna. Ovi Vampirski dnevnici i ta Once upon a time me se uopste nisu dojmili. Dok, sa druge strane, ima vise dobrih serija sa tematikom zavjere protiv drzave i slicno. Moje misljenje, naravno.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 01 March 2017, 23:59:43 | Message # 345 |
Vašljivi glodar
| Ja u poslednje vreme uglavnom tražim neke manje poznate serije sa Netflixa, Amazona, Hulua, HBO-a i slično. Realno su 100 puta kvalitetnije od onih koje se snimaju za široke narodne mase u Americi (Once Upon a Time i ona glupost Sleepy Hollow (jedina serija koju sam prestao da gledam nakon 3 epizode) su klasični primeri, a mogu im se pridružiti i sada prekinute Extant i Under the Dome).
Troya, a Falling Skies? Epic fail.
|
|
| |