|
Eurovision Song Contest 2012
|
|
| urke | Date: Monday, 07 May 2012, 00:44:08 | Message # 196 |
 Biberče
Group: Moderators
Status: Offline
| Sarbel, Tic-tac, Roxy i Koshava su snimali spot i ucestvuju u video contestu za velike pare, pa im trebaju lajkovi i pregledi
Message edited by urke - Monday, 07 May 2012, 00:53:23 |
| |
|
|
| tiksi | Date: Saturday, 12 May 2012, 09:49:59 | Message # 197 |
 Krtica
Group: Publika
| Simpatican video, cak jedan od boljih u konkurenciji (pogledala sam jos neke), mada mi nije jasno koje je to takmicenje i sta osvajaju ukoliko pobede.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
| |
|
|
| urke | Date: Saturday, 12 May 2012, 21:56:33 | Message # 198 |
 Biberče
Group: Moderators
| Quote (tiksi) Simpatican video, cak jedan od boljih u konkurenciji (pogledala sam jos neke), mada mi nije jasno koje je to takmicenje i sta osvajaju ukoliko pobede.
Rekli su mi da je nagrada bas vrijedna, ali nisam pitao sta je
|
| |
|
|
| Magdalena | Date: Monday, 14 May 2012, 14:43:32 | Message # 199 |
 Colonel general
| Pocele su probe. Jel pratite?
Ja mislim da bi stvarno tebao Zeljko da pobedi ove godine. Ima ubedljivo najoriginalniju pesmu. Samo zli jezici pricaju da je to plagijat
|
| |
|
|
| mrdeny93 | Date: Monday, 14 May 2012, 20:46:07 | Message # 200 |
 Colonel general
| Kad je ta Evrovizija ove godine?
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Tuesday, 15 May 2012, 11:27:56 | Message # 201 |
 Krtica
| polufinala 22 i 24 maja (mi smo u drugom polufinalu), a finale 26. maja.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
| |
|
|
| mrdeny93 | Date: Tuesday, 15 May 2012, 15:51:04 | Message # 202 |
 Colonel general
| Odlicno, prvo polufinale necu gledat(imam maturu), ali nema veze nije u tom plufinalu Srbija
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Friday, 18 May 2012, 17:38:41 | Message # 203 |
 Krtica
| Quote (Magdalena) Ja mislim da bi stvarno tebao Zeljko da pobedi ove godine. Ima ubedljivo najoriginalniju pesmu. Samo zli jezici pricaju da je to plagijat
Na dosta foruma i yt kod velikog broja ljudi se javlja asocijacija na Paradise (iz meni nepoznatog razloga jer osim prvog takta ne vidim nikakvu slicnost), sto moze da nas kosta dobrog plasmana. U svakom slucaju jedva cekam i zelim nam sve najbolje
|
| |
|
|
| MarkoNG | Date: Friday, 18 May 2012, 18:16:07 | Message # 204 |
 The Punisher
| Jesam Srbin ali Loren je za mene apsolutni favorit.
You're either perfect.. or you're not me!
|
| |
|
|
| ajdin_sa | Date: Friday, 18 May 2012, 22:55:20 | Message # 205 |
 Bludnik
| pa vidim ja ovih dana nke slike iz bakua sve kontam bice ovih dana a ono tek tamo za 5 6 dana xD
svakog jutra ja se budim i dodje mi da poludim jer me zivot pravi bludnim i opet pored svega ja se trudim dok me ruse ljudi vicem samo blud moze da mi sudi !!
|
| |
|
|
| Toni | Date: Tuesday, 22 May 2012, 23:51:05 | Message # 206 |
 the quoter of the year
| Quote Jesam Srbin ali Loren je za mene apsolutni favorit. Slažem se. Ja sam Hrvat,ali i meni je Šveđanka pomutila razum stvarno. Osim nje,i Island ima savršenu pismu i nadam se da će pobijedit ili neko od njih dvije. Ako ne,onda bar Njemačka ili EVENTUALNO Rusija,ovo ostalo mi nije baš.
Šta se tiče Balkanaca,Srbija,BiH i Makedonija bi stvarno trebale proć u finale,a Hrvatska će OPET ostat bez finala,ove godine je to još očitije nego prije jer umjesto da šaljemo sexy cure koje uvik šalju npr. Grčka ili Azerbajdžan,mi pokušavamo izmislit toplu vodu i slat pismu kojoj ne znaš tekst ni nakon 28376 slušanja. Ipak,bolje je i to od onog transvestita od lani Sve mi se čini da ću dogodine morat ja na ESC da nam osvijetlam obraz napokon. Nemam glas,pa ću morat igrat na kartu seksipila,ne zaboravite glasat za mene
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
| |
|
|
| Magdalena | Date: Wednesday, 23 May 2012, 01:27:40 | Message # 207 |
 Colonel general
| Slažem se. Ja sam Hrvat,ali i meni je Šveđanka pomutila razum stvarno. Osim nje,i Island ima savršenu pismu
Loren ima finu pesmu ali mi je malo jeziva. Podseca me na onu devojcicu iz filma Ring. Island mi je vec mnogo prijatniji za oci
|
| |
|
|
| petarkondor | Date: Wednesday, 23 May 2012, 02:16:34 | Message # 208 |
 Major general
| Quote (tiksi) Na dosta foruma i yt kod velikog broja ljudi se javlja asocijacija na Paradise (iz meni nepoznatog razloga jer osim prvog takta ne vidim nikakvu slicnost), sto moze da nas kosta dobrog plasmana
klasičan plagijat
..... :D
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Wednesday, 23 May 2012, 09:43:05 | Message # 209 |
 Krtica
| Quote (Magdalena) Loren ima finu pesmu ali mi je malo jeziva
U pocetku mi je bila vrh pesma, ali sad ne mogu ni da je slusam dobijam instant glavobolju.
|
| |
|
|
| djo | Date: Wednesday, 23 May 2012, 14:00:10 | Message # 210 |
 Generalissimo
| Ma kakva Svedska i Island,Srbija treba da pobedi...Najbolja pesma,realno...Rusiju nmg da podnesem xD
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
| |
|
|