|
Eurovision Song Contest 2012
|
|
| Magdalena | Date: Friday, 10 February 2012, 16:22:54 | Message # 76 |
 Colonel general
Group: Publika
Status: Offline
| Ma bas imaju fine pesmice. Sad mi prosto nedostaje nasa beovizija sa svim onim skandalima Ovako je dosadno kad ti samo prezentuju pesmu
|
| |
|
|
| Sarbel | Date: Friday, 10 February 2012, 16:49:40 | Message # 77 |
 Lieutenant general
Group: Users
| Slazem se... Beovizija je vrh! Inace reg sam se na rtsf malo je pusto na tom forumu :/
|
| |
|
|
| urke | Date: Friday, 10 February 2012, 17:41:09 | Message # 78 |
 Biberče
Group: Moderators
| Meni je Tooji - Stay PREDOBRA PJESMA! Nadam se da ce da je izaberu! Mada svidja mi se i Somewhere beautiful!
Aa moj top 6:
1. KIpar 2. Danska 3. Svajcarska 4. Francuska 5. Malta 6. Albanija
|
| |
|
|
| Sarbel | Date: Sunday, 12 February 2012, 00:00:24 | Message # 79 |
 Lieutenant general
| Madjarska izabrala Compact disko... Norveski izbor je u toku kao i beloruski  Added (11 February 2012, 10:45 PM) --------------------------------------------- I Nora zamalo izgubila Pobedio Tooji ali sam zadovoljan u principu  Added (11 February 2012, 11:00 PM) --------------------------------------------- PESMA MADJARSKE NA OVOGODISNJOJ EVROVIZIJI
PESMA NORVESKE NA OVOGODISNJOJ EVROVIZIJI
Madjari posle onako dobre pesme prosle godine, ove godine se raspadaju....
Norveska je super, moderna pesma i vrv ce biti top 10
Message edited by Sarbel - Saturday, 11 February 2012, 23:32:00 |
| |
|
|
| Toni | Date: Sunday, 12 February 2012, 01:52:15 | Message # 80 |
 the quoter of the year
| Prvi put čujen ovu pismu Norveške i stvarno je savršena,ima da osvoji glasove curica u ciloj Europi
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
| |
|
|
| Magdalena | Date: Sunday, 12 February 2012, 01:58:07 | Message # 81 |
 Colonel general
| Tooji, grotica kako se rasplakao. Prosto mi je bilo drago sto je pobedio i ako mi nije bio prvi favorit.
Rybak je imao bas lep nastup.
Ova Madjarska mi je glupost. Mada meni se ni Kati Wolf prosle godine nije svidela. Nekako mi je delovala droljasto.
Sarbel, sta mislis o Islandu? Ja prvi put cula pesmu veceras.
|
| |
|
|
| Sarbel | Date: Sunday, 12 February 2012, 02:05:51 | Message # 82 |
 Lieutenant general
| Meni je pesma Kati Wolf predobra, mocna je dosta i pravi je hit... doduse Kati mi je fuj xD
Rybak je izveo isti nastup kao u finalu Danske ali predobar nastup...
Kako mi bilo krivo zbog Nore, vodila je prva 4 glasanja i bas se radovala i na kraju publika je unisti.
Island ima dobar refren, zanimljiv a i oni ce pesmu verovatno kao i svake godine pevati na engleskom pa ce mi se vise svideti Za sad
1. Kipar 2. Norveska 3. Danska 4. Svajcarska 5. Island 6. Albanija 7. Malta 8. Francuska 9. Madjarska
sad cu da nadjem kako Hera Bjork peva Molitvu na nacionalnom finalu Islanda veceras...
|
| |
|
|
| Magdalena | Date: Sunday, 12 February 2012, 02:11:57 | Message # 83 |
 Colonel general
| Quote (Sarbel) Meni je pesma Kati Wolf predobra, mocna je dosta i pravi je hit... doduse Kati mi je fuj xD Meni se to nekako sve spoji Evo ovaj Islandjanin mi bas super izgleda pa mi se nekako i pesma sve vise i vise svidja.
Quote (Sarbel) Kako mi bilo krivo zbog Nore, vodila je prva 4 glasanja i bas se radovala i na kraju publika je unisti. U odnosu na Toojija se super drzala. On jadan samo sto se nije raspao na pocetku kad je Nora imala prednost.
Jesi gledao i Island?
|
| |
|
|
| Sarbel | Date: Sunday, 12 February 2012, 02:19:24 | Message # 84 |
 Lieutenant general
| Island sam gledao rezultate samo.... Nora je bas ocekivala... A iznenadjenje mi je kantri pesma iako mi je simpa... Krivo mi malo za Reidun - High on love i za Make it better... Tommy je bio poslednji u onom redu sto su cekali i bas je zeleo da prodje i imao tremu videlo se... :/
Nema na yt Hera kako peva na srpskom
|
| |
|
|
| urke | Date: Sunday, 12 February 2012, 16:04:52 | Message # 85 |
 Biberče
| Ja sam prezadovoljan s izborima od sinoc!
Norveska ima SJAJNU pjesmu! Tooji ce 100% proci kao i Eric Saade prosli godine, a mozda i bolje^^
Madjarska mi se takodje svidja! Nekako se uzivim u pjesmu i uzivam dok je slusam!
Island mi je isto ok, ali refren me podsjeti na neku spansku telenovelu
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Sunday, 12 February 2012, 17:17:35 | Message # 86 |
 Imperija
| Quote (urke) Island mi je isto ok, ali refren me podsjeti na neku spansku telenovelu
aha, znaci priznajes da gledas spanske telenovele ?
ne racunajuci Srbiju (rekli ste 10. mart), kada ce ostale EX YU republike predstaviti svoje pesme ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| urke | Date: Sunday, 12 February 2012, 17:44:45 | Message # 87 |
 Biberče
| Quote (LaraCroft) aha, znaci priznajes da gledas spanske telenovele ?
Kad sam imao 5,6 godina nisam ih propustao:D Ali su mi se smucile kasnije!
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Sunday, 12 February 2012, 18:22:21 | Message # 88 |
 Imperija
| Quote (urke) Kad sam imao 5,6 godina nisam ih propustao
mladost, ludost...
Quote (urke) Ali su mi se smucile kasnije!
tada si otkrio cari SURVIVORA, pravog i virtualnog...
cekam Zeljkovu pesmu, pa cu onda da je uporedjujem sa drugima...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Sunday, 12 February 2012, 18:27:41 | Message # 89 |
 Gelipter
| Kako ces da je uporedjujes sa drugima kada je po tebi kako si rekla yt misteriozno nepoznat Preko cega ces da ih uporedjujes ? Digitrona ?
|
| |
|
|
| Magdalena | Date: Sunday, 12 February 2012, 18:55:08 | Message # 90 |
 Colonel general
| Quote (LaraCroft) ne racunajuci Srbiju (rekli ste 10. mart), kada ce ostale EX YU republike predstaviti svoje pesme ? 18. 02. Hrvatska 26.02. Slovenija 29.02. Makedonija 10. 03. (ili 11.03.) BIH Crna Gora - TBA (bar koliko ja znam)
|
| |
|
|