"24" - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Generalna diskusija » Svastara » "24" (Diskusija o seriji)
"24"
LaganiDate: Saturday, 19 January 2013, 01:44:52 | Message # 1
Private
Group: Publika
Messages: 9
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
"24" je Američka televizijska serija koja se prikazivala na TV mreži "FOX" od 2001 do 2010. godine. U 8 sezona ove serije, prikazano je 192 epizoda. Ova serija je doživela i svoju filmsku adaptaciju. Radnja serije je puna akcijskih sekvenci, neočekivanih obrta, a najviše je prepoznatljiva po prikazu realnog vremena. Tokom svake epizode u uglu ekrana stoji digitalni sat koji pokazuje realno proveden svaki minut junaka ove serije, federalnog agenta Dzeka Bauera. Tj. minut ispred ekrana, jednak je minutu u životu likova u ovoj seriji. Ova serija je, takođe, prepoznatljiva po prikazima više scena istovremeno putem odvojenih ekrana. Tako da gledalac ima uvid u to šta se na kom mestu u datom trenutku događa.

Dzek Bauer je federalni agent koji mora da se bori protiv terorista, zaustavlja njihove bombe, širenje virusa, atentate i slične stvari. Uz to, uvek mora i da spasi nekog koga voli ... sve to u 24 sata!
 
troyaDate: Saturday, 19 January 2013, 03:52:49 | Message # 2
The Grim Reaper
Group: Game host
Messages: 15630
Awards: 87
Reputation: 223
Status: Offline
Moram nekad konacno da pregledam tu seriju detaljno.

Eto to za realno vreme nisam znao smile
 
LaganiDate: Saturday, 19 January 2013, 04:16:57 | Message # 3
Private
Group: Publika
Messages: 9
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Prva Sezona :

Radnja prve sezone počinje tačno u ponoć, na dan Kalifornijskih predsedničkih predizbora. Anti-teroristicka jedinica (CTU) u kojoj je zaposlen agent Dzek Bauer, dobija dojavu da će u toku dana biti izvršen atentat na predsedničkog kandidata, senatora Davida Palmera (Dennis Haysbert), a već do kraja prvog sata (Pilot epizoda) Bauerova kćerka, Kim (Elisha Cuthbert)ce biti oteta. Bauer će u toku dana moći da se osloni samo na nekoliko ljudi koji ga okružuju. Tu je njegova supruga, Teri Bauer (Leslie Hope) koja će sama odlučiti da krene u potragu za nestalom kćerkom, zatim troje bliskih kolega iz Agencije: bivša ljubavnica Nina Meyers (Sarah Clarke), kolega Tony Almeida (Carlos Bernard) koji se trenutno viđa sa Ninom i Bauerov šef George Mason (Xander Berkeley). Tu je i sam predsednički kandidat, Palmer sa kojim će Bauer upravo tog dana započeti veliki poslovno-privatni odnos koji će se bazirati na uzajamnom poštovanju, ali koji će se u toku tog dana suočiti sa vlastitim demonima iz prošlosti i činjenicom da njegova žena, Sherry Palmer (Penny Johnson Jerald) previše gura nos gde mu nije mesto. Pred agentom Bauerom, kako će i sam tokom ove sezone reći, je najteži i najduzi dan u njegovom životu, koji će završiti jednim neocekivanim otkrićem i velikom tragedijom.


Message edited by Lagani - Saturday, 19 January 2013, 04:18:09
 
Forum » Generalna diskusija » Svastara » "24" (Diskusija o seriji)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: