filmovi
|
|
troya | Date: Saturday, 31 March 2012, 18:41:03 | Message # 106 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| 6. aprila izlazi Americka Pita 4, bice to pravi spektakal!
Trejler!
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 31 March 2012, 18:44:44 | Message # 107 |
Generalissimo
Group: Publika
| hahah dobar trajler , ja obozavam Borata i Bruna , jos Amreicka pita , to se sve mora gledati u bioskopu
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 31 March 2012, 18:45:39 | Message # 108 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Idi sa Larom
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 31 March 2012, 19:25:47 | Message # 109 |
The Punisher
| Quote (troya) Idi sa Larom Zasto tako okrutno?Sta ti je on uradio?
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 31 March 2012, 20:15:07 | Message # 110 |
Generalissimo
| daleko je banovo brdo , usce zakon
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Monday, 02 April 2012, 19:02:12 | Message # 111 |
Colonel general
| Jel gledao neko Paradu?
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 02 April 2012, 19:41:52 | Message # 112 |
Generalissimo
| ja nisam , slabo domace gledam
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 15 April 2012, 20:52:33 | Message # 113 |
Generalissimo
|
Ko voli filmove sa ajkulama , ovaj je dobar sa Halle Berry
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 15 April 2012, 20:55:49 | Message # 114 |
Generalissimo
|
Ovaj je po istinitoj prici samo je malo brutalniji od ovog gore
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 11 July 2012, 18:22:42 | Message # 115 |
Imperija
| ne znam zasto smo zapostavili ovu temu, nije valjda da niko nije odgledao ni jedan film poslednjih meseci ???
evo, ja sam najzad uspela da nateram sebe da odgledam sva tri dela GOSPODARA PRSTENOVA, od prve do poslednje scene, bez preskakanja...
definitivno mi se ne svidja, kao sto mi se nije svidjao ni pre 10 godina, kada sam odgledala samo prvih 30 minuta prvog dela filma i procitala oko 50 stranica prve knjige i nisam mogla vise...
to je po svemu bajka za malu decu, uradjena na komercijalan nacin da se uzmu milijarde (za sta autorima skidam kapu), ali nije za malu decu zbog ogromnog nasilja u svakom segmentu filma, zbog brojnih nakaza, cudovista, krvi i ubistava...
otprilike, kada dete napuni 6 ili 7 godina, prestane da veruje u carobnjake, vilovnjake, patuljke, Baba Roge i mogucnost da drvo moze da govori i prelazi neverovatne udaljenosti...
scenario jeste originalan, ali je sastavljen od segmenata iz raznih drugih epskih prica, ispisanih od pocetka ljudske pismenosti do danasnjice...
dosta podseca na ILIJADU i ODISEJU, ali preneto na neki izmisljeni svet...
odajem priznanje reziseru za scenografiju i koreografiju, ali sa takvim budzetom to i nije bilo mnogo tesko...
pojedini likovi, poput Legolasa i Aruene slabo su obradjeni...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
MarkoNG | Date: Wednesday, 11 July 2012, 19:26:09 | Message # 116 |
The Punisher
| Quote (mrdeny93) Jel gledao neko Paradu? ja jesam,nije nesto.Ima par zanimljivih scena,ali to je sve Quote (LaraCroft) evo, ja sam najzad uspela da nateram sebe da odgledam sva tri dela GOSPODARA PRSTENOVA, od prve do poslednje scene, bez preskakanja gledajuci kakve su nam televizije i kako umeju da useru pojam filma sa svojim reklamama,stvarno ti cestitam
Kad se setim da je jednom davno,davno,pre par godina,bilo moguce gledati film na B92 bez reklama
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 11 July 2012, 19:29:15 | Message # 117 |
Imperija
| Quote (MarkoNG) gledajuci kakve su nam televizije i kako umeju da useru pojam filma sa svojim reklamama,stvarno ti cestitam
Kad se setim da je jednom davno,davno,pre par godina,bilo moguce gledati film na B92 bez reklama
bilo je 4 puta po 10 minuta reklama - ni manje ni vise...
u prvoj pauzi sam vecerala, u drugoj oprala zube, u trecoj oprala kosu, a u cetvrtoj se istusirala...
idealno...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
MarkoNG | Date: Wednesday, 11 July 2012, 20:17:02 | Message # 118 |
The Punisher
| zato sam ja za tih 40 minuta skinuo ceo film na HD i gledam kad mi volja
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 11 July 2012, 21:23:20 | Message # 119 |
Imperija
| ma, mogla sam ja za ovih 10 godina kad god sam htela da kupim DVD izdanje sa sva 3 filma, ne bi me kostalo vise od 4-5 evra...
nije u tome poenta ovih postova...
MarkoNG, kako se tebi svidja L.O.T.R. a takodje i drugima ?
|
|
| |
MarkoNG | Date: Wednesday, 11 July 2012, 21:47:28 | Message # 120 |
The Punisher
| Quote (LaraCroft) kako se tebi svidja L.O.T.R realno nije los,ali ima boljih. ali ono,treba ima film iz tri dela da bace jedan prsten
|
|
| |