troya | Date: Tuesday, 07 June 2011, 22:59:20 | Message # 1 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
|
MotherTeresa
OSNOVNI PODACI
ime jednog od roditelja: Momcilo pol: ženski datum rodenja: 17.06.1974. bracni status: udovica imena brace i sestara (ako ih imate): sestra Monika imena dece (ako ih imate): sin Stojan i cerka Slavica stepen obrazovanja: srednja veterinarska radni status: estradna umetnica desnoruki ili levoruki: desnoruka
O MENI
vrline: dobar glas i stas mane: slaba pamet stvar koja uvek može da me izvede iz takta: mikrofonija zemlja koju bi ste najviše voleli da posetite: Brazil omiljena knjiga/pisac: Tom Sojer- Mark Tven omiljeni muzika/muzicar: Aca Lukas omiljeni film/glumac: Crni macor, bela macka omiljeni sport/sportista/tim: fudbal, dejvid bekam omiljeno jelo: niskokaloricni vocni jogurt omiljena boja: bela omiljeni tip žene/muškarca (mogu i slike koje nadete): zena: 175/65 smedja kosa, smedje oci.. muskarac: 190/90 crna kosa, crne oci najluda stvar koju ste radili u životu: sedela sam na hladnom betonu stvar koja vas najviše zgrožava: sponzoruše kako se zove vaš(a) najbolji(a) prijatelj(ica): nemam prijatelje koja vam je omiljena boja donjeg veša: ne nosim donji ves omiljeni broj: 3371 prva stvar koju primetite na osobi koja vam se svida: osmeh da li nosite naocari ili kontaktna sociva: da omiljeni praznik i mesec u godini: ne slavim prazike, mesec-april da li imate neku tetovažu/pirsing: da/da vaša najveca greška u životu: to što pijem kafu na prazan stomak koji su vaši planovi za buducnost: želim da izgradim karijeru u inostranstvu i da dobijem MTV Award da li imate neke specijalne talente: znam glasno da zviždim
CUDNA PITANJA:
da li ste ikada plakali bez razloga: da da li ste previše stidljivi da bi pozvali nekoga: da da li možite da stojite na glavi: nisam probala poljubac ili zagrljaj: zagrljaj cokolada ili vanila: nista.. ako bas mora-cokolada slano ili slatko: slatko da li ste bili ikada uhvaceni u necemu što je neprikladno? da da li ste ikada voleli nekoga? da da li se i dalje družite sa ljudima iz detinjstva? ne da li ste ikada pucali iz vatrenog oružja? da omiljeno sredstvo za prevoz? besan motor sa koliko jastuka spavate? 3 da li vam nedostaje neko? da
JOŠ CUDNIJA PITANJA:
da li ste ikada polizali CD da bi proradio: vise puta najveca razlika u godinama izmedu Vas i nekoga s kim ste se zabavljali: 25 da li ste ikada bili deo saobracajne nesrece: nekoliko puta da li ste bili popularni u školi, štreberi, delikventi ili se niste isticali: popularna da li ste ikada bili na slepom sudaru: da da li je izgled bitan: naravno da li imate prijatelje sa kojima se znate duže od 15 godina: ne koje su idealne godine za oženiti/udati se: 18-88 da li bi uticalo na vaše mišljenje o nekome kada bi ste znali broj ljudi sa koliko je ta osoba spavala: da, sto vise-to bolje da li ste ikada bili zaljubljeni u vašeg profesora/profesorku: da koliki bakšiš ostavljate u restoranu: 10% od racuna da li ste ikada urinirali u javnosti: da koju pesmu bi voleli da vam sviraju na sahrani: Miroslav Ilic- Smej se smej šta bi ste rekli vašim roditeljima da ste gej ili kako ste im to rekli ako vec jeste: Mama, tata- ja sam gej. šta bi ste jeli pre pogubljenja: masan burek šunka-trapist kada bi ste morali da izaberete jednu osobu na planeti da umre, ko bi to bio: pih, samo jednu?? imam listu, ali za to bi trebalo dosta vremena.. pivo, vino ili teški alkohol: sok od borovnice da li imate neke fobije i ako da, koje: bojim se insekata da li idete po kuci goli: da kada bi ste bili neka životinja, koja bi to životinja bila: tigrica da li bi pre bili slepi ili gluvi (mora nešto od ta dva): slepa sa kojom javnom licnošcu bi voleli da budete: nenad canak da li pevate dok se tuširate: ja pevam i dok spavam da li ste ikada bili privodeni: naravno da li bi ste ikada išli na plasticnu operaciju i ako da, na koju: da, kako koju? bolje je pitanje na koju nisam isla..
|
|
| |