4. emisija
|
|
troya | Date: Thursday, 15 November 2012, 22:21:29 | Message # 1 |
 The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| Četvrti takmičar koji napušta VS: Gabon je miss_t.
Kako ti se činila sezona? Kako su ti se činila plemena? Imaš li favorite? Šta misliš ko pobedjuje, a ko ispada sledeći? Da li se kaješ zbog nečega u sezoni? Da možeš šta bi promenila? Koliko si iznenadjena ispadanjem? Šta misliš kakvo sam im iznenađenje spremio večeras?
Ako neko iz publike želi da postavi neko pitanje može slobodno to da uradi.
|
|
| |
Neo | Date: Thursday, 15 November 2012, 22:28:52 | Message # 2 |
 Generalissimo
Group: Publika
| 1.Pitanje za Troyu : Zasto ne postavis prvo plemenski savet pa onda povratak u civilizaciju , uvek prvo vidim ko je ispao ovde u civilizaciji pa onda tek plemenac
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 15 November 2012, 22:30:00 | Message # 3 |
 The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote (Neo) Zasto ne postavis prvo plemenski savet pa onda povratak u civilizaciju , uvek prvo vidim ko je ispao ovde u civilizaciji pa onda tek plemenac
Jer kad ga jednom prebacim vama, oni više ne mogu da ga vide, a nisu svi online na čitanju.
|
|
| |
Neo | Date: Thursday, 15 November 2012, 22:33:49 | Message # 4 |
 Generalissimo
| Pa publika je prioritet , sta imaju da gledaju mi smo bitniji
Quote Jer kad ga jednom prebacim vama, oni više ne mogu da ga vide, a nisu svi online na čitanju. Zezam se naravno za ovo gore , sto ne sacekas onda da vide pa srazmerno postavljas publici jedno pa drugo
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 15 November 2012, 23:46:26 | Message # 5 |
 Imperija
| ako miss T dodje ovde i procita ovo, pozdravljam je i nadam se da ce se i dalje druziti sa nama na ovim sajtovima...
koliko su ti bile teske (ili lake) ove online igrice ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Friday, 16 November 2012, 10:06:22 | Message # 6 |
 Lieutenant general
| Zasad samo dva pitanja od mene:
1. Kako ti se cinilo ovo u odnosu na COZ Survivor - prednosti i mane? Igre? 2. Da li ti se vise dopada podjela na ovoliko plemena ili bi i dalje da su samo 2?
|
|
| |
miss_t | Date: Friday, 16 November 2012, 12:36:09 | Message # 7 |
 Private
| evo mene tek sad
Kako ti se činila sezona? - dobro je i jako organizirano pohvale tebi troja Kako su ti se činila plemena? - super da sam birala sama ne bi bolje izabrala Imaš li favorite? - naravno da imam Šta misliš ko pobedjuje, a ko ispada sledeći? - ne znam ne idem tako daleko da mislim sta i kako Da li se kaješ zbog nečega u sezoni? - ne Da možeš šta bi promenila? - zabranila bi razmjenu pmova između clanova pogotovo suprotnih plemena haha Koliko si iznenadjena ispadanjem? - ne znam koliko se to smije reci ali ja sam trazila da me smaknu Šta misliš kakvo sam im iznenađenje spremio večeras? - eh..
Quote (LaraCroft) ako miss T dodje ovde i procita ovo, pozdravljam je i nadam se da ce se i dalje druziti sa nama na ovim sajtovima...
koliko su ti bile teske (ili lake) ove online igrice ? - pratit cu i dalje kako ide igra zbog "svojih",a sto se tice igri nisu bile preteske, tu ej dosta na srecu pogotovo iks i oks i connect
Quote (m@rcip@n) 1. Kako ti se cinilo ovo u odnosu na COZ Survivor - prednosti i mane? Igre? 2. Da li ti se vise dopada podjela na ovoliko plemena ili bi i dalje da su samo 2? - mislim da je ovo organiziranije ako se kaze igra je 21h onda je u 21, nema odgadjanja zbog ovog ili onog razloga i mijenjanja pravila u sred igre, a mana za suvivor ovdje mi sad ni jedna ne pada na pamet sto ne znaci da ih nema - mozda bi bilo bolje da je doma bilo na dva plemena podjela, sad ce doci do jos jednog spajanja kasnije a svi su izmjesani vise se nece znati ko je skim haha
|
|
| |