8. emisija
|
|
Sarbel | Date: Friday, 30 November 2012, 00:26:40 | Message # 31 |
Lieutenant general
Group: Users
Status: Offline
| Ovako su te Etan i Sac sjebali sa Srdjanom, iako smo ti rekli da Srdjan nije sa nama
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Friday, 30 November 2012, 00:28:41 | Message # 32 |
Gelipter
Group: Publika
| Nisam hteo s tobom da idem a da sam isao s Ticom isao bi i s tobom Ja sam napravio veliku gresku sto nisam dao svoj i bibin glas srdjanu , pre svega sam verovao da tic nema HII a tek sam se iznenadio Sacovim HII-em , nisam previse razocaran ispadanjem iako je ovo sezona u kojoj ima dosta materijala za pricu , vise sam se razocarao kad sam ispao u Jeloustonu
|
|
| |
Sarbel | Date: Friday, 30 November 2012, 00:31:53 | Message # 33 |
Lieutenant general
| Pa dogovor je bio da ne idem ja u finale, tako da ne vidim tu losu stranu po tebe xD u svakom slucaju si ispao jer si nasamaren Tic-Tacovim HII s jedne strane, a sa druge Srdjanom kao osobom koja je bila Etanov i Sakov blizi saveznik...
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Friday, 30 November 2012, 00:38:20 | Message # 34 |
Gelipter
| Pa nisam ja sa Srdjanom nasamaren , ja sam ocekivao da ce on za mene , kad je glasao za mene u vs 2 kad sam smatrao da mi je najblizi saveznik ovo danas nikako ne moze da me iznenadi
|
|
| |
Sarbel | Date: Friday, 30 November 2012, 00:42:08 | Message # 35 |
Lieutenant general
| Pa to je bio Sakov, Etanov i Srdjanov dogovor da taj glas ode tako
|
|
| |
troya | Date: Friday, 30 November 2012, 00:45:24 | Message # 36 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote (Miko) Pa nisam ja sa Srdjanom nasamaren , ja sam ocekivao da ce on za mene , kad je glasao za mene u vs 2 kad sam smatrao da mi je najblizi saveznik ovo danas nikako ne moze da me iznenadi
I tako je nestao mocni Vaagai
|
|
| |
Magdalena | Date: Friday, 30 November 2012, 02:15:43 | Message # 37 |
Colonel general
| Quote (Sarbel) Magdalena, bez iznenadjenja veceras ipak.
Bas mi je drago zbog toga
Mada ce mi biti zao i ako Srdjan ispadne. Dobar je takmicar. Glupo vam je to sto ste svadjali, sasvim prirodno je bilo da igrate zajedno.
|
|
| |
Sarbel | Date: Friday, 30 November 2012, 03:20:17 | Message # 38 |
Lieutenant general
| Quote (Magdalena) Mada ce mi biti zao i ako Srdjan ispadne. Dobar je takmicar. Glupo vam je to sto ste svadjali, sasvim prirodno je bilo da igrate zajedno. Mi smo to i hteli, ali on je odbijao da prica sa nama tokom cele sezone govoreci da nema vremena
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 30 November 2012, 09:41:44 | Message # 39 |
Imperija
| Quote (Sarbel) Mi smo to i hteli, ali on je odbijao da prica sa nama tokom cele sezone govoreci da nema vremena mene cudi kako vec nije neobjasnjivo nestao na narednih 6 meseci do godinu dana...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |