Reunion Show
|
|
troya | Date: Monday, 17 December 2012, 15:49:20 | Message # 166 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| Nakon toga je Bulu pobedila u igri za Nagradu i dobila priliku da dodeli imunitet jednoj osobi iz Beti.
Rezultat je bio 2-1 izmedju Ethana i Tic-Taca. Tako da je Ethan dobio Licni imunitet za sledeci plemenski savet.
To je uvod u po mnogima najludji plemenski savet.
SPASAVANJE 2
|
|
| |
troya | Date: Monday, 17 December 2012, 15:58:53 | Message # 167 |
The Grim Reaper
| Pleme Beti izgubilo u igri sa iseccima iz filma Lajanje na Zvezde, i otislo na plemenski savet. EthanMorasca je imao imunitet, Miko je izglasan rezultatom 1-0. 3 glasa protiv Tic-Taca se nisu racunali, kao ni 2 za Saca, koji su iskoristili svoje tajne imunitete. Na tom plemenskom je Tic-Tac iskoristio i jedan imunitet na bibi, koji je na kraju ispao kao bacen HII.
6. PLEMENSKI
Uskoro i intervjui clanova Beti, povodom ovog ludom plemenskog saveta.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 17 December 2012, 16:18:10 | Message # 168 |
The Grim Reaper
| INTERVJUI PLEMENA BETI NAKON PLEMENSKOG
Konacno iskreni intervjui, ja bih voleo da ima vise takvih xD
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 17 December 2012, 19:35:23 | Message # 169 |
Izjahani jahač
Group: Publika
| Tic reci cu ti da nisu svi zeleli da izbace Sarbela i tebe, vec samo jednog od vas, posto ste zajedno prevelika pretnja. U ovom slucaju to je bio Sarbel, bio je dogovor da mi izbacimo Miku, u zamenu da drugo pleme izbaci njega. Ti si mogao lagano dalje da doguras igrom saveza, da nije bilo onih sukoba sa Ethanom, Srdjanom i Dennijem.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 17 December 2012, 20:15:19 | Message # 170 |
Imperija
| par pitanja za troya...
koliko je tebi bio interesantan ovaj VS u poredjenju sa prethodnima (koje si organizovao ili ucestvovao kod drugih) ?
da li si zadovoljan takmicarima, da li si pogresio kod pozivanja nekoga (ili vise njih) ?
po tebi, koji je kljucni trenutak ovog VS ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Monday, 17 December 2012, 21:01:44 | Message # 171 |
Colonel general
| Quote (Sac) Tic reci cu ti da nisu svi zeleli da izbace Sarbela i tebe, vec samo jednog od vas, posto ste zajedno prevelika pretnja. U ovom slucaju to je bio Sarbel, bio je dogovor da mi izbacimo Miku, u zamenu da drugo pleme izbaci njega. Ovo je u potpunosti tacno
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 17 December 2012, 21:17:06 | Message # 172 |
Vašljivi glodar
| Quote (LaraCroft) ko vam je nedostajao u ovom VS Gabon od svih tih forumasa, navedite bar 3 osobe (mozete i vise ako hocete) i za svaku osobu napisite obrazlozenje od bar jedne recenice... Od ljudi iz VS: Greece nedostajali su mi moji najbliži saveznici - Lavica i Đoleks. Pored njih dvoje, dodao bih Tiksi, koja mi je u toj sezoni bila protivnik, a u jednoj kasnijoj sezoni je bila moj Number 1.
Iz drugih sezona, odabrao bih Alexa, Merry, Emmu, Aleka i Tonija (last, but not the least). Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio.
Quote (Magdalena) A onda je usledio najveci obrt sezone: Lara staje na Ethanovu stranu Hahaha... Vjerujte mi, ovo ni ja nisam očekivao!
Quote (Sac) niti sam ja nevin Drago nam je što si to podelio sa nama.
Quote (troya) Nakon njega, to je uradio i Ethan, ali kasno. Šifru sam razbijao danima i na kraju je razbio u autobusu za Pirot, u sred Sićevačke klisure.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
troya | Date: Monday, 17 December 2012, 22:08:22 | Message # 173 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) Iz drugih sezona, odabrao bih Alexa, Merry, Emmu, Aleka i Tonija (last, but not the least). biggrin Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio.
Pi*ka si
|
|
| |
troya | Date: Monday, 17 December 2012, 22:09:13 | Message # 174 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) Vjerujte mi, ovo ni ja nisam očekivao!
To da bi se opustio, i sledece sto vidis, crni dzip sa zatamljenim staklima
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 17 December 2012, 22:11:31 | Message # 175 |
Imperija
| Quote (EthanMorasca) Quote (Magdalena) A onda je usledio najveci obrt sezone: Lara staje na Ethanovu stranu
Hahaha... Vjerujte mi, ovo ni ja nisam očekivao!
izgleda da su Tiksi i njoj slicni katastroficari u pravu i da ce za neki dan stvarno smak sveta...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Monday, 17 December 2012, 22:18:43 | Message # 176 |
The Grim Reaper
| Quote (LaraCroft) koliko je tebi bio interesantan ovaj VS u poredjenju sa prethodnima (koje si organizovao ili ucestvovao kod drugih) ?
Interesantan po cemu? Po raspletu sezone ili po onome kako sam ja vodio? Pa u smislu kako sam se zabavljao?
Quote (LaraCroft) da li si zadovoljan takmicarima, da li si pogresio kod pozivanja nekoga (ili vise njih) ?
Pa zadovoljan sam takmicarima, svi su bili aktivni sto je najbitnije. Ne racunajuci ajdina kome je crkao komp kasnije i Mike koji je upao u neke obaveze i javio takmciarima da ga izbace prvom prilikom.
Quote (LaraCroft) po tebi, koji je kljucni trenutak ovog VS ?
Mozda ispadanje urketa, mislim da bi on dao vecu tezinu u novoj podeli od Mike, u smislu da je na vise strane mogao da krene.
Mada bi se dosta toga promenilo i da je ajdin ostao do kraja, a mozda i ne bi. Nikad se to ne zna.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 17 December 2012, 22:22:34 | Message # 177 |
Imperija
| Quote (troya) Interesantan po cemu? Po raspletu sezone ili po onome kako sam ja vodio? Pa u smislu kako sam se zabavljao? kako god hoces...
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Monday, 17 December 2012, 22:37:31 | Message # 178 |
Lieutenant general
| Evo i od mene par pitanja za Troju:
1. Na koju igru (ideju) si najvise ponosan? 2. Jesi li razmisljao o povratku izbacenih i ako jesi, zasto to nisi uveo? 3. Ko su bili tvoji favoriti? 4. Ko mislis da se mimo saveza, u igrama najvise trudio? 5. Ko ili sta te je najvise iznerviralo?
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 17 December 2012, 23:51:06 | Message # 179 |
the quoter of the year
| Tic Tacov glas na onom plemenskom kad su 3 HII-a odigrana ubija i onda Ethan koji objašnjava atmosferu prije tog plemenskog se toliko uživio u to sve da je i mene adrenalin udario
Quote (EthanMorasca) i Tonija (last, but not the least). Uff dobro je,ja se već prepao da me nema na popisu. Čitam,sve nabrojao,samo mene nema
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 18 December 2012, 00:21:29 | Message # 180 |
The Grim Reaper
| Ja mislim da bi Ethan stvarno dobio srcku da nije imao Imunitet tad xD
|
|
| |