Reunion Show - Page 9 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
SarbelDate: Saturday, 15 December 2012, 21:15:05 | Message # 121
Lieutenant general
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
Quote (drdragan)
cinjenica je da bi u bilo kom slucaju ispali prije ili kasnije sto je i sarbel posle naveo...cinjenica je i da si ti ispao na cozu zato sto si bio ˝novi˝ htio, ne htio tako je ....

ja ne znam gde sam to naveo... znao sam da ce ispasti u dilu koji su imali, a da ste isli sa mnom i tik takom, bili bi nina i tik u finalu po nasem dogovoru... tako da nemoj da lupas...

NeoDate: Saturday, 15 December 2012, 21:16:09 | Message # 122
Generalissimo
Group: Publika
Awards: 19
ja nisam glasala iz principijelno objektivnih razloga...

laugh laugh laugh
e nek si obijasnila sto nisi glasala

troyaDate: Saturday, 15 December 2012, 21:16:36 | Message # 123
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Quote (LaraCroft)
ja nisam glasala iz principijelno objektivnih razloga...

To je vec opravdano. smile

SarbelDate: Saturday, 15 December 2012, 21:21:27 | Message # 124
Lieutenant general
Quote (EthanMorasca)
Za mene najveće iznenađenje je Sarbel koji je rekao da bi voleo da je sa mnom u plemenu.

Ogovor je vrlo logican, jer smatram da bi bili jak tandem, a i sa tobom sam van ovog foruma i ostvario neku normalnu komunikaciju ranije... Smatram da si dobar igrac, jos jednom moj glas si izgubio jer mi se tvoje zavrsne reci nikako nisu svidele, pristup je los a i ne smatram da se sve ti odradio smile

EthanMorascaDate: Saturday, 15 December 2012, 22:53:52 | Message # 125
Vašljivi glodar
Awards: 44
Drago mi je što imaš takvo mišljenje o meni. smile I slažem se da imamo dobru komunikaciju van foruma.

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

troyaDate: Saturday, 15 December 2012, 23:42:04 | Message # 126
The Grim Reaper
Vreme je da krenemo sa plemenskim savetima. biggrin

troyaDate: Saturday, 15 December 2012, 23:48:40 | Message # 127
The Grim Reaper
Cuveni vozici, najslabiji rezultat je imalo pleme Punu, i zavrsilo je na plemenskom savetu, gde je izglasan Nec, rezultatom 4-0.

1. PLEMENSKI

SarbelDate: Saturday, 15 December 2012, 23:50:52 | Message # 128
Lieutenant general
Koliko ljudi koji odustaju i zele da ispadnu... Nemam komentar... Ovo pleme Punu je sramota za ovu sezonu biggrin

troyaDate: Sunday, 16 December 2012, 00:16:31 | Message # 129
The Grim Reaper
Nakon toga je usledila igra XO, Punu je poslalo pleme Mpongwe na plemenski savet, gde je izglasan roggy83. On je ispao rezultatom 2-2 pa 1-1 protiv urketa i na kraju izgubio borbu za opstanak skocko rezultatom 3-2.

2. PLEMENSKI

SarbelDate: Sunday, 16 December 2012, 00:20:29 | Message # 130
Lieutenant general
Samo da kazem da smo mi iz Fanga pomagali u ovoj igri Punuu biggrin mozda je cak i Nzebi lol biggrin a Tic-Tac i Urke su igrali protiv Rogija smile

urkeDate: Sunday, 16 December 2012, 00:29:00 | Message # 131
Biberče
Group: Moderators
Awards: 58
Quote (Sac)
Urke neiskusan si ti, ja sam svojevremeno navatao oko 9-10 clanova publike da glasaju.

Nisam se ni trudio da ih 'navatam' biggrin

drdraganDate: Sunday, 16 December 2012, 01:05:59 | Message # 132
Lieutenant colonel
Awards: 0
troya cry iznenadjujes me tongue

gdje sam rekao da mi niko nista nije nudio? stalno krivi navod ...vise mi je dosadilo da dajem replike vidim da si zaslijepljen svojom pravicnoscu zar nisam jasno rekao da sam se drzao samo prvobitnog dogovora , koji je bio sa mrdenyjem ..e sada to sto se tebi taj dogovor ne svidja ne mogu ti nista

izbacila te tinky, izbacio te nec, izbacila te bsk biggrin zato sto si NOVI biggrin

sarbela necu da komentarisem, vidim da je njegov ego jos poljuljan, iako smatram da je jedan od boljih momaka na forumu ...vrati se samo par postova unazad, naici ces gdje si to komentarisao ....dragan se mozda debilise, ali pamti kao slon biggrin

drdraganDate: Sunday, 16 December 2012, 01:13:03 | Message # 133
Lieutenant colonel
Awards: 0
Samo da kazem da smo mi iz Fanga pomagali u ovoj igri Punuu mozda je cak i Nzebi lol a Tic-Tac i Urke su igrali protiv Rogija

ala su tebi puna usta sebe uvjek biggrin

pocecu ozbiljno da razmislim o svom psihickom stanju i cinjenici da ja tebe na neki nacin opravdavam ... tongue

svaka nasa pobjeda je zasluga sarbela biggrin

troyaDate: Sunday, 16 December 2012, 01:43:56 | Message # 134
The Grim Reaper
Quote (drdragan)
gdje sam rekao da mi niko nista nije nudio? stalno krivi navod ...vise mi je dosadilo da dajem replike vidim da si zaslijepljen svojom pravicnoscu zar nisam jasno rekao da sam se drzao samo prvobitnog dogovora , koji je bio sa mrdenyjem ..e sada to sto se tebi taj dogovor ne svidja ne mogu ti nista

Kakvom pravicnoscu sta lupas, i briga me sa kim si bio u dilu. Ne mozes reci da ces da ispadnes jer si nov, a da pritom ti sam ne nudis nikome nista i ne prihvatas druge dilove.

To je cela poenta price, ocito nisi ispao jer si nov, nego jer si bio previse pasivan sa dogovorima, nezainteresovan na neki nacin.

I mene je smorilo da pricam sa tobom vise. smile

EthanMorascaDate: Sunday, 16 December 2012, 04:08:59 | Message # 135
Vašljivi glodar
Awards: 44
Moji omiljeni komentari iz teme Publika:

Quote (LaraCroft)
nadam se samo da Ethan (kada po zavrsetku VS ovo bude procitao) ovo nece shvatiti kao napad na njega, obzirom da u poslednje 3 godine skoro svaki moj post tako dozivljava...

Lara kraljica. laugh

Quote (Nemanja)
A sto se tice ovog VSa mislim da je Ethan kao i do sad,skoro sve odradio sam i bukvalno uvukao Saca u finale. Taj drugi finalsta je mogao da bude bilo ko drugi,samo da je bio isto pleme kao Ethan,tj na Sacovom mestu...I sad Sac kao ispada ''nevin'',sve je posteno igrao,a Ethan najzasluzniji i ispade djavo...Tako je moje shvatanje posle citanja ovih pitanja i odgovora u finalu. Ponavlajam nisam pratio igre i plemenske... Ethan ima savrsenu strategiju i taktiku!

Jeste da nije učestvovao, ali je sve pohvatao. laugh Hvala, Nemanja. smile

Quote (Toni)
Momak koji je osvojio brdo imuniteta i otišao do kraja,iako je sve bilo protiv njega i cijeli njegov savez je ispao prije toga je izgubio u finalu od cure koja,iako meni jako draga i nadam se da ovo neće shvatiti krivo,nije učinila ništa od gore navedenog.

Dopada mi se ovaj Tonijev komentar vezan za VS: Seychelles. smile Hvala, Toni. biggrin

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

Search: