VS: Halliwell's Island - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Generalna diskusija » Obaveštenja » VS: Halliwell's Island (Nova sezona na Ethanovom sajtu)
VS: Halliwell's Island
EthanMorascaDate: Wednesday, 03 May 2017, 18:42:35 | Message # 1
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Pre 6 godina na Harperovom ostrvu se dogodio niz ubistava... Tela 9 osoba koje su boravile u luksuznoj vili pronađena su zakopana na različitim lokacijama širom ostrva. Telo Chrisa Halliwella, poslednjeg posetioca, nikada nije pronađeno, što je podstaklo brojne spekulacije u javnosti. Prema najpopularnijoj teoriji zavere, nepoznata osoba je u pomenutoj vili okupila 10 ljudi, a potom ih uz obećanje basnoslovne sume novca za poslednju preživelu osobu navela da se međusobno poubijaju. Zvanična verzija događaja, pak, tvrdi da je Chris Halliwell iz nepoznatog razloga ubio ostale posetioce vile, a potom nestao bez traga. Nakon ovih jezivih zločina, ostrvo je po osobi koja ih je navodno počinila postalo poznato kao Halliwellovo ostrvo.


U maju 2017. godine, neobičan oglas se pojavio na stranici dark weba koja okuplja ljubitelje teorija zavere. Ukratko, nepoznata osoba poziva zainteresovane da dođu na Halliwellovo ostrvo i međusobno se izbore za enormno veliku novčanu nagradu. Borba na život i smrt nije eksplicitno pomenuta, ali uzevši u obzir skorašnju istoriju tog mesta i nerazjašnjene okolnosti 9 brutalnih ubistava koja su se tamo dogodila, prilično je jasno o čemu se radi. Naravno, jasno je da se niko ne bi usudio da na taj način rizikuje svoj život, ma kolika suma novca da je u pitanju. Ili neko ipak bi?


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art


Message edited by EthanMorasca - Wednesday, 03 May 2017, 18:48:46
 
EthanMorascaDate: Wednesday, 03 May 2017, 18:42:58 | Message # 2
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Dragi forumaši, ovo je najava i poziv za učešće u VS: Halliwell’s Island – novoj sezoni po formatu Harperovog ostrva koja će se igrati na mom sajtu, gde možete pronaći i pravila ovog formata. Minimalan broj učesnika je 10, a prijave će biti otvorene minimum 7 dana, nakon čega će sezona početi.

http://survivor-online.ucoz.com/index/pravila/0-6

Prijave su tajne
, što znači da se prijavljujete tako što meni pošaljete privatnu poruku. Bitno je da znate da svi učesnici igraju pod skrivenim identitetima, pa vas molim da nikome ne otkrivate da li ste se prijavili za učešće. Prilikom prijave, potrebno je da pošaljete 5 muških i 5 ženskih likova iz TV serija na engleskom jeziku, a jedan od tih 10 likova će vam biti dodeljen kao tajni identitet za učešće u sezoni.

Ukoliko imate neke nedoumice u vezi sa pravilima igre, takođe vas molim da mi pišete na FB ili preko privatne poruke, kako javno ne biste otkrili svoju zainteresovanost da učestvujete u sezoni.


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art


Message edited by EthanMorasca - Wednesday, 03 May 2017, 18:44:44
 
Forum » Generalna diskusija » Obaveštenja » VS: Halliwell's Island (Nova sezona na Ethanovom sajtu)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: