SLJEDEĆA IGRA
|
|
|
|
Magdalena | Date: Monday, 10 September 2012, 01:37:57 | Message # 31 |
Colonel general
Group: Publika
Status: Offline
| Ko je glasao za mafiju?
|
|
| |
ajdin_sa | Date: Monday, 10 September 2012, 02:14:16 | Message # 32 |
Bludnik
| harper nije dug uzbudljiv je i zanimjliv !! ajmo zajmite ethana da baci sezonu :P
svakog jutra ja se budim i dodje mi da poludim jer me zivot pravi bludnim i opet pored svega ja se trudim dok me ruse ljudi vicem samo blud moze da mi sudi !!
|
|
| |
troya | Date: Monday, 10 September 2012, 02:14:24 | Message # 33 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| anubis
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 10 September 2012, 02:29:34 | Message # 34 |
Gelipter
| Harper's je tesko sranje :S Ako vec igramo daj da igramo nesto normalno
|
|
| |
Lazar | Date: Monday, 10 September 2012, 03:07:21 | Message # 35 |
Colonel general
| Onda bi trebalo da razumes da ne postoji teorija da igramo BB kao sto je originalna verzija, bez dogovaranja (osim u posebnim temama koje vidi samo Game Host i sagovornici) van foruma (na fejsu, preko privatnih poruka i sl.). Uvek ce neko pricati odgovore drugima i nikad necemo imati uvid u pravo stanje sto se dilova tice.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 10 September 2012, 10:30:13 | Message # 36 |
Imperija
|
on sigurno ima ideju za neku novu igru...
nadjite ga i nagovorite da bude GH...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 10 September 2012, 12:55:42 | Message # 37 |
Vašljivi glodar
| Quote (Miko) Harper's je tesko sranje Bitch please, ispao si prvi, jedva da si i igrao. Nemaš prava da komentarišeš.
Za 7 dana, a možda i ranije, predstaviću potpuno novi koncept, nešto što sam smislio pre više meseci, ali nisam imao vremena ni da ga predstavim, a kamoli sprovedem u delo.
Naravno, biće takmičarskog tipa sa igrama i strategijom kao dvema glavnim komponentama.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 10 September 2012, 14:42:06 | Message # 38 |
Imperija
| Quote (Lazar) Onda bi trebalo da razumes da ne postoji teorija da igramo BB kao sto je originalna verzija, bez dogovaranja (osim u posebnim temama koje vidi samo Game Host i sagovornici) van foruma (na fejsu, preko privatnih poruka i sl.). Uvek ce neko pricati odgovore drugima i nikad necemo imati uvid u pravo stanje sto se dilova tice.
slazem se sa ovim, a iz istih razloga otpada i varijanta da igramo VS na nacin kao sto smo ranije igrali...
BTW, koliko je vremena proslo od poslednje igre na ovom sajtu, ne racunajuci one geografske kvizove ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 10 September 2012, 19:03:09 | Message # 39 |
the quoter of the year
| Quote (Lazar) Onda bi trebalo da razumes da ne postoji teorija da igramo BB kao sto je originalna verzija, bez dogovaranja (osim u posebnim temama koje vidi samo Game Host i sagovornici) van foruma (na fejsu, preko privatnih poruka i sl.). Uvek ce neko pricati odgovore drugima i nikad necemo imati uvid u pravo stanje sto se dilova tice.
Moram priznat da ne kužim na šta misliš. Mislim,tako igramo i VS,naravno da se nikad neće znati što se točno događalo,ali takva je igra,uz Face,MSN i slična sranja,uvijek će bit nedoumica ali tako se već godinama igra VS,šta ne?
Ehane,baš me zanima o čemu se radi,bolje ti je da bude jebozovno kad si pažnju skrenuo sa moje ankete na sebe
Lara,prošlo je gotovo 5 mjeseci otkad je Miko organizirao VS:Island,ako se ne varam.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 10 September 2012, 19:06:20 | Message # 40 |
the quoter of the year
| I mislim da se pravi velika greška što u ovim igrama nema confessionalsa kao u BB što je Troya pravio. Dakle,u svakoj rundi pošalješ GH-u svoju taktiku i kako ti ide u igri i sl. i na kraju se to na Reunionu pročita da bar malo pobliže vidimo šta se točno događalo. I naravno,da se riješimo neaktivnih,3 puta te nema na igri i ćao đaci.
Eto,moji neki savjeti da malo poboljšamo,po mom mišljenu,ionako dobre igre,ali da publika malo dobije uvid u to što se događa
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by Toni - Monday, 10 September 2012, 19:06:46 |
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 10 September 2012, 19:46:30 | Message # 41 |
The Punisher
| Quote (Toni) I naravno,da se riješimo neaktivnih,3 puta te nema na igri i ćao đaci. pa kako IvanaSM i Lazar da dodju do dobrih plasmana? :P
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 10 September 2012, 20:00:15 | Message # 42 |
Imperija
| za Lazara nisi u pravu - uvek je bio prisutan, aktivan, svadjao se sa drugim takmicarima, otkrivao da li neko na koga je ljut ima tajni imunitet i slicno, svidjalo se to nekome ili ne...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 10 September 2012, 20:36:35 | Message # 43 |
The Punisher
| mislio sam na BB Laro,tada je cesto bio odsutan a pri proglasenju pobede je bio na putu :P
|
|
| |
troya | Date: Monday, 10 September 2012, 20:39:30 | Message # 44 |
The Grim Reaper
| Lazar je samo predkraj sezone bio manje aktivan, zato sto je otisao u nemacku, mislim od top 4ili5
|
|
| |
Lazar | Date: Monday, 10 September 2012, 20:55:00 | Message # 45 |
Colonel general
| Quote (troya) Lazar je samo predkraj sezone bio manje aktivan, zato sto je otisao u nemacku, mislim od top 4ili5 U Brisel i Prag.
Bio sam tu koliko su mi obaveze dozvoljavale i nikada nisam bio odsutan bez racionalnog opravdanja.
Toni, mislim na to da kada publika gleda BB, ona prati sve sto se desava i nema nikakav kontakt sa takmicarima, a svaki kontakt izmedju ucesnika se vidi i prati (i otkriva na kraju). Tako je bilo kod Anubisa 2 puta (ako se ne varam) i bilo je EKSTRA. S tim sto smo se znali i mogli smo da pricamo o igri i van tog sajta i specijalnih tema predvidjenim za to, iako ja nisam to praktikovao.
|
|
| |