|
Reunion Show
|
|
| tiksi | Date: Monday, 17 April 2017, 21:05:29 | Message # 376 |
 Krtica
Group: Publika
Status: Offline
| Pa tako je mnogo što šta tamo zapravo ne može. Ne može ni ovoliko da se uzajamno komunicira jer ti je uvek neko za vratom, tačnije i to dosta teško ide, svako ima jednako vreme i može jednako da se posveti igrama, zna kolko zna itd. Tako da je ovo jedna obična improvizacija.
Quote Nauparac (  ) Ali kapiram da se se osecala ugrozeno, diskutovali smo o tome privatno
Imala sam ja svoje debele razloge zašto me je to zanimalo i bilo mi intrigatno. Osim toga, mi smo ovde 10 godina, ja živim realan život, nisam forumska ličnost (zapravo ovo su jedini forumi na kojima sam bila osim nekih stručnih) i družim se uglavnom sa realnim ljudima, tako da nisam preterano iskusna u ovom domenu. Nakon 10 godina meni je Lara slobodno mogla da prizna i da je Milan i ko god hoće, sa moje strane to ne bi bilo nikakav problem. Jedino što je preostalo je da to percepiram kroz strah. Ja ne mogu da skapiram jednostavno neke stvari, ali dok nema ugrožavanja, nek tako i ostane.
Pogledajte Anubisove igre, one nemaju veze sa slagalicom, ako se uopšte ima pristup tim igrama
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Monday, 17 April 2017, 21:10:34 |
| |
|
|
| Tic-Tac | Date: Monday, 17 April 2017, 21:11:32 | Message # 377 |
 Prvo Mesto
| Ako neka pobeda nije legitimna, onda je to Sacova u prošloj sezoni. Ja sam bio član porote i vrbovao sam 2 člana porote tad da glasaju sa mnom za njega, a protiv njihove volje.
Troya, na koji žiro račun treba da platim milionske kazne? Gde treba da predam svoje priznanje kao dokaz da bi mu se pobeda oduzela?
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Monday, 17 April 2017, 21:12:34 | Message # 378 |
 Imperija
| Quote Nauparac (  ) Ja Troyi jedino zameram sto nije malo vise posvetio paznju igrama, mada, svakako je limitiran, nema tu neceg sto bi moglo da se ubaci.. ali uglavnom sve igre su vec vidjene.. Ocekivao sam npr da budu igre "pronadji razliku" ili "pronadji skrivene predmete na slici" u sklopu lajv igara Ne znam da li je sad trenutak za tako nesto, ali ja sam ocekivala igru u kojoj Troya postavlja slike drzava sa granicnim linijama, a mi pogadjamo koja drzava je u pitanju.
Kao i igru koju sam ja jednom, u malo drugacijoj formi, postavila na COZ-u. Napise se tekst sa 20 prostoprosirenih recenica, od kojih su 19 istinite, a jedna nije moguca, pa plemena treba da pogode koja je to recenica
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| troya | Date: Monday, 17 April 2017, 21:12:55 | Message # 379 |
 The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote Nauparac (  ) sve igre su vec vidjene.. Ocekivao sam npr da budu igre "pronadji razliku" ili "pronadji skrivene predmete na slici" u sklopu lajv igara Nakon 5 sezone plus jos neke druge to je vise od 100 igara, stvarno je tesko izvuci nesto novo.
Bar ovi sto cesce pricam sa njima, znaju da cesto trazim nove igre, tu i tamo cornem od nekog, tu i tamo nesto izmislim ali je stvarno nemoguce napraviti sve nove.
Igre sa razlikama su bile u 3,4 sezoni valjda, ali je problem jer sam los u fotosopu, pa mi je teze za pravljenje.
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Monday, 17 April 2017, 21:17:42 | Message # 380 |
 Krtica
| Quote LaraCroft (  ) Napise se tekst sa 20 prostoprosirenih recenica, od kojih su 19 istinite, a jedna nije moguca, pa plemena treba da pogode koja je to recenica
i ja volim ovakve igre i igre sličnog tipa.
lol Tic
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
| |
|
|
| Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 21:37:42 | Message # 381 |
 the quoter of the year
| Quote Tic-Tac (  ) Ako neka pobeda nije legitimna, onda je to Sacova u prošloj sezoni. Ja sam bio član porote i vrbovao sam 2 člana porote tad da glasaju sa mnom za njega, a protiv njihove volje. Zanimljivo.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 21:45:22 | Message # 382 |
 Vašljivi glodar
| Quote Tic-Tac (  ) Ako neka pobeda nije legitimna, onda je to Sacova u prošloj sezoni. Ja sam bio član porote i vrbovao sam 2 člana porote tad da glasaju sa mnom za njega, a protiv njihove volje.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
| |
|
|
| troya | Date: Monday, 17 April 2017, 21:55:46 | Message # 383 |
 The Grim Reaper
| 3. Ciklus 2. deo
Počeo je 3. plemenski savet plemena Kis. Izbačen je MarkoNg, Matija je dobio 2 glasa.
Evo i glasova:
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/3_plem10.jpg
Blindside bombonica
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 22:15:36 | Message # 384 |
 Vašljivi glodar
| Quote troya (  ) Blindside bombonica I to od onih finih švajcarskih čokoladnih bombonica.
|
| |
|
|
| Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 22:16:47 | Message # 385 |
 the quoter of the year
| Je, ovo je baš bio prvi dobar blindside sezone. Sjećam se da smo taj dan svi bili strašno nervozni prije čitanja glasova. Šteta što smo već iskomentirali sve vezano za ovaj ciklus pa nam ne ostaje puno za diskutirati.
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 22:20:43 | Message # 386 |
 Vašljivi glodar
| Quote Toni (  ) Sjećam se da smo taj dan svi bili strašno nervozni prije čitanja glasova. Morcata je bio potpuno bezbrižan dok nije počelo čitanje glasova, a onda zamalo da šlogiram.
|
| |
|
|
| Tic-Tac | Date: Monday, 17 April 2017, 22:20:50 | Message # 387 |
 Prvo Mesto
| svi volimo dobar blindside 3:)
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
| |
|
|
| Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 22:25:41 | Message # 388 |
 the quoter of the year
| Quote EthanMorasca (  ) Morcata je bio potpuno bezbrižan dok nije počelo čitanje glasova, a onda zamalo da šlogiram.
 Sjećam se da si mi rekao da ti je ovo prvi put da si blindsidean. Tako da bravo Tiksi, Matija i Polly!
Možda nikada nećemo biti prijatelji, ali moram napisati da je Marko savršen primjer dobrog sportaša koji poraz prihvaća bez ljutnje i optuživanja. Svaka čast!
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 22:26:01 | Message # 389 |
 Vašljivi glodar
| Quote Tic-Tac (  ) svi volimo dobar blindside 3:) Ne bismo bili fanovi Survivora da ne volimo.
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Monday, 17 April 2017, 22:26:52 | Message # 390 |
 Vučica
| Quote Morcata je bio potpuno bezbrižan dok nije počelo čitanje glasova, a onda zamalo da šlogiram.
Prilikom citanja glasova u nekim narednim VSovima obavezno uz sebe da imas bocicu Svete vodice!
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
| |
|
|