Kristina. I ovo je takođe dobra epizoda, sviđa mi se što su se Phillip i Andrea sprijateljili. Sad kad je ispala Krista, Stephanie ima velike šanse da uđe u ujedinjenje. Mislim da je u sledećoj epizodi dupli plemenski i da će u Ometepe da izleti Andrea, a u Zapatera Steve ili Sarita.
Ashley, Natalie i Grant su glupi kao ćuskije. Ne mogu da verujem koliko su ljudi plitki i površni...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Jaoooooooooooooo ... Rekli smo necemo u spoiler RI xD ... Ko ne voli nek ne otvara haha ... Ali evo
RI 5 epizoda .
Odmah kad sam ustao pogledao sam pa tek onda ucio xD ... Odlicna epizoda ... Andrea je toliko glupa, Phillip igra da je zajebe , tj reci ce Robu da je pristala da izbace Roba ili ce napraviti da Rob misli to. Andrea onda leti. Ne verujem u dupli plemenac jer onda na RI idu 3 takmicara , glupo ... U Zapateri leti Stephanie , to je ocito. Ona Krista ima pogled vestice , kad je vidim ... Zapatera glupo izgubila igru ... Staviti Stephanie da resava slagalicu ... Osobu koja ima IQ kao sobna tempratura zimi ... Ne bas pametno. Rob sjebao Granta da traze HI koji je on nasao Jos podmetno stari trag , Grantov IQ je kao tempratura na balkonu zimi . Rob ih jebe sve od reda. Kristina odletila , Matt igra dobro na RI , 3 pobeda ali mislim da se nece vratiti ... Nije on Punisher . Natalie i Ashley su neprimetne za mene. One ce ici zajedno , mozda Rob izbaci Ashley , ko zna ? Da spreci i njihovo ujedinjavanje. Kod Zapatere , ostaje ovih top 6 , to je logicno. Ralph je glup kao cuskija , mogu ga ladno sad blindsideovati kad znaju da ima HI . Sarita je nepodnosljiva kao i Julie , njima treba mali od 25cm da ih probusi pa da nabiju osmeh na lice , kao da se spremaju da kolju Obamu pa onakav pogled. David je kao strebercina zesca , njega je prelagano sjebati , Mike i Steve su kao Tom i Colby u H vs V ... Eto zanimljiva epizoda , Matt vs Krista = Krista ispada :D
Stephanie nije nimalo glupa. Dovoljno je da vidim njene intervjue, da vidiš njene face na plemenskom, slušaš njene odgovore, vidiš je u igrama... yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Nadam se da si skontao ali Ralph podjebava sve zivom ,Ressel , Krasta , hmmm , sledece glasanje Stephonie , tako bi moglo prema njegovom IQ ... Sa druge strane je slagao Roba , a ona 15 sec pre njega krenula slagati jos se njemu zagubio dio pa sve ispocetka tako da ... Ona je totalno glupa samo se pravi pametna ...
Sa druge strane je slagao Roba , a ona 15 sec pre njega krenula slagati jos se njemu zagubio dio pa sve ispocetka tako da ...
Montaža je čudo. Igra na Redemption Islandu između Matta i Kristine je trajala 45 minuta, a oni spakovali u 2. Tako da ne treba da veruješ svemu što vidiš. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art