Ali pazi majmuna kad je Rob nasao HI ... Ralph je zajeban igrac ... Mogao bi lako uci u dil sa nekim iz Ometepea , nema sanse da se Matt vrati , Rob nece mozda jer ima HI ... Ali ko zna ... Blindside ... xD ... Ai treba blindisdeovati Roba xD
Ja ne verujem troya da si dosao do H vs V ... Stvarno ... Da ne brzas malo hahah , jos juce je bio Tocantins ... Nego kako neko moze navijati za Andreu i Matta , patetika zesca
Jerry M. jedna od osoba kojoj bi rad pljuno u facu
Ko je to pristrasan?
Devojka je pametno postupila, Rob bi je zeznuo pre ili kasnije...
Baš mi je krivo zbog Kristine, očekivao sam da će Phillipa da šutnu, čovek je idiot...
Favorit mi je Stephanie, devojka je jako pametna i sposobna. Nadam se da će uspeti da se izvuče.
Andrea i Matt su mi bljak, Ashley je glupača. Sarita možda čak i najiritantnija osoba sezone, nervira me više od Phillipa. Bila bi fora da Kristina rasturi Matta u sledećem duelu. Sviđa mi se kako funkcioniše Redemption Island, mnogo je bolje nego kod nas...
Idiotizam koji je pobedio:
Ralph koji skače i kukuriče kao petao kada pobede. WTF?! Majmun.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ne zbog Roba, on da je hteo on bi je ubedio, ali se videlo da nije bio preterano zainteresovan
Ова изјава ти је победила. Није тачно, мислиш да би неко попут Роба одустао? Био је он и више него загрејан да игра, али ништа није могао да уради. А није да није покушавао.
Оно са Данијел је било катастрофално... Са тим се слажем.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ова изјава ти је победила. Није тачно, мислиш да би неко попут Роба одустао? Био је он и више него загрејан да игра, али ништа није могао да уради.
On je najbolji kako god da okrenes, imao je vecinu a da je nije ni trazio, da je Tyson ostao, Rob bi imao finale bez i malo truda. Nije ni hteo da ubedjuje Jerry, da je hteo mogao je