Jao, poludeo sam dok sam gledao. Baš sam se iznervirao, očekivao sam da će Julie da pređe na njihovu stranu. Sada navijam za Ometepe, nadam se da će uskoro biti neko mešanje plemena i da će Stephanie i Krista da pređu na drugu stranu i da izbace ove paćenike, na čelu sa Julie i Ralphom.
U svakom slučaju, pohvala za post-producente, extra su namontirali sve i naveli nas da pomislimo da ima nade za Russella. Izgleda da su Russell, Krista i Stephanie pričali sa svima, ali su producenti odlučili da je najbolje da prikažu Julie kao potencijalnu preletačicu.
Ova Sarita je idiot, mnogo me iritira. Stephanie je kraljica, šta je sve napričala na plemenskom.
Što se tiče Ometepea, tamo će tek da se kuva, ali mislim da će da šutnu Phillipa. Nadam se nekoj zameni plemena koja bi spasila Kristinu, Stephanie i Kristu...
Ubedljivo najveći smarači su...
...Grant i Mike. Totalno nebitni likovi.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ethane , Grant i Mike su po meni odlicni likovi ,tj navijam za Granta pored Roba. Mike me podseca na Toma iz Cobre 11 po izgledu , Rene Steinke se zove cini mi se... Nesuporedivo lice ... Dobro ne mogu ti svi biti zanimljivi u pocetku ,tek su 3 epizode iza nas , ima jos da se igra ...
Jedina dobra stvar kod Russellovog ispadanja je ta što više nećemo morati da gledamo njegove čireve ispod pazuha. Najgadnija stvar koju sam video u 22 sezone Survivora. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ma nema šanse, Russell gubi. Ako ne u sledećoj epizodi, onda u onoj tamo. Po mom mišljenju, svako ko je jednom izglasan nema šta da traži nazad u igri. Pogotovo Russell ili Rob. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art