U svakom slicaju moj glas za sezonu sa najcudnijim ucesnicima ikada.. Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Added (03 March 2011, 10:40 Am) --------------------------------------------- Skinuo sam 3 epizodu , idem da gledam xD RI
Added (03 March 2011, 11:44 Am) --------------------------------------------- Ispao je Russell Svaka cast majstori !!!
Odlicna epizoda , dosta je kamera na plemencu vrtila oko Julie sto je bilo ocito ali nista od najveceg blindisdea ikada , malo je falilo , Ralph : Ressel Da je Ralph ispao sa tajnim imunitetom bilo bi zajebano sada ipak Russell mora da se bori za opstanak a Zapatera ce sigurno na iduca dva plemenca izbaciti Kristu i Stephanie. Jedna od zanimljivih epizoda , Matt izbacio Francescu iako ova vodila 2:0 ... Andrea mi izjeda zivce , place kad je Matt ispao , place sada , sva sretna kad je pobedio , mogu je zamisliti u sexu ... Jednostavno takve misli privlaci ... Namjeran poraz Zapatere , nije mi jasno zasto su dijelili glasove , recimo Russell je rekao u 1.epizodi da je Ralph najgluplji igrac Survivora ikada , ali malo je falilo da ga naguze kuukuriku ... Bas me sada zanima kako ce Russell na RI da se bori , jbt koja je budala mozda se vrati iako su sanse za to ... NIKAKVE , iskreno volio bih da se vrati jer bi onda bilo ludo u ujedinjenju , ali nista od toga
I posle se ja pitam zasto smisljam losu taktiku...Pa vi ste pregledali sve moguce sezone,jel ste i Survivor iz Dzibutija gledali??? xD >>>may the odds be ever in your favor>>>