Pazi, da je osvojio, poveo bi Erinn u finale i pobedio (verovatno). To bi bio pametan potez.
Pošto nije pobedio, morao je da se osigura da ga J.T. povede u finale. Igrao je na emotivnu kartu (bez obzira što je bilo isfolirano). Tako da je i to pametan potez, sigurno nije trebao da sedi skrštenih ruku i pusti J.T.-ja da ga izglasa.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Milion dolara je milion dolara. Šta ti je bitnije: prijateljstvo koje traje 39 dana ili milion dolara uz pomoću kojih ćeš moći da obezbediš lagodan život sebi, svojoj porodici i svojim prijateljima koje poznaješ ceo život?
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ne bi ga ja stavio na vesala zbog toga haha samo kazem da mene nerviraju takvi ljudi Zato sam voleo u All Starsu kad je Rob zajebao onu vucibatinu Lexa vratio mu sve ono sto je ovaj radio ostalima
Epizoda je odlicna ... Ovo je faca majmuna kad je Rob pronasao tajni imunitet
Russell zauvek otisao , rekao vise nece igrati Survivor , ko zna ... Ali mislim da izmedju njega i Ralpha nece ostati na ovome. Kristina izletila , mislim da bi Rob mogao iduci , Phillip je znao verovatno da ce ostati , mogli bi blindsideovati Roba , ko zna ... Mislim da Matt jos ostaje na RI da je iduca Kristina. Jedva cekam iducu epizodu ... Mislim da se svima zgadio Phillip , Ralph je po meni odlican lik i od sada navijam za njega,Granta i Roba ... Zapatera deluje sve mocnije , mislim da ce prvi iz ,, velike sestorke ,, letiti David a da bi Julie i Ralph mogli da se udruze sa Mikeom i da lete Steve,David i Sarita ali to je na nekoj teoriji zasnovano kad bi jos 3 izgubili , dakako sledece su Stephanie i Krista ali verovatno ce biti onaj dupli plemenski pa cemo da vidimo ... Jos nesto sam pratio , od pocetka sezone nije bilo igri za nagradu pojedinacnih a ono kad prikazuju preko slika koja je igra i onda na kraju vidis boju zavrsetka tj plemena , to pleme je uvek pobedilo kao i u duelima na RI ... Tako da glupost prave u produkciji