I sad u ujedinjenju niko ga i ne gleda, kao i da ne igra. Najjace sto on i ne igra iza zavese hahaha jednostavno samo jede i spava i ceka da ga izbace, a imam osecaj da mu top 4 ne gine haha
Na Reunionu ćeš saznati da je Brenda pričala sa Naonkom o tome da izglasaju Sasha, pa je Naonka to prenela njemu, zato nije hteo da joj da HII. Purple Kelly... Šta reći, a ne zaplakati.
Redemption Island (6. epizoda):
Neeeee! Stephanie. Sarita je kompletan debil, ne mogu da je gledam. Sad bih voleo da Zapatera izgubi svaki naredni imunitet i da puknu načisto. Rob je najebao. Ukratko, mislim da će Phillip da ispriča devojkama da im Rob i Grant rade iza leđa i da će one da polude, udruže se sa Phillipom i šutnu Roba.
Pošto su mi, od 6 izglasanih osoba, 4 bile favoriti (Francesca, Russell, Kristina i Stephanie), zaključujem da je bolje da nemam favorita. Ali zato znam ko me najviše nervira. Ashley je klasična kalifornijska guska koja pije čaj od brusnica sa šlagom u Starbucksu, nema 5 grama mozga i misli da je rad ako se takmičiš na izboru za mis. Dumbass.
Ako bih ipak morao da izaberem jednu osobu kojoj želim da stigne što dalje, to je Andrea. Od svih preostalih, ona je najmanje zlo. Davida poštujem zato što je hteo da šutne Saritu, ali mi je ovako jako antipatičan.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Message edited by EthanMorasca - Thursday, 24 March 2011, 23:51:13
Pogledao sam epizodu pre 20 minuta , koji sam ja gusan zaboravio sam danas gledati tj spavao sam od 1 do 7 , da nisam vidio ethanov komentar malopre to je komentar iznad spoilera ne bih ni pogledao. Po meni zanimljiva epizoda , pa da pocnemo od pocetka , dosta zanimljivosti je bilo...
1) Borba na RI , za mene ocekivana pobeda Matta , Krista je imala sansu , imala prednost ali ne i kontrolu , 4 od 4 za Matt , Americki Punisher ...
2) Jao koji je David moron , ne mogu verovati , ako je dogovor da se glasa za Stephanie , iskreno nije da mi je drago da je Steph ispala ,komentarisem njegov moronski potez , 99 posto je znao da ce letiti Stephanie i on ponovo pokusava nesto , prodao se za male pare Steph ga je dobro obradila ... Pokusaj ulizivanje : FAIL
3) Igra za nagradu i imunitet , razbijanje , Grant igrao NFL , logicno da je brzi od Mikea , nabio ga dobro... Za mene trenutni fail sezone je napravio Rob , kada je Grant maznuo trag za HI , nije trebao ustajati , samo mirno do kampa , niko ne bi skontao ,ovako je Phillip provalio trag za imunitet koji je odavno pronadjen ,ako naravno nije jos jedan u medjuvremenu stavljen a ocito nije. Slazem se sa Ethanom , ali nece najebati Rob , Rob ce im pokazati HI i niko nece glasati za njega ili ce deliti glasove i leti Grant. Ali ko zna , nije bas da devojke vole Phillipa.
4) Plemenski Savet, jao kakvo spustanje Stephanie i Davida, za mene ocajan potez Davida , ovako je sledeci na listi za odstrel i to je to , a mogao je ladno da glasa za Steph i da sledeca bude Sarita , ovako ako izgube ili ako bude dupli plemenac leti David, big mistake. Stephanie doslovce jednoglasno ispala , ne zaboravimo da Ralph ima HI koji ce igrati veliku ulogu u ujedinjenju ili ranije ...
Komentar na takmicare do sada :
Ometepe :
Rob - Odlicno za sada igra, nasao HI , samo greska mala ovo sa tragom , ali sve OK , videt cemo kako ce se stvari odvijati... Grant - Imao odlicnu poziciju do sada , dobar sa Robom iako pazite , ako ispadne muskarac sledeci nebitno koji , 3 na 2 , cure su zajedno , ode Rob , mislim da Andrea nije zaboravila Mattovo izbacivanje tako da ni Grant nije u dobroj poziciji. Phillip - Jebo majku kako se drzi covek , napravit ce zestoki blindside i izbacit ce nekoga , ali kako igra stvarno ce zeznuti nekoga. Ashley i Natalie - Nju (Ashley) su bas ono morali primiti u Survivor , koja krava , Natalie ima 0,01g vise pameti od nje tako da obe su kucke. Andrea - Udruziti se sa Robom pa ga zeznuti , videt cemo , meni je ona i dalje retus ali videt cemo ...
Kolektivno Zapatera :
Sada ce verovatno David i Sarita letiti ,JUlie je zeznut igrac , dok recimo Mike i Steve ce ici zajedno verovatno do kraja , pa dok ne ispadnu , Ralph po strani ce ispucati HI kad ne treba ...
Zavrsi se, mogu reci da je Fabio zasluzeno pobedio. Mislim da je i Sash trebao dobiti nekoliko glasova. A Chase 4 glasa samo sam molio boga da on ne pobedi. Lik je strasno ljigav Glasovi iznenadjenja su Alina i Naonka.
Quote (EthanMorasca)
Purple Kelly... Šta reći, a ne zaplakati.
Purple Kelly ili Kelly S. Provalio sam sta znaci to S. ili Senka ili Shadow Jane igrac sezone to su trebali mozda martyu :D
Sad kad je gotova Nikaragva, mozda vec sutra krenem sa RI, vec imam sve 6 epizode na komp
Robovo pleme je definitivno interesantnije, a i likovi su bolji Francesca i Filip gde ih nadjose hehe a jos se Kristina uhvatila sa njima Matt pokusao da glumi LaruCroft(cestitam suprotnom plemenu na fer borbi) i izleteo odma Rob odlicno kontrolise pleme, dok je Rassell vec stigao da kaze nekima "ili ste samnom ili protiv mene" cuo sam spojler da leti i ni malo me ne iznenadjuje. Pokusao da odglumi H vs V, samo sto ona crna likusa nije ni blizu Parvati, niti je Krista stvarno Natali.
Kako prolaze epizode sve vise i vise gotivim Matta, Andreu i Phillipa. Ostali su nezanimljivi
Andrea zanimljiva
Quote (EthanMorasca)
Ukratko, mislim da će Phillip da ispriča devojkama da im Rob i Grant rade iza leđa i da će one da polude, udruže se sa Phillipom i šutnu Roba.
Nema teoretske sanse Natali i ashley su sa robom do top3
Quote (EthanMorasca)
Pošto su mi, od 6 izglasanih osoba, 4 bile favoriti (Francesca, Russell, Kristina i ), zaključujem da je bolje da nemam favorita. Ali zato znam ko me najviše nervira. Ashley je klasična kalifornijska guska
Favoriti su ti ocaj Rassell omg hehe francesca xD Stephanie
Quote (EthanMorasca)
to je Andrea. Od svih preostalih, ona je najmanje zlo. Davida poštujem zato što je hteo da šutne Saritu, ali mi je ovako jako antipatičan.
zasto ej najmanje zlo, zato sto nema dil Nadam se da David leti sledeci, pravi se pametan., hoce kontrolu, cao