USA Survivor
|
|
EthanMorasca | Date: Sunday, 27 March 2011, 12:49:40 | Message # 361 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
Status: Offline
| U svakom slučaju, Rob nema šanse da pobedi, s kim god da bude u finalu i kako god da odigra. I mnogo mi je drago zbog toga. A glupaci poput Granta, Ashley i Natalie ne zaslužuju ni ujedinjenje, a kamo li išta više. Ljudi koji nemaju svoje ja i koji su glupi kao ćuskije. Druga stvar je što si se ti toliko napalio na Roba i Amber, pa ti je svaki Robov potez super, a njegove marionete su ti extra samo zato što su s njim.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 27 March 2011, 13:17:40 | Message # 362 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) U svakom slučaju, Rob nema šanse da pobedi, s kim god da bude u finalu i kako god da odigra. I mnogo mi je drago zbog toga. Ne vidim na osnovu cega si ovo zakljucio. Quote (EthanMorasca) A glupaci poput Granta, Ashley i Natalie ne zaslužuju ni ujedinjenje, a kamo li išta više. Ljudi koji nemaju svoje ja i koji su glupi kao ćuskije. Mnogo ce dalje stici sa Robom nego bez njega, ne titraju mu jajca svi onako. Da su izbacili Roba, ne bi ni troje usli u ujedinjenje.Quote (EthanMorasca) Druga stvar je što si se ti toliko napalio na Roba i Amber, pa ti je svaki Robov potez super, Sve osim blefova sa tajnim je za sad super odradio Quote (EthanMorasca) a njegove marionete su ti extra samo zato što su s njim. Zasto marionete, devojke rade sta mogu i koliko mogu, tj. nesposobne su u igrama i idu uz roba, koji ih ne tera nista da rade
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Sunday, 27 March 2011, 13:59:30 | Message # 363 |
Gelipter
Group: Publika
| Ethane , ne osporavam tvoje misljenje , po ovom pitanju ispadas glup. Kao prvo , Rob verovatno nece doci do finala a ako dodje do finala pobedit ce . Ne zato sto ja za njega navijam nego jednostavno videt ces ... Tebi je David super ethane , a David je moron , sam je sebe tim potezom izbacio ... Pametan je jako. Natalie i Ashley su pametne ,drzat ce se Roba , znaju da ako dodju u top 3 ako ga pobede idu u finale i to je to. Grant ce sledeci kod Ometepea izletiti , mogu da se kladim a kod Zapatere David ili cak Sarita ko zna.
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 27 March 2011, 16:00:27 | Message # 364 |
Izjahani jahač
| jhklv
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Sunday, 27 March 2011, 16:00:43 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 27 March 2011, 16:22:04 | Message # 365 |
Vašljivi glodar
| Quote (EthanMorasca) Davida poštujem zato što je hteo da šutne Saritu, ali mi je ovako jako antipatičan. Quote (Miko) Tebi je David super ethane Šta ti pričaš? Zamolio bih te da prvo detaljno pročitaš moje postove, pre nego što počneš da iznosiš neka svoja zapažanja koja nemaju veze s vezom. Quote (troya) Ne vidim na osnovu cega si ovo zakljucio. Na osnovu toga što će svi ostali biti bitter i kivni na njega što je uspeo da stigne do finala, a imao je ooogromnu metu na leđima. Jeste da neki od ovih ljudi koji su ostali imaju strategiju, ali sam viđao i veće stratege u ranijim sezonama koji su se po ulasku u Veliko veće pretvarali u bitter manijake. Quote (troya) nesposobne su u igrama i idu uz roba, koji ih ne tera nista da rade Tebi je iskreno zanimljivo da gledaš njih dve kako seckaju jedna drugoj dlake ispod pazuha? Stvarno, dosadne su najžešće, nemaju nikakvu strategiju, već su se vezale uz jakog igrača i voze se na njegovoj grbači. Slažem se da njih boli dupe, odgovara im, nemaju razloga da se muče, rade po kampu itd., ali bi mi bilo mnogo zanimljivije da gledam Kristinu i Francescu nego ove dve gusketine sa izbora za mis.
|
|
| |
EmmaCvetche | Date: Sunday, 27 March 2011, 16:25:25 | Message # 366 |
Lieutenant general
| Quote (EthanMorasca) Stvarno, dosadne su najžešće, nemaju nikakvu strategiju, već su se vezale uz jakog igrača i voze se na njegovoj grbači. Slažem se da njih boli dupe, odgovara im, nemaju razloga da se muče, rade po kampu itd., ali bi mi bilo mnogo zanimljivije da gledam Kristinu i Francescu nego ove dve gusketine sa izbora za mis. Potpuno se slazem sa ovo
there's a storm coming mr. wayne
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 27 March 2011, 16:31:02 | Message # 367 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) Na osnovu toga što će svi ostali biti bitter i kivni na njega što je uspeo da stigne do finala, a imao je ooogromnu metu na leđima. Jeste da neki od ovih ljudi koji su ostali imaju strategiju, ali sam viđao i veće stratege u ranijim sezonama koji su se po ulasku u Veliko veće pretvarali u bitter manijake. To je samo tvoja pretpostavka. Quote (EthanMorasca) ali bi mi bilo mnogo zanimljivije da gledam Kristinu i Francescu nego ove dve gusketine sa izbora za mis. Francesca je skroz nebitan lik a Kristina je sve ubrzala, tako da je i ona zasluzeno ispala.
|
|
| |
EmmaCvetche | Date: Sunday, 27 March 2011, 16:33:14 | Message # 368 |
Lieutenant general
| Ethan,Troya ona je Francesqua*, nemojte tako. Phillip ce biti ljut HAHAHAHA xD
there's a storm coming mr. wayne
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 27 March 2011, 16:34:48 | Message # 369 |
The Grim Reaper
| Quote (EmmaCvetche) Ethan,Troya ona je Francesqua*, nemojte tako. Phillip ce biti ljut laugh HAHAHAHA xD btw ne bi bilo lose da stefani izbaci americkog panisera u sredu
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 27 March 2011, 16:41:20 | Message # 370 |
Vašljivi glodar
| Quote (troya) Francesca je skroz nebitan lik Da si gledao intervjue pre početka sezone, video bi da je ona jako zanimljiva i pametna osoba. Druga je stvar što se u Survivoru dešava da jako pametni i sposobni ljudi završe na pogrešnoj strani većinskog saveza i izlete. Dok glupaci poput Granta, Natalie i Ashley ostaju. Quote (troya) a Kristina je sve ubrzala, tako da je i ona zasluzeno ispala. Ovo uopšte nije poenta. Ja ni u jednom momentu nisam rekao da Kristina nije zasluženo ispala. Naprotiv, napravila je previše loših poteza i ispala je sasvim zasluženo. Moja poenta je ta da bi mi bilo zanimljivije da gledam Kristinu, koja je jako pametna i sposobna žena, a ne ove dve kobiletine. Znači, ne ulazim u to ko je zaslužan, već ko je zanimljiviji za gledanje. Meni su trenutno, ne računajući Stephanie, koja će verovatno da leti u sledećoj epizodi, zanimljive još samo dve osobe: Rob i Phillip. Ovi ostali su sve samo ne zanimljivi.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 28 March 2011, 14:10:16 | Message # 371 |
The Grim Reaper
| 24h cekam novu epizodu i poceo sam da kriziram kako vi izdrzite 7 dana
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 28 March 2011, 15:35:52 | Message # 372 |
Vašljivi glodar
| Hahaha, ti si pukao. Pa kad si odgledao 21 sezonu za 2 meseca, nije ni čudo što kriziraš sad. Ja sam do sada imao tri velike pauze u gledanju - između Samoe i HvV, između HvV i Nikaragve i između Nikaragve i Redemption Islanda. A ovih nedelju dana se lako izdrži kad imaš neke obaveze sa strane.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 28 March 2011, 15:40:39 | Message # 373 |
The Grim Reaper
| Nije za 2 meseca pre all starsa kod mike sam krenuo da gledam
|
|
| |