Matt je jedan od najglupljih takmičara ikada. Hahaha, Rob ga izbacio, sve vreme na RI pričao kako će da se osveti, bla-bla, vratio se i opet hteo da bude sa Robom, pokušao da ga pridobije iskrenošću i... Videli smo šta se desilo. Mnogo mi je drago što je izleteo.
Sad će da počiste Zapateru. Kad su idioti, da nisu namerno izgubili onu igru, ušli bi u ogromnoj većini u ujedinjenje.
Ono što mi se nimalo ne sviđa je postojanje RI i posle ujedinjenja. Samo se nadam da neće vratiti nekog u finale, već da će se to vraćanje desiti u Final 8 ili Final 7. Ako vrate nekog u finale, to je glupost nad glupostima.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ono što mi se nimalo ne sviđa je postojanje RI i posle ujedinjenja. blink Samo se nadam da neće vratiti nekog u finale, već da će se to vraćanje desiti u Final 8 ili Final 7. Ako vrate nekog u finale, to je glupost nad glupostima.
Hahaha, taj fazon. Ja mislim da su u Izraelu tako nekog vratili direktno u finale, a onda publika glasala da izbaci jednog finalistu. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Evo uvoda u sledecu epizodu... Biti ce 2 borbe po prvi put u jednom ciklusu za nagradu i imunitet ... Nagrade nzm koje ce biti ... Borba je nesto kao ona u Gabonu na pocetku ujedinjenja , vidio sam da imunitet ima Phillip ... Kada je Jeff citao izglasanu osobu svi su bili shock a celi plemenac se vrtio oko Mike-a i Rob-a.
Glupa epizoda , sad moram gledati bar jos 2 epizode da bi Julie,Ralph i Steve poispadali i tek onda da se ovi bore. Bilo je zanimljivih scena u epizodi , ali sve manje-vise losa epizoda. Mike i David out , sto troya kazem , Ometepe ce da ih pomete :lol: