Ja sam ga zamrzio , kreten Pre mi je bio gotivan , sad vise nije , glupa osoba , dosadio je , koga boli ku+ac sto je on bio Federalni Agent ... On ja neki manga sad
Phillip do pobede... Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
Sutra imam kontrolni iz Biologije a izlazi nova epizoda Moram veceras uciti Nadam se da nece biti recap epizode xD
Added (28 April 2011, 10:45 Am) --------------------------------------------- Redemption Island - Koja vec epizoda
Neka zabava pocne... Sada kad su ostali samo clanovi Ometepea biti ce interesantno ... Mattov BOG , jao kad sam rekao urketu sve za ljubav , ovaj je dvaput gori Nego je sad interesantno , mislio sam da Andrea leti ali je ostala , mozda ce prva , sad ih je 4 na RI , pitanje je sad koliko ce ih se vratiti , 1?2? Biti ce izuzetan duel ... Roba lako cure mogu izbaciti sa Phillipom. Biti ce interesantno sa kime ce Andrea u dil , Ash i Natalie veruju slepo Robu a on ne bi sa njima :))) ... Mislim da ce Robov tajni imunitet odigrati veliku ulogu ...
Message edited by Miko - Thursday, 28 April 2011, 10:46:39