Odlicna epizoda , sve po dogovoru da leti Ashley a onda ona uzima imunitet Mislim da se Rob posteno zajebao ... Mogao bi dobro da se ispali ako Natalie udje u dil sa Ashley tj ako potvrde dil , ovaj se vrati sa RI to je 3:2 a ni Phillip nije daleko od zelje da izbaci Roba , mislim da nije trebao Granta izbaciti ali jedva cekam Nedelju , 2-satna epizoda xD ... Rob kao u AS , sve blindside do blindsidea u ujedinjenju :laugh:
Dobra epizoda, ukenja Ashley jos juce sam rekao Emmi da lete ili ona ili Grant, finale Filip, Natali i Rob je bilo poznato odavno to nije spoiler vec logican rasplet
Posle svega što sam rekao o Ashley, nikada ne bih verovao da će doći momenat kada ću navijati za nju u igri za imunitet. Bukvalno sam viknuo od sreće kada je pobedila! Nadam se da će ona pobediti. Mislim da se sa RI vraća Grant.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ovo je čista snaga nogu i izdržljivost. Mislim da će pobediti Grant ili Mike. Ali pre da će Grant. Andrea postaje 5, Matt 6, a Mike 7. član Velikog veća.
Final 5 čine Natalie, Rob, Ashley, Grant i Phillip. Ashley i Natalie se drže zajedno. Grant je ljut na Roba. Phillip odavno planira da šutne Roba u pravom momentu. Natalie neće hteti da glasa za Roba. Grant kaže Ashley da je Rob hteo da je šutne i onda se udruže Phillip, Grant i Ashley da izbace Roba. Posle toga prave izjednačenje 2-2, verovatno ispada Natalie (zato što je dopadljivija od Ashley). Final 3 su Grant, Phillip i Ashley.
Phillip dobija krompir, očigledno.
Ashley dobija 1 (od Natalie).
Grant dobija 8 komada i to je to.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Message edited by EthanMorasca - Sunday, 15 May 2011, 14:04:02