Jeste da ga ne volim, ali Rob je stvarno genijalac. The buddy system je jedna od najpametnijih stvari koju je iko ikada smislio u Survivoru. Što je još fascinantnije, niko od ovih idiota koji su sa njim u savezu ne može da shvati zašto je on toliko zapeo za taj buddy system. A odgovor na to pitanje je: da niko od njih ne bi shvatio da ih Rob vuče za nos.
Natalie me je mnogo iznervirala kad je prenela Robu ono što se desilo između Ashley i Ralpha. Glupačica, stvarno nije bilo potrebe da onako trčkara po kampu kao kučence da bi mu brže-bolje prenela šta se desilo. Nije mi jasno kako je uspeo da im se toliko uvuče pod kožu. Stvarno mi ne ide u glavu.
Dobro je da bar Grant malo razmišlja svojom glavom, čovek je bio gladan i hteo je da jede, a ovi idioti su čekali da im Rob odobri. Sa druge strane, Julie, Steve i Ralph su nesposobni totalno, tako da ne očekujem neki dramatični obrt u nastavku sezone.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Da, ono je zalosno , ja sam pucao od smeha ... Kao kucici gledaju ove kako jedu , koja je Rob legenda. I lik ce pobediti a ni okrenuti se nece. Jedino ga Phillip moze sjebati ako hoce ali i on je postao glup xD. Bilo bi dobro da kada ih ostane 6 da oforme Phillip,Grant i Andrea savez i pokusaju ih izbaciti...
Ljudi jer neko cita Rob Cesternino's Immunity Blog ? Zanjimliv je Evo link - http://www.cbs.com/primetime/survivor/community/blogs/blog.php?key=0 there's a storm coming mr. wayne
Nisam čitao. Ja čitam Probstov i blog Stephena Fishbacka (Tocantins). Pročitao sam negde da Jeff tokom svake epizode na Twitteru ostavlja svoje komentare, zapažanja itd. Hvala bogu pa nemam profil na Twitteru. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Zanimljiva epizoda... Julie sakrila Phillipu roze gace i to je skupo kostalo Rob za dlaku uzeo imunitet Steve-u , nista posebno. David postao Prvi Clan Porote , ocito ce se 2 vratiti u igru bar ja tako mislim , sledeca epizoda je normalno , nije pregled dosadasnjih. Imam osecaj da ce Phillip sledeci jer ih je 8 , ako ga izbace 5:2 je omjer , cak i da se vrate dva protiv Ometepea u vecini su tako da bi Phillip sledeci mogao letiti. Frka oko rize , ovi iz Zapatere se najeli pa Phillip glumio policajca... Jebo ga federalni agent vise Dosadio je , koga zanima sta je njemu otac govorio , gledamo Survivor ne Odrastanje sa Phillipom Shepardom
Jedva cekam sledecu epizodu bas me zanima sta ce se izdesavati. Nisam ocekivao da ce Julie izglasati , ocekivao sam Steve-a out , ali nastavlja se sapunica sa Steveom i Phillipom. Nije mi jasno kako je Phil labilno pukao , misli ako je on crnac da je sad izdvojen ili tako nesto Ponovo glupa Steve-ova recenica da je 7 godina zadnjih svoje karijere igrao sa crncima i nikada ih nije drugacije gledao , bar sam ja tako razumio , nema veze s vezom.
Interesantan duel na Redemption Island , bas me zanima koliko ce Mattu Bog pomoci Davidove emocije na ispadanje. Cuo sam dosta zanimljivih recenica ali sam ih pola zaboravio , sledeci put cu pisati
Jedva cekam sledecu i to je to xD ... Ometepe nastavio da mete, sledeci je ili Steve ili Phillip... Interesantno je mozda ima jos jedan HI u kampu a niko ne trazi i kakvu ce ulogu odigrati Robov HI.
Prvo da krenem od duela, mislim da je Mike umalo dobio srcku hehe Imunitet sam znao odmah da ce Rob da ga uzme. Zapatera je sama sebe dodatno zakopala sa pirincem. Julie je krava i koza i apsolutno je zasluzeno ispala. Spasila je Stivu zivot